Bladwijzers

PES 2012

Alternatieve namen: PES 2012

Game PES 2012 is een veelzijdige multi-platform spel dat werd ontwikkeld in het genre van de sport simulatie. Dit spel is de negende versie van een reeks van computerspellen Pro Evolution Soccer, en elfde inclusief alle platformen.

Download PES 2012 kun je de voorgestelde bestandsnaam downloaders online games en andere sites die deze toegang te bieden gebruiken. Opgemerkt moet worden dat downloaden Pro Evolution Soccer 2012, kan helemaal gratis, want dit spel behoort tot de gratis games die je.

Onlangs heeft een nieuwe versie van het spel - PES 2012 android. Nu huisdieren kunnen android spel Pro Evolution Soccer installeren in hun telefoons.

In het computerspel PES 2012 speel je met een compleet nieuwe interface. Controle op het veld, kunt u parallel twee spelers. Je zult in staat zijn om hun spelers te verplaatsen, zelfs als ze hebben niet de bal. Met behulp van speciale functies die u kunt andere spelers openen.

Voordat het spel in de Pro Evolution Soccer 2012, Controleer of uw PC-systeem instellingen vereiste specificatie

1) Core 2 Duo 2,0 GHz - Processor.

2) 2 GB - RAM.

3) 6 GB - HDD (harde schijf).

Controle van het spel PES 2012 is veel verbeterd ten opzichte van eerdere versies van het spel.

Graphics in het spel PES 2012 is niet veel veranderd. Er zijn echter enkele indicatoren zijn verbeterd

1) gezichten Realistische spelers.

2) Een duidelijke specificatie van de spelers.

3) Een betere belichting en schaduwen spelers.

4) Veranderingen in de fysica van de bal.

5) Gegevens over het net bij de gate.

In het computerspel PES 2012 team samen zal werken als een eenheid. De spelers in het team zal zo professioneel worden vastgesteld dat rivalen niet manoeuvres zal begrijpen en struikelen op een nederlaag.

Game Pro Evolution Soccer 2012 heeft de volgende belangrijke indicatoren:

1) aanval. Je moet proberen te agressief mogelijk om het spel interessant te maken. Het zal ook de teamgeest te verhogen en tegenstanders zenuwachtig. Spelers zullen redelijk te handelen, zodat ze meer kans op de bal te houden zal zijn.

2) defensie. Confronteer de vijandelijke verdediging in deze versie zal veel moeilijker zijn. Verdedigers op het veld gekozen voor de beste positie, en het hen in staat stelt om betere tegenstander zien.

3) Management. Met een speciale knop, kunt u de controle verplaatst naar de gekozen speler. Spelers die houden niet van de bal, kan wegnemen tegenstanders, waardoor zijn team een ​​pass.

4) Wrestling. Schermutselingen tussen de spelers worden veel ernstiger en plausibel. Zo kunt u volledige controle over alle bewegingen van zijn spelers.

In het spel PES 2012 biedt u de volledige eigendom situatie, de hoogste kwaliteit graphics en gratis speelstijl. U kunt kiezen voor jezelf de stijl van spelen, de snelheid van de bal te veranderen.

En nog veel meer wacht u geïnteresseerd in een leuke sport spel PES 2012!

Duik in de wereld van het virtuele voetbal met PES 2012!

 

PES 2012