Bladwijzers

Tales of Pirates

Alternatieve namen: Piratia

Online spel piraat - is een multiplayer strategie avontuur in de stijl van de fantasie, die u toestaat om de uitgestrektheid van hun eigen schip verkennen drie oceanen op zoek naar roem en schatten en oude artefacten. Het spel in een oogopslag sympathieke anime-sprookjesfiguren en roept om een ​​duik in spannende werkelijkheid.

: Minimale systeemvereisten voren volgende gebracht door ontwikkelaars om het spel online te spelen Piratia

• Besturingssysteem: Windows 98/ME/NT/2000/XP;

• processor van Intel Pentium III 800 MHz

• Geheugen (RAM): 256 MB

• Beschikbare schijfruimte: 1000 MB;

• Video: 16 MB;

• DirectX 9. 0c;

• Verbinding maken met het internet.

Als je klaar bent voor toekomstige prestaties zijn, is het tijd om een ​​spel account te registreren. Doe mee met het spel Tales of Pirates is heel eenvoudig: op de hoofdpagina van de officiële website pers de registratie en fills knop geopend formulier. Vul uw e-mailadres (als u een mailbox op de e-mail. ru, dan heb je toegang tot speciale diensten), spel inloggen, wachtwoord, CAPTCHA (tekens van de foto) en u drukt op de grote rode knop "registreren". Op deze registratie Piratia voorbij. Vervolgens moet u de game client Piratia online te downloaden - een speciaal programma dat helpt om het verkeer te optimaliseren en goed weergegeven graphics. Download het spel op verschillende manieren: van de site van het spel, hetzij rechtstreeks, hetzij via een torrent. Nadat u de client installeert op uw computer en voer het uit gaan naar de volgende fase in de Pirates online game biedt u een karakter aan te maken. Een keuze uit vier personages: twee vrouwelijke en twee mannelijke.

Lance is van menselijke oorsprong, maar werd opgevoed morfeytsami, dus zeer goed in het bezit van wapens. Wil de legendarische zwaard dat Heaven's Gate kan openen vinden.

Amy - de eeuwige kind (niet op het gedrag, ze heeft gewoon een unieke set van genen waardoor ze was niet voorbestemd om te groeien). Vermogen om wonden te helen en uitvinden unieke items.

Phillies - is een meisje dat een goddelijke oorsprong en een zeeman in hart en nieren heeft. Grillig, onverantwoordelijk en iets sluw, in een woord - een echte vrouw.

Kartsez - een krijger, een kind van een enkele vertegenwoordiger van het volk van Morpheus en eenvoudig dorp vrouw heeft enorme kracht en ziet er ontmoedigend, maar heeft een goed hart. De enige tekens die beschikbaar zijn, zijn zeer zeldzaam specialiteit Kampioen.

Elk personage in het spel is anders belangrijkste kenmerken: kracht, snelheid, hekserij, en speciale functies, evenals het beroep, die uw karakter zal krijgen wanneer je het spel online piraten spelen.

Beroepen helpen bij het verbeteren van de vaardigheden profiel in het spel. Eerste bewoning je karakter zal krijgen bij het bereiken van level 10 (jager, tovenares, zwaardvechter, navigator). Tweede beroep meester karakters tot level 40 te bereiken (de kampioen schutter, strijder, veroveraar van de zeeën, de Heks en de genezer).

Bij het bereiken van level 15, kunt u een schip te kopen in Pirates spel al op. Hoe hoger het niveau je speelt, hoe beter je kunt het schip kopen.

Speel piraten online je in drie gebieden: Grote blauwe oceaan, de oceaan en het vasteland Magic Ascaron. Bovendien, de Pirates hebben veel steden waar u kunt voldoen aan de lokale bevolking en reizigers, kopen of de noodzakelijke items uit te wisselen, te communiceren en organiseren van uw eigen gilde. In het spel want er zijn locaties waar toegestaan ​​strijd tegen andere spelers. Selecteer een locatie kan zijn, afhankelijk van het niveau van het personage.

Tales of Pirates Online registratie zal u toelaten om jezelf onder te dompelen in het levendige en unieke wereld, waar je naar een golf van onvergetelijke ervaringen te dekken, gevechten met piraten, ontmoeting met verschillende monsters. Kom naar het spel, en deze scholing de held en weer op schattenjacht in het gezelschap van vertrouwde vrienden!

 

Tales of Pirates online registratie