Bladwijzers

Overlord Fellowship of Evil

Alternatieve namen: Overlord Fellowship of Evil

Game Overlord Fellowship of Evil: evil returns.

10.000.020. 10. 2015 verliet de game Overlord Fellowship of Evil in het genre van de rollenspel blockbuster, en werd een verlengstuk van de vorige delen. Ontwikkelaar Codemasters zei dat dit soort experimenten voor de terugkeer naar de klassieke oorsprong van gamingtechnologie.

Gamers zien de situatie van bovenaf en staan ​​niet open voor herziening van een breder actieterrein. Je kunt een enkele campagne plaatsen of samenwerken met vier vrienden voor het doorgeven van een joint. Ontwikkel basis speelgoed voor de meest populaire platforms:

 • Xbox One
 • Microsoft Windows
 • PlayStation 4

Mnogie die de Overlord Fellowship of Evil-download heeft uitgevoerd en het uitprobeerde, verschillende meningen uitsprak en niet iedereen tevreden was. Onder de aandacht van de claim beloven de auteurs later een bijgewerkte versie vrij te geven, die op het verkeerde moment zal worden gecorrigeerd.

Jouw rol is ondubbelzinnig waar kwaad!

Als je gewend bent om te kiezen tussen pantser en glinstering in de gloed van de ridders en hun tegenstanders, ook al zijn het ridders, maar niet zo stralend, hebben de ontwikkelaars van dit plezier alles voor je beslist, alleen achterlatend om de krachten van het kwaad te beheersen. En het zal niet mengen, het is een glimp van de magere gremlins met hebberige ogen. Dat deze schoonheden en u moeten beheren, als u Overlord Fellowship of Evil downloadt.

In het vorige deel hebben gremlins (hun volgelingen) hun meester Dark Lord verloren en herleven ze gebrek aan vaardigheden. Ze hebben al lang te maken met pesten, kijken naar de blije gezichten van de boeren, groene weiden en geurige bloemen die flitsen met vlinders. Lang als godslastering kan de duistere ziel niet verdragen, en de stammensen die de grot zijn binnengegaan, vond hij een boek met oude spreuken die de vier dienaren van de duisternis heetten.

Geroemde demonen zijn onplezierig werk dat de mens heeft geschapen om de wereld van de chaos te maken, om terreur in de ziel van de mens te zaaien. Pas na alle voorbereidingen kun je opnieuw proberen de Duistere Heer te laten herrijzen, maar verwelkom voor nu vier monsters:

 • Vsesilnaya necromancer eenmaal verkeerd gehouden ritueel en het werd opgeblazen, maar nu is het terug in bedrijf;
 • Ustrashayuschy krachtige strijder in zijn tijd is niet in geslaagd om de stenen trollen aan te vallen, en stierf, maar is nu terug;
 • Zlobny dwerg werd gedood door een lid van de Brotherhood of Evil;
 • Temny-elf was dwergen de meest onverzoenlijke vijand.

toegewezen aan elk personage zijn eigen rol in de nieuwe geschiedenis van de Overlord Fellowship of Evil op de pc. Ze vallen aan in een frontale aanval, opereren vanaf een afstand, gebruiken magie en verzwakken vijanden. Dat ze sterker werden, we moeten hun vaardigheden ontwikkelen door een strijd in te sturen die voldoende zal zijn. Binnenkort zal het mogelijk zijn om hun talenten aan te vullen met aanvullende vaardigheden om verschillende wapens en uitrusting uit te rusten.

Vergeleken met de vorige Overlord FOE-onderdelen, zien we verschillen in de principes van militaire actie, eerdere nadruk op massale zavarushku nu hebben helden hun eigen gremlins mignon met een persoonlijke set van kwaliteiten die ook kunnen pompen.

links en zwarte humor die zo indruk op de spelers maakten, en bewapend hen, samen met het wapen, kunt u naar het dorp gaan om aan de plundering, vernietiging van de huizen van mensen, de vernietiging van vee en de knechting van de mensen deel te nemen. Laat iemand en gelooft dat Project Overlord een beetje rustiek is, in de dynamiek van onheil en hij niet weigerde.

Minimale systeemvereisten

 • OS: 64 bit / Windows 7 (en hoger)
 • Pamyat 4 Gb
 • Protsessor: Intel Core i3 Series / AMD FX-serie (beter)
 • Video: AMD HD4850 ​​/ Nvidia GTS250 (beter)
 • Moof schijfruimte: 5 Gb
 • DirectX: 9. 0s
 

Overlord Fellowship of Evil