Bladwijzers

Weerspiegeling van het universum

Alternatieve namen: Weerspiegeling van het universum

Reflectie Universe Online - is shareware multiplayer spel in het genre van science fiction met een uniek economisch systeem. Online game Reflection universum brengt computer specifieke systeemvereisten van de speler.

Doe mee met het spel universum Reflectie eenvoudig en neemt niet veel van uw tijd in beslag nemen. Registreer Reflection universum vraagt ​​u om uw login in te voeren - de naam waarmee u het spel, wachtwoord, bijnaam invoert - de naam waarmee u weet in het spel, e-mailbox. Reflectie ook online registreren universum vraagt ​​u het type van je videokaart te schrijven. Aan het einde moet je akkoord met de voorwaarden van de gebruikersovereenkomst en de regels van het spel te accepteren. Daarna start het spel, zal je nodig hebt om de client te downloaden - een speciaal programma dat is geïnstalleerd op uw computer en optimaliseert uw internet verkeer, tegelijkertijd vermindert de kans op fouten in de weergave van grafische objecten.

Reflectie universum online spel kunnen gebruikers, terwijl ze spelen in de reflectie van het universum, het maken van geld tijdens gevechten of door voorwerpen te verkopen geproduceerd, en vervolgens vertalen naar echt geld. Voor de productie van voedsel, wapens en andere items met het oog op latere vervreemding, dan moet je kijken naar de site van de game middelen.

Aan het begin van het spel krijgt u een jachtgeweer met munitie en een minimale uitrusting. Dit is een uitstekende gelegenheid om hun kracht in de schietpartij te testen, en tegelijkertijd genieten van de 3D-shooter elementen (games "shooter"), die het spel Reflectie online universum bevat. Met dit wapen kun je wilde dieren planeet jagen.

Voor jouw personage in het spel is een groot potentieel handel

- Shop waar je alles wat je nodig hebt kunt kopen - van wapens met levensmiddelen

- Kopen, waarin u iets met spoed te verkopen om dringend te krijgen van de middelen

- Veiling, zult u uw unieke product bloot.

Je personage kan zijn eigen weg te kiezen voor de ontwikkeling en het maken van geld in een van de gebieden

- Uitbuiting,

- Gathering,

- Vervaardiging van wapens

- Landbouw,

- Dienst in de Self-Defense Forces,

- Politieke activiteit,

- Maak je eigen volwaardige gaming business

- Oprichting en ontwikkeling van zijn clan.

Hoewel het economische model in het spel dicht bij de realiteit, hoewel, als je het spel online universum Reflectie spelen, dan dompel je onder in de wereld van de Aarde het zevende millennium. Het spel perfect gespeld nuances van deze wereld, haar waarden, een systeem van sociale relaties en culturele kenmerken van het leven.

Om reflectie van het universum te spelen, moeten we in staat om te gebruiken tijdens de slag van natuurlijke dekking - u zult niet in staat zijn om ontwijk de vliegende kogels. Voor schoten op doel zal niet nodig om op te klikken met de muis, omdat het systeem zicht werkt. Daarnaast hebben game-ontwikkelaars een interessante parameter gevechtssysteem geïntroduceerd - als u per ongeluk schieten, kunt u schade aan hun bondgenoten veroorzaken. De game bevat een ruime keuze aan wapens, vaardigheden die je karakter zal groeien met niveau.

Wanneer je het spel online weerspiegeling van het universum te spelen, kunt u kiezen voor een een van de acht martial beroepen die all-business issues zijn en maken hun geld op het slagveld.

Een ander voordeel van het spel is dat je karakter, indien gewenst, kunnen hun beroep veranderen, zonder verlies van de vaardigheden en ervaring.

Dit spel dompelt u onder in de echte wereld vrijwel toekomst na de Grote Catastrofe, en daar zul je in staat om geld te leven op Aarde te verdienen in het heden.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more