Bladwijzers

Pirate Storm

Alternatieve namen: Pirate Storm

EN gras Pirate Storm - is een leuke multiplayer spel dat spelers een wereld voor u open, dat is gevuld met zee romantiek. Pirate Storm spel waar mensen wachten op een spannende strijd op de zeeën en vele andere interessante gebeurtenissen. En gras Pirate Storm Online is een browser-based en vereist geen download en installeer de client.

Voordat om het spel online te spelen Pirate Storm controleren of de instellingen van de computer en de eisen van het spel. In Pirate Storm spelen online kan een computer met de volgende parameters:

- Besturingssysteem: Win dows XP / Vista / Zeven ;

- Processor: 2. 0 GHz ;

- Geheugen: 512 Mb ;

- Video: 128 Mb ;

- Verbinding met het internet.

Voor spelen Pirate Storm , is het noodzakelijk dat inschrijving in het spel Pirate Storm werd aangenomen. Het is eenvoudig en gemakkelijk gemaakt, dus neem een ​​paar minuten.

: De sectie op de website " registratie Pirate Storm » , moeten de volgende gegevens in te voeren

- Gebruikersnaam - de naam die wordt gebruikt in het spel;

- Wachtwoord,

E-mail;

- Geboortedatum;

- Moeten ook gelezen en ga akkoord met de voorwaarden van het spel.

Pirate Storm online game die ook ondersteuning voor inschrijving via rekeningen al een sociaal netwerk facebook. Op deze Pirate Storm online registratie uiteinden en kunnen we overgaan tot het spel.

Het spel begint met een opleiding, die de kenmerken van het spel laat zien. In eerste instantie krijgt de speler een zwak schip en versla de vijandelijke schip baan en monsters. Tijdens het spel, voor de vernietiging van monsters en vijandelijke schepen zullen worden toegekend verschillende middelen, maar in het begin, toen er niet genoeg ervaring met ernstige vijanden beter niet te doen. In eerste instantie, om de fundamentele kenmerken van het spel te begrijpen en zal helpen om tips te begrijpen. Zodra de gameplay duidelijk wordt, kun je veilig naar de haven, waar u kunt altijd naar de taverne, chatten met vrienden, kijk op het nieuws, om te kopen of verkopen van een verscheidenheid aan goederen. Verdien goud en andere middelen die nodig kunnen quests doen.

EN grata in online game Pirate Storm kan met behulp van vijf typen schepen: het startschip, Brigantine militair fregat, een groot fregat. Op elk schip kan worden uitgerust met verschillende dekken, kielen, ankers en andere details.

Het leven kan het schip is uitgerust met vier sets van gereedschappen (6, 9,12,18 kanonnen), met drie soorten schelpen (staal, ijzer, steen), evenals de vier klassen van harpoenen met drie ondersoorten (harpoen, harpoen-klauw prikkeldraad harpoen ).

In Pirate Storm spelen moeilijk zonder geld. De belangrijkste valuta in het spel is goud. Met het, kunt u wapens, munitie en diverse benodigdheden te kopen. Extra munt diamanten. U kunt ze kopen door te investeren echt geld in het spel, of het brengen in het spel een nieuwe speler. U kunt ze besteden van smokkelaars te wisselen op verschillende waardevolle goederen. Alle rechten en machtigingen worden gekocht van de gouverneur, en alles wat het schip betreft kan gevonden worden op de werf. Tijdens het spel kun je zelf maakt een eskader schepen, met verschillende eigenschappen en parameters. U kunt ook lid worden van een gilde dat een aantal voordelen zal geven, in aanvulling op de trouwe metgezellen. Verbetering van gilde geeft bonussen aan haar leden, kunt u ook deelnemen aan clan wars.

Totaal 35 levels van de speler beschikbaar is, in aanvulling op de ontwikkeling van persoonlijke ontwikkeling is ook een gilde.

Op een hoog niveau in het spel werkte gameplay - spelers zullen niet alleen de strijd met de andere spelers, maar ook met NPC monsters. Monsters kunnen ook verenigen en de aanval van een hele hoop, en gaan alleen met hen is niet altijd gemakkelijk.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more