Bladwijzers

Pet Party

Alternatieve namen:

Goed spel Pet Partij voor de kleintjes. Als uw kind nooit een huis of kleine dieren heeft gehad kan het niet starten van de dieren als gevolg van allergieën of een andere ziekte, maar hebben een kleine viervoeter is altijd echt van dit spel - uw perfecte oplossing. Nu zal de baby in staat zijn om zorg te dragen voor baby dieren met hun ontwikkelen en diervoeders. Daarnaast zal het systeem voortdurend te bieden aan interessante quests en taken uit te voeren. Het invullen van quests systeem zal extra punten, bonussen en een verscheidenheid van geschenken voor uw kleine wezentjes geven. Pet Party online - het is prachtig en soort van game-ontwikkelaars Plinga Play. Hier kunt u ook bonussen en haar dagelijks bezoek ontvangen. Na vijf dagen, als je regelmatig elke dag, ging naar het spel, het systeem zal u een verrassing, en dus elke keer! Te visualiseren wat is het over dit spel kun je testen door te klikken op de knop «Probeer het» aan de onderkant van het inschrijfformulier.

Voordat dat u te maken gehad met een game van Plinga, dan zul je Pet Party registratie erg snel zijn. Nauwkeuriger registreren hoef je niet aan het spel kun je gewoon inloggen starten in PP onder haar eerder opgenomen gegevens. Als voor u is het de eerste kennismaking, worden voorbereid op het feit dat je moet invullen van een speciaal formulier. Om de game-interface begrijpelijker sprekende spelers, kan worden vertaald in het Russisch, het vervangen van de Amerikaanse vlag in de rechterbovenhoek van het scherm (dat is het spel scherm, niet de pagina van het spel) naar de Russische.

1. Precies in het midden van het spel scherm voor je zal worden gepresenteerd voor inschrijfformulier. Optioneel kunt u inloggen op uw account in Facebook, zo niet - in de top box spel genaamd «e-mail» moet uw e-mailadres op te geven.

2. Lijn "Wachtwoord" moet uw unieke wachtwoord in om in te loggen op uw persoonlijke account. Raden dat je een sterk wachtwoord te kiezen genoeg om het spel Pet Party veilig en betrouwbaar was spelen.

3. Vervolgens vraagt ​​het systeem u om een ​​gebruikersnaam in te voeren in het bijbehorende veld. Dat is hoe je de administratie en Plinga zal behandelen in deze en in andere games van dit project, want zodra registratie ontvangt u uw account te gebruiken en de andere spellen van deze ontwikkelaar te voeren.

4. Zodat u uw registratie te voltooien in het systeem zo snel mogelijk en begon te spelen Pet Party moet de voorwaarden van de gebruikersovereenkomst en de regels van het systeem te accepteren. U kunt dit doen door de invoering van de vogel voor de lijn "Ik ga akkoord."

5. Wilt u een gewone e-mail nieuwsbrief ontvangen e-mails van de administratie, zet de vogel in de volgende regel: "Ik wil mij abonneren op de" zo niet, dan kunt u het veld leeg laten.

6. Klik op "Registreren".

Zoals getoond, kan dit spel een kind boeien een goede lange tijd, naast het spelen Pet Party gratis, en je hoeft niet aan een extra aanbinden installeren.

 

Pet Party online registratie