Bladwijzers

Perfect World

Alternatieve namen: Ideal World

Online game Perfect World - multiplayer RPG ontwikkeld in China. Het spel is gebaseerd op de Chinese mythologie en niet alleen het publiek van miljoenen de oosterse wereld, en optochten en met succes in Europese landen hebben veroverd. Russische versie van de introductie vond plaats in 2008, waarna alle fans «World of Warcraft» en «Lineage 2" de gelegenheid gehad om de volledigheid van alle voordelen van Perfect World online beoordelen.

Ga met ze mee en je kunt natuurlijk pre-geregistreerd. Observeer meteen dat voor bekende gebruikers van de maildienst Mail. ru registratie in het spel Perfect World is niet nodig, maar alleen een vergunning voor uw e-mail. Voor andere gamers die willen de authentieke spelwereld meedoen Perfect World Online registratie is niets ingewikkelds - het adres van de huidige e-mailaccount, gebruikersnaam, wachtwoord, en imago beveiligingscode. Dat is waarschijnlijk al, uw registratie voltooid Perfect World.

Obvious en onbetwistbare voordeel, je kunt niet "bogen" meeste speelgoed online, kunt u genieten, te beginnen om het spel Perfect World Online spelen. Het gaat over het creëren van het karakter, of liever flexibel systeem dat ons aangeboden ontwikkelaars, het zogenaamde maatwerk. Game Perfect World stelt een uniek karakter, die vatbaar zijn voor wijziging en correctie van bijna alle externe parameters worden opgeslagen (het deel van het lichaam, gezicht, neus, mond, ogen, tot de breedte van de pupil), en kleding. Op een resultaat, in Perfect World zal niet spelen een van de gebruikelijke spel van klonen, en zeer origineel, je een karakter aan te maken. Het kiezen van races echt neer op een klein aantal van hen, maar in feite bij de hierboven beschreven mogelijkheden, dit is zal niemand betreuren.

Game Perfect World heeft zijn eigen ras

  • Mensen, van wie sommigen zijn krijgers en tovenaars
  • Zoomorph dat kan veranderen in dieren
  • Oxiden, ergens dicht bij het meer vertrouwd voor ons elfen, maar hebben vleugels

Ook nog clans: "Oude" en "Amfibieën" - mystieke en mysterieuze wezens. Elke vertegenwoordiger heeft bepaalde voordelen ten opzichte van de andere, sommige grootmachten en verschillende Chinese ethno-chips in het beeld. Elke "filiaal" heeft twee klassen - Bol Bol magosposobny en militant. Speel Perfect World kan alleen zijn of zich aansluiten bij een clan / groep, maar voor het warme welkom een ​​paar dozijn levels die je toevallig aan het werk.

Als je hebt afgevraagd, dan hebben we een aantal kenmerken van de RPG, dan heb je uiteindelijk besluit om online game Perfect World spelen, of staan ​​aan de zijlijn. Voor het grootste deel, de taken van het spel bestaan ​​uit verschillende (in termen van complexiteit en mate van tolerantie) quests die een speler ontvangt van NPC-tekens. Naast banen, je karakter verwacht volwaardig bestaan ​​- hij kan vrienden maken, verliefd worden en een gezin, hobby's en hun individuele talenten te ontwikkelen.

Perfect World online spel biedt de locatie van je personage 44 tussen die werken intercity portals. Ga door deze - het plezier natuurlijk niet gratis. Echter, in de winkel kunt kopen mount (beer of panter), of een ritje met een zoomorphic, als hij niet erg. Nou ja, in het ergste geval kunnen wandelen. Hoewel, iemand van dit kwaad? Wereld kijkje ...

Kortom, Perfect World online spel waar je moet kijken, zoals een show (en zelfs in het beste licht! ) En Live real-mythische leven met hun eigen soort. In mijn mening, de meester probeerde Celestial slecht ... nou ja, in ieder geval hier.

 

Perfect World online registratie