Bladwijzers

ParaPa: Dans van de stad

Alternatieve namen: ParaPa, Parapa

ParaPa online - gratis multiplayer online role-playing game, in een nogal ongebruikelijke formaat voor CIS sociale simulator geïmplementeerd. Wat al is gebonden aan de dans - het is allemaal alleen maar om een ​​unieke en unieke sfeer in het spel te maken, en het hele online game ParaPa is gemaakt om spelers de kans te geven nieuwe aangename kennissen te maken, maak nieuwe vrienden in het netwerk en daarbuiten, en misschien zelfs aan uw zielsverwant. Dat klopt, want het spel heeft een bijzondere gelegenheid om een ​​bruiloft te vieren. Alles wat nodig is om te trouwen - is om een ​​bruid of bruidegom te vinden, en met het gaan naar een kerk waar je plechtig gekroond. ParaPa online game de moeite waard om minstens een keer proberen om het te spelen.

Doe mee met het spel ParaPa niet veel tijd in beslag nemen en is een zeer eenvoudige procedure. U dient in te voeren:

 • De naam van je spel personage
 • Wachtwoord voor de toegang tot het spel
 • Uw emailadres

Zodra u uw e-mail inbox ontvangen een brief meegedeeld dat de registratie ParaPa voltooid, kunt u eenvoudig downloaden van de cliënt en beginnen te spelen krijgen.

Systeemvereisten het spel is vrij vergevingsgezind, om ParaPa spelen, moet u beschikken over:

 • Processor met een klokfrequentie van 700 MHz
 • 512 MB RAM
 • 128 MB videokaart
 • 4,5 GB vrije schijfruimte op uw harde schijf

Game ParaPa online inherent is een geavanceerde arcade en dat is wat boeit en spelen. De bediening is zeer eenvoudig en alles wat je moet weten - het is een paar eenvoudige toetsen. Totaal tot uw beschikking, zijn er vier verplichte beweging ongeveer een dozijn stappen en trucs enorm aantal combo. Om de koning van de dansvloer te worden, moet je een vrij snelle trein uw reactie. Dus dat is ongecompliceerd op de straten beginnen zeer reële beroemdheid dans land. Natuurlijk zal een technische kennis genoeg zijn, moet u in hetzelfde tempo te behouden, volg het ritme, maar het is niet zo eenvoudig als het lijkt.

De meeste danspassen in de game worden gemeten in een vast aantal punten bepaald door de kwaliteit van de uitvoering van deze bewegingen. Beginnen met het spel online te spelen ParaPa niet zo'n belangrijke wedstrijd indicator als station worden verdisconteerd. Dit is analoog aan het combo-systeem waarmee je zeer complexe trucs en dans combinaties die rijkelijk worden gewaardeerd presteren.

Speel spel ParaPa dat u niet alleen de professionele dansers, en degenen die het zelf nooit geprobeerd in deze rol te genieten. Sociale games bepaalt dat de helden in de game editor dacht voor detail en is een geweldig hulpmiddel voor het creëren van een uniek karakter. Je fantasie zal je echte helper te zijn, omdat er geen beperkingen bij het maken van een karakter in het spel niet. Je karakter eruit zou kunnen zien, wat je alleen wilt: het zal je of anders het absolute tegenovergestelde kopiëren - het is aan jou.

In het spel zijn er vier soorten van de game geld:

 • Munten
 • Punten
 • Controles
 • Dance

Punten verdiend tijdens dansen

Controles kunnen gekocht worden bij de veiling

Munten zijn in wezen gelijk aan de echte munt die je in het spel

Dance dezelfde soort beloningen aan u zijn uitgevaardigd voor de overwinning in een verscheidenheid van dans duels of toernooien. By the way, het ding staan ​​en mee te dingen naar het is zeker de moeite waard

Deze verscheidenheid aan speelgeld, kunt u veilig te besteden aan het kopen van die of andere voorzieningen in de vorm van kleding, schoenen, accessoires of onderdelen van uw garderobe. Als u de zorg over je status, kunt u zelfs een motorfiets of auto. Opgemerkt zij dat Play ParaPa interessanter als naast va ParaPa meer en je maten spelen.

Het spel heeft een clan-systeem, vinden dat onder andere geeft ook een echte bonus.

Samenvattend itok onder alle hierboven beschreven, moet gezegd worden dat het spel Parapa geweldig, het zal u een onvergetelijke tijd in de virtuele wereld van de dans te geven en laat een paar interessante nieuwe vrienden te hebben. Niet treuzelen, registreren en een duik nemen in de echte stad van de dans!

 

ParaPa: Dans van de stad online registratie