Bladwijzers

Pirate Galaxy

Alternatieve namen: Pirate Galaxy

Pirate Galaxy online - MMORPG fantasy genre, gericht op PvP gevechten. Het is een product van Splitscreen Studios. De makers hebben ervoor gezorgd dat u in staat om te kiezen of om te spelen met behulp van een browser of installeer een cliënt waren gemaakt. Bovendien heeft het spel geen financiële investeringen nodig. Geniet van leuke gameplay, kunt u helemaal gratis. De voordelen van het project zijn onder andere een realistische 3-D graphics, plot ontwikkeling dynamiek, de aanwezigheid van vele, zowel militaire als niet-militaire taken, de mogelijkheid om de grote vlakten van de melkweg te verkennen, en om hun eigen ruimteschip zelf. Het belangrijkste doel van elke speler - alles in het werk om arrogant vreemdelingen te verdrijven uit hun thuisplaneet. Doe mee aan de online community en voelen wat goed is voor de mensen van de toekomst!

Doe mee met het spel Pirate Galaxy zal dragen voor vele, vele jaren. Je bevindt je in een tijd waarin de aliens besluiten om over te nemen van de aarde en haar vroegere bewoners te vernietigen. Echter, de mensen in opstand kwamen en met spoed naar hun vaderland te verdedigen. Beginnen met Pirate Galaxy te spelen, kom je in een bloedige oorlog van universele schaal. Op het grondgebied van de Aarde gevechten in de ruimte en zelfs naar andere planeten vervoerd. Nooit meer rust plaatsen helemaal nergens. Overstag gaan op het schip tussen de sterren, je moet constant op de signalering. Inderdaad, totdat je het ene punt naar het andere te komen, moeten we herhaaldelijk nemen in een shootout.

Vóór de ondertekening op de officiële site, zorg ervoor dat de configuratie van uw computer uitvalt. Voor het spel naar voren gebracht aan de volgende minimale systeemvereisten:

- Besturingssysteem Windows 98SE, ME, 2000, XP,

- Pentium 4 processor 1Ghz;

- Video NVIDIA GeForce 2 Series, ATI Radeon 7500 of Intel i810G;

- 256 mb RAM

- 100 MB vrije ruimte op uw harde schijf.

Pirate Galaxy Jaar - is het invullen van een speciaal formulier met dergelijke velden: gebruikersnaam, e-mailadres, wachtwoord. Daarnaast bent u verplicht om het lidmaatschap te accepteren. Nu niets om een ​​obstakel op de weg naar nieuwe vrienden te maken op hetzelfde moment gevaarlijke wereld te worden! Welkom terug! Misschien is het hier voor u klaar om eindelijk de nederlaag van de buitenaardse wezens.

Game Pirate Galaxy - is de plaats waar ze elkaar ontmoetten, zoals ras mensen, Mantis, oude en matanoidy. En omdat de mantissen koos agressieve tack, mensen gooiden al hun troepen uit deze drie-meter reuzen winnen. Mantis verschillen wreedheid, maar de mensen zijn al lang bekend om hun vasthoudendheid. Dus het is nog niet bekend wie er gaat winnen. Als beginner join mensen don vormen een elite-eenheid en beginnen om de taken van uw taken uit te voeren. De belangrijkste missie - om het kwaad uit te roeien heeft verspreid over de melkweg in de vorm van onverwachte arrogant mantissen. Encounter vijanden die je zal overal, waar dan ook gericht. Men hoeft alleen maar om uit het dok, zoals eerder je wordt bedreigd. Om de aanvallen van de tegenstanders voldoende weergeven, zorg ervoor dat het schip in goede staat, en er was geen tekort aan wapens.

Speel het spel Pirate Galaxy zorgvuldig. Heeft belangrijke momenten zoals handelsbetrekkingen, inzameling, winning van mineralen uit de baan niet missen. Voor een succesvolle beheer van het schip zal moeten leren om een ​​pistool te gebruiken, voorzien van een beschermend veld, lopen de batterijen Krionita gebruiken versnellers. Het uitvoeren van al deze stappen, hoeft u niet alleen te ontwikkelen en ervaring op te doen, maar ook rijker worden met de dag. Het uur waarop je kunt voelen Pirate Galaxy online heel zelfverzekerd en comfortabel.

Veel interessanter Pirate Galaxy spelen in de flottielje. Want op deze manier zul je in staat om deel te nemen in grootschalige oorlogen, samen met haar bondgenoten om de hele planeet vast te leggen. Plus een verdediging tegen vijandelijke samen is het makkelijker. Laat geen vreemden hog planetaire systemen tot de meest waardevolle bron Krionita delven. Laat ze weten wat mensen kunnen doen! Verminderde hun arrogantie en maak beven in je macht! We kunnen alleen maar wensen dat je in staat om al uw plannen te realiseren waren! Veel succes!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more