Bladwijzers

Pro Evolution Soccer 2014

Alternatieve namen: Pro Evolution Soccer 2014

Game Pro Evolution Soccer 2014 is een nieuwe video game ontwikkeld in het genre van de sport simulatie. Dit spel wordt beschouwd als een nieuwe sport voetbal simulator.

Game Pro Evolution Soccer 2014 PC wordt beschouwd als de tiende versie van het spel, die werd uitgebracht voor de PC.

Graphics voor PES 2014 PC is sterk verbeterd, en zijn veranderd aan de eisen voor personal computers.

: PES 2014 spelen in de instellingen van uw computer moet niet minder zijn dan het volgende

1) Intel Core 2 Duo 1,8 GHz - Processor.

2) 1 GB - RAM.

3) 8 GB - vaste schijf.

Voordat de game-ontwikkelaars wordt geadviseerd om de pro wedstrijd PES 2014 video. In de video toont alle kenmerken van het spel en het spel bijzonderheden.

Download Pro Evolution Soccer 2014 kunt u vervolgens om het spel op de officiƫle website, evenals andere gaming sites die deze functie bieden.

Game PES 2014 en je kunt het downloaden via de boot bestanden genaamd torrent. Maar voor deze moet je een speciaal bestand downloaden en installeren het programma op uw computer.

In een voetbalspel PES 2014 je zult spelen op een nieuwe motor, die u zal voorzien van vele nieuwe functies.

In deze versie van het spel dat u te wachten voor een veel realistischer beeld en volledige veelzijdigheid.

In het spel begon PES 2014 spelers om beter te communiceren met elkaar en misleidende manoeuvres tegen rivalen te ontwikkelen.

Zullen worden ontwikkeld voor het spel licentie Aziatische Champions League, en zal worden opgenomen in PES 2014 team, die nog niet eerder in het spel was.

Voor het begin van het spel in PES 2014, moet u bekend zijn met de basiselementen van het spel te zijn:

1) De unieke bal physics. Er zal meer nadruk in het spel worden geplaatst om de bal te bewegen, zijn snelheid, wie de eigenaar is. Wordt getoond in het spel antropometrische speler, hoogte van de bal - het zal allemaal in de game worden getoond.

2) voor beeldstabilisatie en animatie bewegingen. Dankzij perfectie in de kunst van je spelers zal de maximale vrijheid van handelen krijgen. Alles zal beĆÆnvloeden elkaar en zijn zeer duidelijk, de strijd tussen de spelers weergegeven.

3) Emotions. Voetbal fans zullen de emotionele staat van zijn team beĆÆnvloeden. Teamspirit zal de emotionele en fysieke toestand van het team als geheel beĆÆnvloeden.

4) individuele stijl. Deze stijl van uw speler, waarvoor je een bepaald aantal punten.

5) Team te spelen. In deze versie, zal je een nieuwe tactiek zien, het plaatsen van spelers. Van welke taken je spelers zullen hun overwinning afhangen.

6) kernel. Het spel is voor u klaar reacties en gevoelens van de spelers te krijgen, evenals een nieuw systeem van sancties. Voorkeursvormen detaillering spelers, hun individuele en bewegen spelers op het veld.

Game PES 2014 zal u verrassen met zijn mogelijkheden en functies in de wereld van het voetbal. Duik in de wereld van ongelooflijke sport die voor vele jaren in de harten van miljoenen mensen.

Beleef de meest ongelooflijke gevoel van overwinning met een voetbalspel PES 2014!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more