Bladwijzers

Pirates Tide of Fortune

Alternatieve namen: Pirates Tide of Fortune

Pirates Tide of Fortune - heren van fortuin.

Pirates Tide of Fortune spel dat alle liefhebbers van de maritieme avontuur en piraten avonturen zal bevallen. De speler krijgt de kans om een ​​duik in de romantiek van het leven op de eilanden in de eindeloze oceaan, waar de belangrijkste business is de ontwikkeling en bescherming van het grondgebied van de andere spelers, hongerig voor een eenvoudige maaltijd. Het kiezen van dit spel, moet de gebruiker zelf een gentleman van goed geluk, wat zou resulteren in je eiland aan de economische welvaart en het leger te worden. Pirates Tide of Fortune online - is een multiplayer browser game, die al meer dan 11 miljoen gebruikers heeft geregistreerd, hebben zij de mogelijkheid om te vechten met elkaar, met de computer vijanden te verenigen in vakbonden, en zeker maken van de Orde van de handel deals te sluiten. Dit project is waarschijnlijk militaire strategie, maar kan niet worden gemaakt zonder dat de ontwikkeling van een sterk leger en de economie van de vloot.

Nachalo spel Pirates Tide of Fortune en de mogelijkheden ervan.

Chto filibusters om de gelederen te vullen, is het ontwerp van Pirates Tide of Fortune registratie vereist. Om dit te doen, moet de gebruiker in een formulier in te vullen, dat bestaat uit een paar regels, om te komen met een naam, e-mailadres en wachtwoord. U kunt verbinding maken met het spel met behulp van uw account op het sociale netwerk. Onmiddellijk na de registratie van de speler raakt de zeeën, waaronder kilometer water verloor een klein eiland, en het zal het nieuwe huis, die zal beginnen met de bouw van de grote piraat kracht geworden. Als onderdeel van de opleiding van de eerste dat de speler moet een gebouw te bouwen voor de productie van de nodige middelen, zijn er verschillende:

  • Rom, geproduceerd in een fabriek, het wordt gedronken zonder uitzondering - Piraten werknemers en degenen die vechten;
  • Zoloto, zijn deposito's zijn op het eiland, maar niet de mijne niet te krijgen;
  • Derevo, want er is op het eiland dat het zou ontvangen, moet u kappen.

V behalve voor grondstofwinning spel moet je wetenschap, cultuur en het leger te ontwikkelen. Het project indienen in de speler zijn veertig verschillende leger gevechtseenheden en de marine, kunt u zelfs een verschrikkelijke zeemonster Kraken. Ook kunnen alle leger worden onderverdeeld in types, elk van hen heeft een eenheid voor de verdediging en de aanval:

  • Piraty
  • Naemniki
  • Eskadra
  • Armada

Dlya dat een leger en marine moet commando en bestrijding van de bouw op te bouwen, hun niveau te verbeteren zou leiden, uit te voeren onderzoek van geavanceerde wapens en armor. Al deze acties, evenals het leger zelf nodig resource onderhoudskosten. Het feit dat je kunt krijgen op het eiland, en vervolgens sloeg de golven bij de kust is niet genoeg om de grote zee staat te creëren. Om echt rijk te worden, het kan alleen worden betrokken bij piraat visserij, het beroven van de naburige eilanden, om koopvaardijschepen en marine fort aan te vallen. Als het leger is nog steeds vrij zwak en zelfs oorlog is niet de erfenis, dan kunt u een handelsonderneming te maken en zaken te doen. De overkant van de zee, gelegen caches van de schat en de inbeslagname brengt geen slechte winst. Alleen om verdrietig te zijn, dus speel Pirates Tide of Fortune is veel leuker met vrienden. In dit project, kunt u gaan voor een bezoek aan en bekijk het van anderen, om de diplomatieke en handelsbetrekkingen met verschillende spelers, bronnen delen en wetenschappelijke ontwikkelingen uit te voeren, waardoor de krijgsmacht en hun vrienden te transformeren in de zeerovers. In deze strategie, kunt u uw eigen te maken of lid worden van de Orde van de bestaande. De Orde voor echte, captains krijgen titels en rangen. Verzameld in de Orde, de spelers gecombineerd tot een krachtige efficiënte leger te creëren, kunt u deze gebruiken om kolonies te grijpen en hen te beschermen tegen de koninklijke troepen.

Pirates Tide of Fortune zeer interessant en ongelooflijk kleurrijke spel met uitstekende graphics en sound design.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more