Bladwijzers

Order of Magic

Alternatieve namen: Order of Magic

Order of Magic in de beste actietradities

Bij fans van enorme veldslagen, fantastische speciale effecten en dynamische acties is het spel Order of Magic uit 2010 al bekend. Dit is een klassiek product met multiplayer-gameplay in het genre van actie en het gebruik van melee en ranged, verschillende soorten wapens en magie.

Developers hebben het de meest voordelige functies gegeven, waardoor het helder en opwindend is, zonder het principe van controle voor spelers te compliceren. Degenen die ervaring hebben met dergelijke amusement kunnen zich hier gemakkelijk op hun gemak voelen, want om in de Orde van Magie te spelen, moet men manipuleren:

  • Vier toetsen: WASD om de held
  • te verplaatsen
  • Muisblok en strike
  • Muiswiel om de magische en fysieke aanvallen
  • te veranderen

Will grondgebied en maak kennis met zijn inwoners

Na voltooiing van de registratie van de Orde van Magie, bevindt u zich in het magnifieke, mysterieuze land van Astarma. Lange tijd waren er meningsverschillen tussen de heersende machtige clans: het huis van oprichting en het huis van Migurath. Iedereen verklaart zijn onverdeelde recht op absolute macht, en ze kunnen worden herkend aan hun traditionele kledij: vertegenwoordigers van de Foundation zijn gekleed in blauwe kleding en Migurata in rode kleding.

inwoners van Astarma richtten drie klassen op:

  • Paladins
  • Tamery
  • Arrows

Paladins zijn de meest moedige en bekwame strijders, die de vijand alleen al kennen en vechten in contact - melee combat, en de elementen van synthese helpen hen.

Tamers geven de voorkeur aan middellange afstanden met de kracht van vuur. Ze zijn in staat om vijandige manoeuvres van tevoren te ontrafelen, handelen in het licht van de bewegingen van de bondgenoten en passen unieke tactieken toe temidden van gebeurtenissen.

De schutters zijn alleen de meest accurate en waakzame strijders. Ze behendig behuizen weg van de wapens van hun vijanden, daarom, onder de belangrijke kwaliteiten is onkwetsbaarheid. Met behulp van magie roepen ze om hulpelement van lucht.

Door samen te werken met gelijkgestemde andere spelers, krijg je een aantal van hun vaardigheden en vergroot je ook de kans om te winnen.

We krijgen roem en ervaring in battles

Als je trucs en het vermogen om snel beslissingen te nemen, het bezit van wapens en de vaardigheid om het snel te vervangen met anderen zijn, hangt het van de gang van zaken af. Je kunt de monsters die je tegenkomt en monsters vernietigen. Terwijl sommige helden hen aanvallen in het voorhoofd, omringen anderen, omzeilen ze vanaf de achterkant. Alles gebeurt zo betoverend dat het esthetisch plezier geeft aan de contemplatie van elk moment.

Voor jou vinden er gigantische veldslagen plaats, en jij bent in hun midden. Vang en vernietig de vijand om zijn ervaring te krijgen. Als je de gekozen vijand methodisch aanvalt, breng hem dan volledig vernietigd, ongeacht welk wapen je hebt - de kracht van spreuken of het zwaard.

V iPlayer Order of Magic, je kunt de gevechtsmodus kiezen: PvE of PvP. Vechten met menigten monsters, je handelt verstandig, omdat elke ontmoeting een voordeel is voor je ervaring, kennis, vaardigheden en vaardigheden. En het dode monster geeft je waardevolle, bruikbare voorwerpen die kunnen worden overgelaten voor persoonlijk gebruik of te koop worden aangeboden aan een lokale handelaar.

Als je vaardigheden opdoet, kun je naar de Arena gaan om sterktes en wapens te meten met andere spelers. Alleen moedige en sterke helden van het koninkrijk komen hier bijeen om de vaardigheden die ze hebben opgedaan te demonstreren en te demonstreren. Je kunt op het eerste niveau naar de Arena gaan, als je genoeg zelfvertrouwen hebt. In dergelijke gevechten kun je magie gebruiken, elk wapen en zelfs vechten met je vuisten.

Dit is een geweldige manier om geld, roem en reputatie te verdienen. Hoewel de laatste niet zo belangrijk zijn, maar trots prikkelen. Het is waar dat ze alleen in u verschijnen vanwege de overwinning die nog moet worden gewonnen.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more