Bladwijzers

Overwatch

Alternatieve namen: Overvotch

game-overwatch: een strijd om de toekomst.

In november 2014 Op het BlizzCon-festival van Blizzard Entertainment presenteerde de ontwikkelaar en uitgever Overwatch, dat was ingesloten in het kader van het leidende shooter-genre.

С begin 2015 tot december werden gesloten bètatesten uitgevoerd om fouten te identificeren en feedback te krijgen van spelers op de gameplay-mechanica en balancering. Er zijn dit jaar geen beta-tests meer, maar niet later dan 21 totdat de game is uitgebracht. 06. 216 ze zullen hervatten.

We weten al dat Overwatch-downloads mogelijk zijn voor platforms:

 • Xbox One
 • PC
 • PS4

Op het spoor van helden.

Het lijkt erop dat de ontwikkelaars besloten hebben dat lopen, dus wandelen! De keuze van helden is al uitgegroeid tot het 21e personage, en dit is zeker niet de limiet. En iedereen ziet er zo anders uit dat je niet zult verwarren, en iedereen heeft unieke talenten om ze effectiever te gebruiken in de komende veldslagen.

Spelers gaan de wereld in waar de oorlog uitbrak en de evenementen in volle gang zijn. Overwatch is een speciale eenheid van helden uit verschillende landen, speciaal gemaakt om onrecht te verslaan, de onderdrukten te helpen en de vrede naar de planeet te herstellen.

De organisatie heeft zijn functie perfect vervuld en de orde regeerde echt op aarde. Tien jaar besteed aan onderzoek, wetenschappelijke uitvindingen, unieke ontdekkingen. Toen het apparaat niet meer nodig was, werd het afgewezen, maar er ging weer iets fout, en het werd duidelijk dat de wereld niet klaar was om de helden te verruilen.

Overwatch is weer in trek en er zijn open vacatures voor spelers die klaar zijn om hun rol te kiezen. Je kunt een robotmonnik worden van Shambhala, bewapend met een hamer en een gepantserde krijger, een tijdreiziger, een doelbewuste veiligheidsleider van de Egyptische Gizeh-basis, een sierlijke Hindoeïstische architect, en kies uit vele andere rollen. De belangrijkste informatie over elk personage is beschikbaar: leeftijd, naam, beroep, operationele basis en eigendom van een bedrijf, maar het volledige potentieel en de stijl van actie worden alleen tijdens het spel onthuld.

Effectief gebruik van helden zal zeker de overwinning brengen. Ze kunnen in vier richtingen worden gebruikt:

 • Verdediging - beschermt de bezette gebieden door de geallieerden, laat de vijand niet toe om de frontlinie te doorbreken;
 • Storm - je kunt niet zonder deze held als je punten neemt die door de vijand worden beschermd;
 • Support - genees wonden, vermenigvuldig meerdere malen de sterkte van bondgenoten;
 • Tank - gaat als eerste de aanval uit en brengt schade en verwarring in de gelederen van vijanden. Het is winterhard en bijna onoverwinnelijk, beschermd door sterk pantser.

De helden stellen verschillende doelen en taken vast, waarvan de implementatie succesvol zal zijn als je de talenten van krijgers bestudeert en degenen kiest die het transport beter aankunnen met apparatuur van Kings Row met EMR, bescherming van de tempel van Anubis en bij het uitvoeren van andere missies.

U kunt spelen in de modi "accompaniment" of "capture points". Voor elke voorzien van hun eigen kaarten en interessante taken. Trouwens, samen met de personages en andere toevoegingen, zullen nieuwe kaarten gratis beschikbaar zijn voor die gamers die ervoor zorgen om Overwatch van tevoren te kopen en te downloaden na de release.

Tijdens het verblijf in de "onderhoud" Overwatch op de pc, levert het eerste team de goederen af, de andere probeert de missie te verstoren. In de "capture-punten" om de controle over het specifieke grondgebied van de kaart Overwatch te nemen.

Systeemvereisten

Minimum:

 • OP: 768 MB videogeheugen en 4 GB systeemgeheugen 1010
 • ОС: 64bit / Win Vista / 7 / 10/8
 • videokaart: Nvidia GeForce GTX 460, ATI Radeon HD 4850 of Intel HD Graphics 4400
 • Processor: Intel Core i3 of AMD Phenom X3 865
 • schijfruimte: 5 Gb
 

Overwatch - een dynamische MOBA-shooter!