Favorieten

Crossroads of the Worlds

Alternatieve namen: Warcross

Er was eens een fantasie wereld landen ruzie met elkaar en begon een bloedige oorlog. Kwade heksen dreef destructieve magie - en de wereld is in vele stukken gebroken. Vele eeuwen mensen, elfen, dwergen, orcs en Hobbits kwijnde in de duisternis van de chaos, maar ze kwam tot de goede tovenaars helpen. Dus er was een kruispunt van de wereld - een plek waar alle fantasie personages kunnen komen tot een eerlijk gevecht om wie onder hen sterker te bepalen.

Online game werelden Crossroads nodigt u uit om de prachtige wereld van machtige krijgers, ambachtslieden, handelaren sluw en wijs wizards.

Game Crossroads online werelden zal bij u in zelfs de meest pretentieloze computers. Minimale vereisten: single-core processor 2,33 GHz, 256 MB RAM, grafische kaart met 128 MB videogeheugen.

Doe mee met het spel werelden Crossroads gebeurt eenvoudig en snel. Op de "Login om het spel" klik "register". Volgende uitvinden inloggen, genereren wachtwoord in en geeft werken e-mailadres op de brief ontvangen met een activatiecode. Nadat u de naam van het spel teken in te voeren - bijnaam, maken het naar uw wens. Je moet ook een van de vijf races te kiezen en vervolgens uw geslacht, naam, geboortedatum, land en stad. Aan het einde van de werven-personages foto vangt, leest en bevestigt de regel. Als je naar het spel op aanbeveling van iemand - Verstrekken van informatie in de "scheidsrechter". Op deze registratie Crossroads werelden over, na activering start het spel.

Maar laten we eerst eens kijken naar speelbare rassen dichter, anders ben je waarschijnlijk niet krijgen om het spel online werelden Crossroads evenals doen de lokale meesters en goeroes spelen.

Ras Game Crossroads online werelden slechts vijf.

Mensen verschillen kracht die grote schade aan de vijand veroorzaakt bij een aanval. Orcs zijn begiftigd met krachtige crit - het vermogen om schade te doen aan een en een half keer meer. Kabouters verschillen krachtige vergelding. Elfen zijn zeer wendbaar, gemakkelijk te ontwijken de vijand aan te vallen, en de hobbits geluk. Elk ras heeft zijn sterke en zwakke punten, de hoeveelheid manna en reserve-eenheden van het leven.

De unieke kwaliteiten van het spel personage genaamd het artikel, na elke overwinning ze groeien - ". Gepompt" de held van Slagkracht Impact wapens, defensie, dodge Charm, Good Luck Charm, Charm crit Ward antwoord: op het display om een ​​grote invloed parameters geworden. Crossroads of the Worlds online game onmogelijk zonder systematische nivellering van je personage stats en parameters. Voor elke wedstrijd zijn er een paar fundamentele regelingen van pompen en uitgevonden veel spelers.

Leveling optreedt tijdens een gevecht met een schaduw, je sparring partners - en in de toekomst - de beste assistent in de duels. En, kunt u het gezelschap van enkele ervaren speler uitnodigen en ga naar het enge donkere bos strijd monsters. Speel het spel online werelden Crossroads waard om te beginnen met nivellering je personage tot een bepaald niveau. Als je het gevoel dat je vol heldhaftige kracht - ga naar de Arena, waar de dagen elkaar vechters Crossroads werelden en laat je geluk! Vergeet niet dat zwakke krijger mensen niet in staat zal zijn te breken door de bescherming van de gepompte gnome en wendbare elf hoger niveau zal immuun zijn voor de verschrikkelijke orc zijn.

Warcross spel neemt je mee buiten de grenzen van de werkelijkheid in een wereld vol avontuur en spannende gebeurtenissen

Kruispunt van de werelden online registratie zal je een kans om stoom af te blazen en te genieten van de virtuele arena, evenals het gevoel van eigenwaarde te geven, het overwinnen van een voor een sterke en behendige tegenstanders. Je wordt gefascineerd door de fantastische wereld, evenals, in zijn vrije tijd gevechten, uitgegroeid tot een ervaren smid, vindingrijk winkelier of verstandig goochelaar. Geld dat je verdient zeer nuttig om armor, wapens en magische artefacten kopen. Zelfs de groenste beginner kan, hard dwars in Mine, meteen kopen een fatsoenlijke armor en een zwaard.

Speel Crossroads werelden is zeer interessant, want hier wachten op grootschalige gevechten met 10 man aan elke kant, durf handelaren, je smeren zalf of Invulnerability Potion recht op het slagveld, en zelfs een eigen radio-en steile di jockeys en veel interessanter en spannender.

Begin bij de Kruispuntbank van de werelden om te spelen en u zult er geen spijt van zult hebben, krijgen een vergoeding van levendigheid en goed humeur.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more