Bladwijzers

One Piece online

Alternatieve namen: Van pease

One Piece Online Game over ongebruikelijke piraten

Studiya JoyGames is een ontwikkelaar van een browsergebaseerd multiplayer-product, gebaseerd op de populairste hedendaagse gebieden: piraten, anime, fantasy, avontuur. Welke van de kinderen zal niet bijten op zo'n lekker aas? De One Piece Online-game heeft al veel spelers aangetrokken en blijft aan populariteit winnen.

V, de basis ligt in de geschiedenis van de manga, waarbij evenementen draaien rond de Straw Hat Pirates. De leider van het team - Luffy, die ervan droomt de koning van piraten te worden. Om dit te doen, moet hij oude schatten vinden die ooit toebehoorden aan de meest verschrikkelijke overvaller Golda Roger. Luffy heeft een ongewone eigenschap om uit te rekken, maar dit is geen aangeboren geschenk, maar verworven in de kindertijd, toen hij per ongeluk de duivelse vrucht, Rubber-Rubber, inslikte.

Geen vrede, maar Van Pease verhaal!

Alles gebeurt in een fantasiefantahal, naast mensen bewoond door ongewone wezens: reuzen, zeemeerminnen, zeedieren, weekdieren met unieke vaardigheden. Als sommige mechanismen heel herkenbaar zijn, dan zal je niet meteen raden naar het doel van anderen.

Tut levende slakkenprikken die lijken op gewone slakken, maar als ze worden aangesloten op het elektriciteitsnet, krijgen ze de mogelijkheid om te faxen, camera's, telefoons en andere soortgelijke apparaten. En als je naar het eiland Skype kijkt, zie je nog een wonder van de natuur - dieren waarvan de schillen in staat zijn om verschillende geluiden, beeld, wind, stuitering te onthouden en te bewaren. Voor zo'n talent worden deze dieren gebruikt als een aanvulling op de mechanismen wanneer ze moeten worden opgenomen.

Na op een soortgelijke fantastische plaats te zijn verschenen, zou het wenselijk zijn om meer kans te maken op een reis, nadat One Piece Online was begonnen om te spelen. En aangezien het product browsergebaseerd is, zult u andere piratenspelers ontmoeten.

Piraterij, stel je niet teleur!

Als je hier bent, word je getroffen door een epidemie van maritieme romantiek, en is One Piece Online-registratie nodig om onderdeel te worden van een leuk en leuk speelgoed. Je wordt gewacht op alle klassieke mogelijkheden van de richting:

  • Dramatische gevechten
  • Class system
  • Union with players
  • Locatieonderzoek
  • Priklyucheniya
  • Interessante speurtochten

Het is noodzakelijk om de held te creëren en te pompen, deel te nemen aan het sociale leven van de speelruimte, geleidelijk toegang te openen tot nieuwe kansen en nieuwe personages aan te trekken bij uw groep. Je kunt het team aanvullen na level 15, en het lijkt op een kleine eigen gilde.

Besteed aandacht aan gevechtstactieken. Terwijl vijanden steeds onbeschaamder en sterker worden, moeten je vaardigheden ook pompen. Samen bereik je grote hoogtes in verschillende missies en kun je elke tegenstander weerstaan.

Wat betreft de personageklassen, er zijn er maar drie, maar welke!

  • Mechnik - alles is eenvoudig. Hij zwaait met zijn zwaard en daarom is zijn bestemming een hechte strijd.
  • Sniper - Neemt de vlammenwerper van de vijand waar bij het naderen van je grens. Gevaarlijk en cool.
  • Verslonden duivelse vruchten. Wat te zeggen ... Deze held is erg flexibel. Zijn vaardigheden zullen van pas komen op het slagveld.

Als je iPlayer One Piece Online als geheel bekijkt, krijg je een heel kleurrijk beeld. Overtuig uzelf: felle kleuren; grappige karakters; soms lichte en soms sprankelende humor; parade met speciale effecten; veel mogelijkheden voor zelfrealisatie. We houden ook rekening met de anime-stijl en het piratenidee uit de manga.

Het is tijd om op avontuur te gaan, bodemloze oceanen te veroveren, de eilanden te verkennen, te strijden tegen rivaliserende piraten en grillige monsters. Alles ter wille van één doel: de kostbare schat vinden en zichzelf de koning der piraten noemen.

 

One Piece online