Bladwijzers

Siege Online

Alternatieve namen: Siege Online

Multiplayer Siege Online is een originele 3D-strategie middeleeuws thema, waarin je zelf betrokken zijn bij het bouwen van kastelen, en zich vestigen in nieuwe gebieden door hun vangst. Soort spel mechanica, leuke animatie tekenen en unieke gevechtssysteem - dat is wat je tegenkomt wanneer u begint om het spel online te spelen belegering. Bevindt je je in een typische Middeleeuwen, en gaat op zoek naar de drie belangrijkste onderdelen van de Stone Gate. Alleen door het combineren van alle drie delen kunnen worden geretourneerd en de eenheid van het volk om de oorlog te beëindigen. Hier bieden we een legende role-playing game-ontwikkelaars Siege online. Nou, ga kennis maken met de mogelijkheden ervan.

Het proces van het creëren van een account op het eerste gezicht lijkt een beetje verwarrend, maar in feite, als zodanig Siege online registratie je niet nodig hebt. Maar het zal in de eerste plaats, voor het spelen van de belegering, dus dit downloaden, uitpakken en installeren van de game client. Download het, je kunt zonder enige complicaties op de officiële site. Dus, je moet worden beveiligd als uw account en registratie van beleg. Nou, in de toekomst, als u nieuwsbrieven en andere service-informatie, uw aanmelding in het spel Siege vereisen een e-mailadres. Om het spel Siege gewenste configuratie van uw computer online te spelen om de minimale systeemvereisten voldoen:

• Besturingssysteem Microsoft Windows XP / Vista;

• CPU Intel Pentium II (AMD Athlon of beter)

• Geheugen van 512 MB;

• videokaart met DirectX 9. 0;

• vrije schijfruimte 300 MB,

• Verbinding maken met het internet zonder een proxyserver.

Zoals elke strategie (in de meeste gevallen) zal het Beleg online spel dat je begint met het maken van je personage en het kiezen van ras niet compliceren. Er is niets daar. Game personages worden gepresenteerd:

• ridders

• warriors

Waarvan kiezen momenteel de mooiste. In aanvulling op je karakter, je beloond land. Daarop vindt u het kasteel herbouwen, waardoor het ontoegankelijk mogelijk. Kies je wapens Siege online spel biedt een zeer typisch middeleeuws thema - uiteraard

• bijl

• knotsen

• zwaarden

• bogen, enz.

Originele vechtsysteem dat hangt af van hoe de dingen gaan in je kasteel. Als alles is rustig, dan is al je trouwe krijgers yunnity gaan op de aanval, maar als het probleem in het kasteel, en dan het nummer van de aanvallende kracht aanzienlijk yunnitov beïnvloed. Nou, het is een online spel Siege en behoort tot het genre strategie.

Hoewel elementen van role-playing game er genoeg - om je karakter te ontwikkelen, kunt u door quests, of het plegen van economische spellen (mijnbouw en de handel in middelen). Er zijn drie lopende resource

• hout

• ijzer

• koper.

Om ze te halen, respectievelijk bij de zagerij of de mijne. Middelen gaan naar nieuwe landen om ze hier te produceren genaamd Wild (een van de laatste game-updates). Maar pas op, er u wacht op de rovers en het recht van vrije productie moet wat vechten doen. Wilt u niet? Kies dan voor speciale quests, worden ze "koper" of "ijzeren" genoemd, waarvoor u een bonus krijgen, zoals aangegeven door de naam van de bron. Ook quests en middelen, kunt u "klanirovaniem" doe tobish je clan en dan de hele orde te scheppen. Kenmerk van alle dit proces is dat je status zal afhangen van de status van die mensen die in je clan of bestelling zal gaan. Bijvoorbeeld, je verzamelen zich rond hem baronnen en u de status van burggraaf hebt toegewezen en zo etc. En tot slot, nog een ding, dat is goed om te weten - wanneer je speelt in de belegering, vergeet niet - de schade zal niet alleen uw reputatie schaden, en zelfs uw materieel welzijn beïnvloeden.

 

Spel Siege Online registratie