Bladwijzers

Planet Zhelezyaka

Alternatieve namen: Planet Zhelezyaka

"Planet Zhelezyaka. Geen mineralen, geen water, geen vegetatie, bevolkt door robots "- de slogan van de beroemde tekenfilm nauwkeurig beschrijft de wereld van het spel Planet Zhelezyaka online. Een klein, maar zeer belangrijk detail - de lokale robots zijn uitgerust met een krachtige kvazitronnym hersenen, en dus zijn ze niet bang voor elke ruimte piraten. Robots bouwen, renoveren, oorlog, sabotage en sabotage uitgevoerd, en gewoon plezier van elkaar. Zij herbouwden de hele planeet, voor het gemak en ruimte veranderde het in een gepantserde en versterkte holle bal. U moet deze hardwerkende, slim, oorlogszuchtige, savvy en hoge mechanische wezens die zal u veel vreugde en plezier te beheren.

Online game Planet Zhelezyaka zal prima werken zelfs op de computer "office configuratie": Pentium 4 2,33 GHz, 256 MB RAM, grafische kaart met 128 MB videogeheugen.

Doe mee met het spel Planet Zhelezyaka ietwat bizar, maar heel eenvoudig. Kies voor onze soort robot - een van de vier. Geef de ASO (de zogenaamde e-mail hier), om een ​​spel naam verzinnen - Aydenik, geven de polariteit (uw geslacht), voert de PIC (wachtwoord). Join Planet Zhelezyaka vereist dat je e-mailadres te werken, zal het een activeringscode worden verzonden. Introduceer de letters van de afbeelding Security Code, lezen en bevestig onze instemming met het reglement van het spel.

Na zijn van activatie Planet Zhelezyaka online registratie is voltooid.

Game Planet Zhelezyaka online - wondere wereld, ongebruikelijk voor een man. Tijdseenheden zijn niet menselijk en robot: nog steeds, tics, teak, genaamd het lopende jaar en dag - vet. De hele planeet is bedekt met enorme stapels van schroot waaruit de ijverige robots halen de belangrijkste bron - een stuk ijzer. Van hen in de Armory verzamelen een verscheidenheid van apparaten - gizmo's, zowel defensief als offensief acties.

Information Center Management-database gebruikt om alle basishandelingen uit te voeren, maar ook kunt u de informatie over de gebeurtenissen in het spel en uw prestaties van het spel te zien. De belangrijkste index - uw helling, hoe hoger deze is, hoe hoger je ranking.

Workshops database elke nacht een nieuwe batch van robots. U kunt ook buitenstaanders als het niet genoeg te huren. Planet Zhelezyaka online spel gaat door zolang je hun robots kunnen produceren en te onderhouden. Vijanden zullen je worden belemmerd, het regelen van sabotage, het aanvallen en het stelen van uw stuk ijzer. Sterke defensieve robots, high-tech gadgets en militaire savvy zal u helpen in de moeilijke strijd voor de titel van de leider van de coolste robots.

Om het spel Planet Zhelezyaka spelen online, een goede studie van de kenmerken van robots nodig. Hun spel in vier groepen, onderscheiden door het aantal verschillende kvazitronov elektronisch brein. Kleur kvazitronov bepaalt niet alleen de kleur van de robot, maar gevechtsschade kenmerken en technische parameters.

Kvazitrony Rode Raiders hebben - zeer oorlogszuchtig robots. Oranje - de goed beschermde zware deferorov. Groene kvazitrony gemaakt van robots Spicer universele scouts en saboteurs en blauw begiftigd indzherikov hoogwaardige technologie.

Wanneer u de basisvaardigheden van het management, spelen rond in verdediging en aanval, ga dan naar een speciale plaats - Drome. Hier zult u beginnen om het spel online te spelen Planet Zhelezyaka in volle kracht - om te concurreren met andere spelers bewegen de trap waardering. Hier heb je alle kans om zich te bewijzen bekwame meester grappenmaker geestige en dapper bevelhebber van uw robots.

Speel Planet Zhelezyaka zal u helpen in-game chat - Chatter, evenals een gaming forum.

Digging team van echte robots (combat, defensie, saboteurs en ingenieurs), nodig je vrienden en kennissen in hun vakbond en beginnen te Planet Zhelezyaka spelen om al zijn koelte te bewijzen!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more