Bladwijzers

Pirates Online

Alternatieve namen: Piraty Online

Online Game Pirates - een wondere wereld van verre omzwervingen, gevechten op zee en op het land, de uitgestrekte vlakten van de oceaan en verbazingwekkende ontdekkingen.

CPU Pentium IV 2 GHz, 128 MB grafische kaart, 256 MB RAM en 3,5 GB vrije schijfruimte, evenals toegang tot internet:

Voor het spel Pirates online zal elk kantoor computer past.

Om het spel online Pirates, het downloaden van een speciaal programma - de game client, die zal samenwerken met de game-server op het internet. De client vereist geen installatie, gewoon pak het en voer het bestand piraten. exe.

Doe mee met het spel Pirates online eruit ziet. Op de eerste pagina kunt u onmiddellijk in het spel, als je al partij gaming netwerk COD. Zo niet - duw je op de knop "registreren", voer dan het e-mailadres, denken en voer een alias voor gaming profiel, voert u hetzelfde nummer van de afbeelding. Vervolgens maakt u een game account: bedenken en voer het woord - in te loggen en een wachtwoord in om het spel in te voeren (login en wachtwoord moet verschillend zijn! ). En natuurlijk, je moet lezen en bevestigt de Terms of Service. Alles op deze Pirates Online registratie is voltooid.

Hier is hoe het spel online te spelen Pirates. Maar eerst moet je de update te downloaden, omdat het spel is voortdurend in ontwikkeling, steeds interessanter en spannender! Wanneer de update is voltooid, kunt u gekopieerde nieuws te lezen, en in het spel door te klikken op het opschrift "om het spel te starten."

Blijft alleen om een ​​game server waarop u zal worden in Pirates of the online spelen kiezen. Dit is een zeer belangrijke operatie. Lieberthal op de server een veel sterke spelers, goede markt goederen invloedrijke allianties. Macht er is al verdeeld. Voor u meer geschikt server Treasure Island, zult u op gelijke voet met andere beginners en snel de formidabele piraat glorie te veroveren. En dan zullen we proberen hun kracht en Lieberthal.

Dus alle saaie technische details achter, kies een game server, voer uw login en paswoord en begin veilig spelen in Pirates Online!

Aan het begin van het spel je karakter is in de haven. Ja, moet u ook een steile held kiezen! Er zijn anderen om twee karakters mannen, twee vrouwen kiezen, ze zijn allemaal verschillende looks en persoonlijke kwaliteiten, wonen allemaal in verschillende steden. U kunt het uiterlijk, kleding, haar held, denk aan hem sonore en vreselijke naam, zoals dat hoort bij een fatsoenlijke piraat kiezen.

Pirates online registratie maak je een dappere kapitein, een sluwe koopman, ontdekkingsreiziger en ontdekker van de nieuwsgierige nieuwe landen en, natuurlijk, een formidabele piraat! Het spel wordt je talenten en neigingen volledig openbaren, frisse wind verre omzwervingen bezielen je fit en vol goede moed.

Pirates online game eens en voor altijd aan je hart grootse zeeslagen waarbij tientallen schepen te veroveren, met behulp van verschillende methoden van vechten. Maritieme handel sinds de grote Cortez verleidt u met zijn bonte, verscheidenheid van producten en landen. Als een echte zeeman, zijn hart en ziel (en geld) je in je schip, en hij zal je beste vriend zijn, zal je dragen naar verre kusten, op het u zal de vijand te veroveren en, indien nodig, op te slaan een vriend van de dood. Vergeet niet, volgens een oude maritieme traditie, geven het schip een mooie naam die je geluk zal brengen.

Pirates online game - een echte historische en geografische encyclopedie van de zestiende eeuw, en alle avonturen, reizen en ontdekkingen in het ook echt. Moet ontdekken een nieuw continent, om de geheimen van de Egyptische piramiden dringen - wat verleidelijk zou kunnen zijn?

U komt langs tal van missies, quests, geleidelijk aan het leren van de wijsheid van alle games en dan zal oplossen puzzelen taak om oude schatten te vinden, een aantal van hen kan alleen worden genomen met vrienden, bondgenoten.

Het spel heeft een handige en comfortabele gaming-chat forum waar je met je vrienden kunt chatten samen om complexe lossen, maar uitdagende taak om de antwoorden op alle vragen over het spel te vinden, en gewoon tijd doorbrengen in een aangenaam gesprek.

Veel geluk in het spel, de dappere zeeman!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more