Bladwijzers

Pijnstiller

Alternatieve namen: Pijnstiller

Spel Painkiller - het is een ongelofelijke game platform PC. Dit spel is gemaakt en uitgebracht in oktober 2007 verhuur jaar. Spel onmiddellijk nam de eerste positie in alle ratings, die alleen kon bestaan. Het spel is uitgevonden en ontwikkeld door - Mindware Studios. Interessante, nieuwe en spannende - het is perfect voor al die gamers die echt waarderen ktotorye shooter genre. We zullen niet vertellen alle geheimen van Painkiller, zou het dom zijn. Immers, iedereen moet de volledige kracht van dit spel voor jezelf.

In dit spel voortdurend bloedvergieten, dan is een enorme hoeveelheid kills. En vanwege het feit dat je veel om te gaan met brandende machinegeweren, pistolen en geweren zal hebben - wapens in het spel Painkiller uitgevoerd op het hoogste niveau. Dit spel blijkt al dat dit uitstekende en spannende genre kan spelen. Ik moet zeggen dat in Painkiller niveaus zijn heel verschillend. Ontwikkelaars hebben dit alles geschapen om een ​​gamer in het spel niet te missen. Voor alle fans van het genre actie, nogmaals, is het belangrijk om het spel en dynamische, kleurrijke en tegelijkertijd rijk.

Dus, iets vertellen over de verhaallijn van het spel en voeg enkele interessante feiten: de hoofdpersoon wie je eigenlijk bent, afgewezen. Plaats een zware uitbrander en angst in alle mensen schonere nam Belial - een kruising tussen een engel en een demon, goed en kwaad in een persoon. Dankzij zijn bijzondere verwantschap en mysterieuze verschijning, heeft deze protagonist ongekende voordelen ontvangen, want deze man heeft enkele bovennatuurlijke vermogens dan erg boos "hogere autoriteiten." Wilskrachtig kind aartsengelen van Hemel en Hel, aan wie hij is, is in iets als een gevangenis voor gevaarlijke gevangenen zetten. Deze ongelooflijk strenge gevangenis had bescherming versterkt. Bewaakt door een driekoppige hond Cerberus. Valiar snel groeide sterker, hij in staat om te leren en geweldig om te gaan met hun eigen vaardigheden was. Hij begon om jezelf te trainen.

Valiar "ontwikkelde" de mogelijkheden die hem de krachten van de hemel. Al snel was hij in staat om zichzelf te beheersen, en ontsnapte hij slaaf enkel doel. Het was onmogelijk om te overtuigen, en het enige wat hij wilde - wraak te nemen op hun onderdrukkers. Zij die hem in ballingschap gestuurd en degenen die het zo gemaakt dat Valiar langer een gemeenschappelijke inwoner van de harde wereld van het spel.

Geloof dat Payne Killer spel - dit is een zeer goede keuze als je gewoon wilt genieten van de prachtige graphics, geweldige gameplay, unieke verhaallijn, mooie dramatisering van scènes en gevechten! Dit spel verdient de hoogste lof en het beste dat enige spel kan worden aangepakt!

Nu hoe je kunt genieten van alles wat er gebeurd in dit spel. Je nodig hebt voor de installatie games, bekijk online video Painkiller. Alles - Het kan een video, recensies, promo video's zijn! Dan kunt u de officiële website van het spel (http://www bezoeken. painkillergame. com / Agegate. php), na dit alles, moet je het spel Painkiller downloaden. Dit bestand zal controleren op de aanwezigheid van malware en kwaadaardige software componenten. Vervolgens installeert u de eerder gedownload en gecontroleerd het bestand dat u hebt op uw pc. Nu kunt u volop genieten van het spel! Om samen te vatten wat je moet doen om dit spel te spelen: de video te bekijken, gaat u naar de site van de game, downloaden Painkiller, controleren op virussen en installeren van het spel! Alles!

Wij wensen u veel succes! U zult genieten van dit spel!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more