Bladwijzers

PLANEWARS

Alternatieve namen: PLANEWARS

Online spel PLANEWARS - driedimensionaal browser MMORPG spel. Vooral geïnteresseerd in dat het bereik van de mogelijkheden en de shell programma dicht bij het niveau van de client-programma's, dat is waarom PLANEWARS online game wordt beschouwd als de nieuwe generatie. Doe mee met het spel PLANEWARS banale simpel: "e-mail", "password" en PLANEWARS registratie. En welkom, u bent een van de "return" op de vernieuwde aarde. Verre toekomst, eigenlijk opnieuw geschapen wereld, de nieuwe wetten van het bestaan ​​en overleving bij elke beurt - in dit reality game dompelt je online PLANEWARS.

Dus PLANEWARS ingevulde aanmeldingsformulier en software-interface voor je. Kennis te maken met het spel, uiteraard, te beginnen met het karakter selectie - verdieping (hier is alles duidelijk) en fractie (Empire of anarchisten). Eerste - gedisciplineerd overweldigers tweede - gratis en ideologische zwervers die hun planeet te revitaliseren door de afwikkeling en het mengen van rassen. By the way, PLANEWARS online spel, dat is nog in ontwikkeling en binnenkort beloven we aan het creëren van nieuwe rassen te behandelen. In de tussentijd putpomp zijn karakter, kunt u ook lid worden van de factie piraten.

Begonnen met het spelen van het spel online PLANEWARS, zodat je personage gaat een ruimteschip uitgerust met een machinegeweer pretentieloos. Vervolgens wordt in het proces van het vergaren van ervaring en geld, kunt u versterken je ruimteschip een verscheidenheid aan modules en apparatuur, evenals toevoeging van wapens capaciteit (10 om uit te kiezen wapens).

De betekenis van het spel doelen is om de monsters en vijanden te winnen, waardoor punten te verzamelen van militaire glorie en Quilpie (geld). Kan verdienen op andere manieren, bijvoorbeeld, extraheren middelen of reinigen bilges schepen van hun tegenstanders. In het proces van nivellering je karakter, de gamer heeft de mogelijkheid om te zien hoe de omringende werelden evolueren, halfbloed en oecumenische welke kansen omdat dit.

Wat voor soort legende biedt ons PLANEWARS spel online? Het is - zodra de Aarde bereikt een dergelijk niveau van evolutie die mensen hebben opgehouden te bestaan ​​in het fysieke vlak, en bereikte een nieuw niveau, niet fysiek. Dit konden ze contacten met andere levende rassen vast en reizen parallelle werelden via portals die speciaal zijn herbouwd portobashnyah. Al snel na het wandelen door de werelden en piekte in de wereld mensen eigenlijk opgehouden te bestaan. Echter, na een eeuw, genoeg om de andere werelden reizen, wilden ze terugkeren naar hun thuisplaneet, maar het was niet zo gemakkelijk ... Verlaten en verdrietig gamer lijkt de planeet Aarde. Vrijwel vernietigd beschaving, en loopt de fractie Cruel Imperials. Ze worden tegengewerkt door anarchisten vrijheid.

Voor fans van de ruimte in PLANEWARS RPG spel zal een genoegen zijn, want zelden in een browser-based online spel zo veel aandacht besteed aan de grafische omgeving. Uitstekende studie van 3D-modellen kunt u volop genieten van de realiteit van de situatie. Dus speel PLANEWARS dubbel spannend voor degenen die willen deelnemen aan de entertainment speelhallen in alle opzichten. Hier bij de gevechten en entertainment basistarief. Strijdende partijen vechten voor hun schepen uit de buurt van de grond, in de stratosfeer ruimte of in de ruimte. En dit alles wordt vergezeld van passende landschap.

Het ontwikkelingsteam beloften die binnenkort de game online PLANEWARS spelen worden nog interessanter. Zal toenemen van het aantal wapens (tot 50) en, zoals we al zeiden, creëerde tien totaal verschillende werelden, die elk behoort tot een apart ras. En dit alles op een hoog niveau 3D-modellering. Nou, kijk uit naar de volledige voltooiing van de ruimte arcade.

 

PLANEWARS online registratie