Favorieten

One World

Alternatieve namen: One World, One World

Online oneworld - is een gratis browser-based spel met verbluffende graphics en animatie. Je bevindt je in een mysterieuze en raadselachtige wereld waarin zich een veel interessante ...

OneWorld online spel beschikbaar op elke browser en vereist geen installatie van de game client nodig!

Om het spel te starten, moet je Aanmelden bij OneWorld: bij het registreren bij de site (http://oneworld. qip. ru /) moet u de service QIP activeren, hiervoor klik op de hoofdpagina op de knop "Registreren" en de volgende pagina voert u de naam en login. Verder is in het nieuwe venster voer het wachtwoord, alternatieve e-mail, uw geslacht, geboortedatum, voert u de getoonde code en ga akkoord met de voorwaarden van het spel. Na dit alles, klik op "Finish". Verder, als je het spel in te voeren, moet u een kant kiezen (lichter of donkerder), het geslacht van het personage, naam en avatar. Daarna is een nieuwe pagina aub uw login (e-mail), het wachtwoord dat is opgegeven code en de overeenkomst regels accepteren. Klik op "Registreer" en op dit spel Meld OneWorld over u in het spel!

OneWorld online game, zoals reeds vermeld, heeft een lichte en donkere kanten. Aan de zonnige kant sloot de Dwergen en Elfen Mensen, en de Dark - Skeletten, Dark goochelaars, Lychee en dergelijke ...

Speel OneWorld, zult u in vijf eenheden (tekens), van die zal worden gevormd ploeg. Elke unit heeft zijn eigen vaardigheden die moeten worden onderzocht voor wat om ze te gebruiken in het spel. In het geval van een nederlaag in de strijd, doe je eenheden niet sterven, worden ze weer herboren. Hierdoor zul je nooit zijn leger te verliezen. Tijdens het spel, zal je personages ervaring opdoen en nieuwe vaardigheden te verwerven dat zij sterker zullen zijn.

OneWorld online spel heeft verschillende niveaus van basisvaardigheden, die kan beheersen je eenheden

Niveau F - dit is het laagste niveau, die bestaat uit: ambacht, magie, uitrusting, wetenschap, commando en controle;

Niveau E - op dit niveau worden geleerd weapon skills: stokken, dolken, bijlen, knotsen - warrior en mage - selecteert u het element in de toekomst gebruikt;

Level D - dit is een meer gedetailleerd niveau. Bijvoorbeeld, in een bepaalde categorie van magie, wordt je karakter uitgenodigd om een ​​keuze te maken tussen de elementen of bepaald deel van de magie ...

Andere niveaus (C, B, A), zijn analoog aan de bovenstaande. Enige verschil tussen hen is dat ze verhogen de sterkte van de schade en spell casting je karakter of units.

Je held vechten niet en bestrijding van opties. Naar Battle omvatten - Attack Fysische en magie, fysieke verdediging en magie, Health Initiative, Gezondheid en Mana Regeneration in gevecht. En door niet te vechten - Gezondheid en Mana Regeneration, til de vloek en ervaring opdoen.

Speel het spel online kan oneworld verslaan monsters van de middelen die nodig zijn voor de productie, de bouw van gebouwen en pompen vaardigheden (veel bronnen, zodat ik niet zal noemen).

Het spel heeft een winkel waar u kunt kopen en verkopen sommige dingen.

Je hebt ook de mogelijkheid om dergelijke gebouwen als Warehouse, Building verwerken Tavern, Altaar, Smid, kalligrafie, sieraden en Mine bouwen. Elk gebouw haar functie uitoefent, dus speel het spel online OneWorld zich niet te vervelen.

Dit spel heeft veel verschillende locaties, quests en dungeons, en je eerste taak zal zijn om te verblijven in een grot bewoond door verschrikkelijke monsters en kwaad. Zonder ervaring, help je gids die u zal helpen bij deze taak. Na de opdracht krijgt u een beloning in de vorm van ervaring, en iets gouden punten.

In OneWorld kunnen spelen, in zo'n gevecht gebieden

PVE (player versus de buitenwereld) - kaarten, kerkers, gevallen, het is allemaal beschikbaar om je personage. Wordt u geconfronteerd met veel verschillende groepen van monsters, zoek naar schatten, het verzamelen van kisten met goed, om een ​​verscheidenheid van bouw-en ruimte te doen voor conquest;

PVP (Player versus Player) - de hele kaart met verschillende risiconiveaus. Er is een systeem PVP punten, belegeringen en clan vechten, verovering en plundering steden van je tegenstander, alsmede de aanwezigheid van starre fataal.

In het spel is er Kraft. Met behulp van deze functie kunt u het bouwen van een basis, het huren van smeden, alchemisten, en andere meesters van kalligrafie, zult u in staat om hun winkels te verbeteren voor betere prestaties en meer ...

In dit spel kan elke speler zijn eigen perceel, die kan worden verbeterd in de toekomst en van streek te hebben.

One World heeft twee valuta - munten en kristallen.

Munten zijn: goud, zilver en brons, ze kunnen verdienen in het spel, en de kristallen kunnen worden gekocht bij de bank, omdat dit de meest waardevolle valuta in het spel.

In dit spel zijn er veel meer interessante dingen: de riten, schatten, geschenken, enz. etc. Wat zou alles zien en probeer het, ga naar OneWorld profiel te verwerken!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more