Bladwijzers

Overkings

Alternatieve namen: OverKings

Online spel Overkings - mooie jonge browser-based multiplayer RPG. Als je moe bent van speelgoed "gezipte" op de regels en conventies van harte welkom om de fantastische middeleeuwse wereld Overkings online - ". Niets zal" een wereld waar je held krijgt volledige vrijheid van handelen en aan hem voor dat,

Start, natuurlijk, het creëren van een persoonlijke account. Houdt u er rekening mee dat online registratie Overkings vraagt ​​u direct aan uw character class kiezen. Een totaal van acht klassen - Amazonaka, heks, tovenaar, Barbarian, Dryade, Enchantress, Guardian en Assassin. U ook meteen een naam geven aan je karakter. Daarnaast voert u uw login (e-mailadres) en wachtwoord, en de regels en gebruiker te accepteren. Op deze registratie voltooid Overkings.

Zorg ervoor dat de registratie succesvol was Overkings spel en ga voor de kroon van de Almachtige! Ons karakter heeft bijna gemaakt en nu kunt u hem beroep kiezen om de specificaties te voldoen. Heroes nogal willekeurig verdeeld in positieve en negatieve personages, want zoals eerder gezegd, kan iedereen Overkings spelen door hun regels. Onder deze 'democratie' betekent dat je geen toestemming te vragen, dus om de vijand aan te vallen, en nog meer hem te beroven. Nivellering een karakter is afhankelijk van uw wensen - willen vechten, naar plaatsen waar gevechten, rijk wilt worden, die zich bezighouden met handel en economie en willen avontuur, join clans en reizigers raakte de weg langs de onverkende paden nog deze mysterieuze wereld.

Overkings online game waarin spelers strijden tegen de omgeving (met een verscheidenheid aan monsters en bazen) en tegenstanders (natuurlijke slag). Ook quests in deze game modes, kunt u ook deelnemen aan de vangst van sluizen en krijg bestrijding van ervaring om te vechten voor de middelen en bronnen om zichzelf te verrijken ten koste van de verliezers. Wilt u meer rustig gaan - kastelen bouwen, die zich bezighouden met mijnbouw middelen, het ontwikkelen van hun vaardigheden krijger tactiek en genieten van de schoonheid om je heen. Als je rijk genoeg te krijgen, kunt u het zich veroorloven alle artefacten en armor, wat is hier in overvloed, en die sterk zal helpen Overkings ondergaan van de minste schade spelen.

Overkings online spel bestaat uit vijf regio's (locaties):

- Bervil, rustig dorpje omringd door bossen in de vallei van de rivier Gvirdol;

- Conchobar, parel stad van zijn koninkrijk;

- Anomikon, stadsruïnes, waar sprake is van chaos, ziekte en waanzin;

- Veron, eenmaal Hallo koninkrijk, en nu - een plek voor de jacht weerwolven;

- Norliht - lady koninkrijk sneeuw - Koningin Hel.

Elke regio heeft een geschiedenis van glorie en downs in ieder levend wezen verschillende weerwolven, zombies, mensen reuzen. Al deze legendes en ongelooflijk verslavend spel Overkings online met elke nieuwe quest wordt steeds spannender.

Onder andere dingen, zal je grote natuurlijke landschappen in kwaliteit grafische prestaties, evenals de communicatie met mensen die dicht bij je met dezelfde interesses te vinden. Na het spelen van het spel online Overkings niet noodzakelijkerwijs hetzelfde, er is altijd de mogelijkheid om de clan en zijn aanhangers te marcheren met hen om het belangrijkste doel toetreden - de kroon van de Almachtige.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more