Bladwijzers

Leidend

Alternatieve namen: Toonaangevende, Leading spel, War online

Leading Online - gratis browser-based multiplayer online role-playing game die ons vertelt over de tijd van de Grote Patriottische Oorlog. Toonaangevende online spel is perfect voor iedereen die moe is van de eindeloze overheersing van fantasy en science fiction games en houdt van geschiedenis, inheems land. Opgemerkt dient te worden, overigens, dat het spel werd geschreven door Leading Online ontwikkelaars van CIS en kan daarom terecht inheems worden beschouwd.

Heeft Geregistreerd Leading spel niet lang en duidelijk voor iedereen die mee wil doen zal zijn. Om te registreren, dient u in te voeren:

Character naam

Wachtwoord voor de toegang tot het spel

E-mail adres, dat zal worden toegezonden brief met de mededeling dat de registratie voltooid Leading

Systeemvereisten om te beginnen met het spelen van het spel online Leading minimaal, omdat het spel niet over een cli毛nt en kan spelen op elke computer met een internetverbinding.

Aan het begin van het spel krijgt elke speler het recht om een 鈥嬧媖ant te kiezen, onder de vlag waarvan hij zal vechten

Wehrmacht

Rode Leger

Als je eenmaal hebt besloten met de kant, krijgt u de rang van private, ontvangen die begint het moeilijke pad naar de eervolle titel van maarschalk een leger. Opgemerkt moet worden dat de zeer militaire rangen, er is niet alleen maar "voor de show", zij de toegang tot bepaalde privileges te bieden, waar u kunt genieten van het beklimmen van de carri猫reladder. In grote lijnen, dit zijn dezelfde rang en analogie levels in het spel. Naast het verhogen van hen in het spel als er een systeem van specialisatie. Het is zo ingericht dat de ontvangst van een bijzondere specialiteit bepaalt uw vaardigheden bestudeerd. Bijvoorbeeld, kunt u altijd uitgegroeid tot een geheimzinnig en ongrijpbaar guerrilla angstaanjagend de vijandelijke soldaten in de ondoordringbare bossen of, omgekeerd, om het pad commandant kiezen, waardoor de aanval echelon strijders loyaal aan jou.

Toonaangevende online game systeem dat is zo ontworpen dat alle acties van de speler kan worden onderverdeeld in twee categorie毛n - gevechten en non-combat. Buiten de strijd van de speler uw patronenriem kan vullen, verwerven benodigde apparatuur en beginnen met het werk. Opdrachten verdienen speciale vermelding. Verbaas kwaliteit van de studie plot van het spel, meestal browser-gebaseerde producten zijn niet bemoedigend vergelijkbare kwaliteit, maar dit spel is een echte uitzondering. Doorgaan met het spel Leading Online spelen, zal voldoen aan een verscheidenheid van voorwerpen die spelers zullen helpen:

Caches

Punt radio

Shelters ,

Het vechtsysteem in het spel - een turn-based, wat betekent dat al het speelveld is verdeeld in cellen, elk van de deelnemers in de strijd krijgt een aantal actiepunten, waardoor hij zich te verdedigen of om een 鈥嬧媋anval te maken. Het hangt van de hoeveelheid van bepaalde kwaliteiten van het teken, en de titel. Een interessant aspect van het spel is dat de spelers tegelijkertijd hun bewegingen, en de server voert dan simulatie van de strijd en maakt een beslissing over wiens beurt het is noodzakelijk om eerst te overwegen.

Een interessant spel is het gebrek aan aandacht van de clan-systeem, zodat fans spelen alleen Leading zal niet ervaren veel overlast en misstanden. Maar voor de fans om nieuwe vrienden te vinden en het spel spelen online Leading het team heeft een goed ontworpen systeem van eenheden, waardoor spelers kunnen deelnemen aan clan gevechten, en communiceren met hun collega's.

"Highlight" van het spel zijn eigen spelers, omdat het publiek het spel is kwalitatief verschilt van soortgelijke producten. Chat-berichten worden altijd gemodereerd en klachten ter behandeling in een recordtijd. By the way, de administratie van het spel is altijd open voor een constructieve dialoog. Een vergelijkbaar fenomeen in online gaming is zeer zeldzaam, in de regel, de administratie - deze zelf-belangrijk en pompeuze mensen zelden aandacht besteden aan gewone gebruikers, maar hier alles is precies het tegenovergestelde. Hierdoor spelen Leading wordt veel mooier dan anderen, zoals haar spel.

Kortom, ik moet zeggen dat dit spel zal aanspreken vele fans van de Grote Patriottische Oorlog, de geschiedenis van zijn vaderland en in het algemeen al degenen die moe zijn van de grijze van het dagelijks werk en dromen duik in de wisselvalligheden van de tijd.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more