Bladwijzers

Ostriv

Alternatieve namen:

Ostriv is een van de beste economische strategieën die momenteel wordt ontwikkeld. Graphics voor dit genre van games zijn uitstekend. Het beeld ziet er redelijk realistisch uit. De muziek is erg goed gekozen. Creëert onopvallend de sfeer van het toenmalig Oekraïense dorp. De wereld klinkt kwalitatief, het getjilp van vogels en de geluiden van huisdieren klinken zeer geloofwaardig.

Voordat je het spel begint, kies je een plaats om een klein tijdelijk kamp op te zetten in de buurt van bronnen en water. Daarna zal op deze plek de eerste nederzetting groeien, die je aan het begin van het spel moet leiden.

Ostriv spelen zal interessant zijn, er wachten veel spannende activiteiten op je in het spel:

  • Bouw en verbeter behuizing
  • Zorg ervoor dat de bevolking tevreden is met de leefomstandigheden
  • Rechtopstaande productiegebouwen
  • Om voorwaarden te scheppen voor een goede opleiding voor de opkomende generaties
  • handel drijven
  • Mijnbronnen
  • Maak op tijd voorraden voor het winterseizoen

Doe nog vele andere klusjes in de prettige sfeer van de 17e eeuw.

Het spel loopt langzaam en ik wil het helemaal niet versnellen. Elke minuut die op deze rustige plek wordt doorgebracht, kan worden genoten.

Als je wilt, kun je het leven en leven van elk heel gewoon gezin volgen. Zie hoe hun lot zich ontvouwt. Als kinderen en kleinkinderen opgroeien.

Na een tijdje zul je, in plaats van een klein dorp, een heel klein gebied beheersen met talloze nederzettingen die je zult helpen spawnen.

Bouw schepen om het vervoer van goederen via nabijgelegen rivieren te vergemakkelijken. Daarnaast zullen stuwmeren helpen om nederzettingen van voedsel te voorzien door te vissen.

Gewassen kunnen op het veld worden verbouwd en als voedsel voor huisdieren worden gebruikt. Of meel halen door bijvoorbeeld graan te malen in molens en brood te bakken.

De wisseling van seizoenen is doorgevoerd in het spel.

Tegen de winterperiode moet u zich van tevoren voorbereiden. Bereid de benodigde hoeveelheid voorzieningen voor de bevolking en het vee voor. Hierdoor kun je het volhouden tot de lente en de volgende oogst in het nieuwe jaar krijgen. Om huizen te verwarmen is het noodzakelijk om brandhout te bereiden. En voor het maken van winterkleding heb je huiden en bont nodig. Als er geen voorbereidingen worden getroffen, zullen de gevolgen zeer ernstig zijn. Een koude en hongerige winter kan aanzienlijke schade aanrichten aan de bevolking waar je de leiding over hebt. De scheepvaart voor de winter stopt vanwege het feit dat de rivieren bevroren zijn. Vissen in dergelijke omstandigheden is ook onmogelijk.

De wegen in het spel worden door de dorpelingen zelf vertrapt. Op de routes die mensen het vaakst reizen, verschijnen paden en vervolgens wegen.

Banken, waterputten en andere voorzieningen worden door de bevolking actief gebruikt om de watervoorraad aan te vullen of om even te rusten. Alles wordt gebruikt waarvoor het bedoeld is en het ziet er zeer realistisch uit.

Op vrije dagen gaan de dorpelingen naar de kerk of, als het geen feestdag is, werken ze rond het huis in de buurt van hun huizen. Op tijd voor het zaaien of in de herfst bij het oogsten, gaat iedereen de velden in en werkt samen.

Het spel is erg spannend en aantrekkelijk met een ongewoon rustige sfeer.

Momenteel is er alleen een alfaversie beschikbaar, maar er zijn geen kritieke bugs. Je kunt nu spelen.

Regelmatige updates en verbeteringen.

Ostriv download gratis op pc, zal helaas niet werken. Je kunt de game kopen op de Steam-portal of op de officiële website.

De prijs is niet hoog en door nu een aankoop te doen, steun je een klein team dat betrokken is bij de ontwikkeling van dit project in een voor hen zeer moeilijke tijd!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more