Bladwijzers

PlayerUnknown's Battlegrounds

Alternatieve namen:

PlayerUnknown's Battlegrounds Game Battlefield.

PlayerUnknown's Battlegrounds, beschikbaar in maart 2017, overtroffen alle verkooprecords. In slechts drie maanden kochten 7 miljoen mensen het, wat een aanzienlijke winst voor het bedrijf opleverde. Ontwikkelde zijn Koreaanse bedrijf Bluehole voor dergelijke platforms:

  • Windows
  • Xbox One
  • PlayStation 4

Het project is geboren dankzij Brendan Green, die de speldirectory "Battle Royale" bedacht. Het begon allemaal toen hij in andere bedrijven aan verschillende projecten werkte. Na het zien van het succes van de door hem toegepaste technologieën, besloot Brendan dat het tijd was voor een solo-optreden. Zijn spel is een multiplayer-shooter, een realistische overlevingssimulator, waarin iedereen vecht met alle beschikbare middelen.

Overleef koste wat kost.

Speel Speler Onbekend Battlegrounds in het spel op hetzelfde moment kunnen duizenden spelers deelnemen aan single- of team-modus. Het script bestaat uit een honderdtal deelnemers die op verschillende delen in een onbewoond eiland worden gegooid. Het unieke is dat u beslist wanneer u het vliegtuig moet verlaten. De deelnemers hebben niets dat zou helpen de missie te volbrengen, maar al deze items zijn op het eiland en ze moeten alleen worden gevonden.

Het is gemakkelijk om

te zeggen, maar het is niet zo eenvoudig om de taak te voltooien, omdat slechts één overlevende of groep een winnaar kan worden in het geval van een teamgame. Trouwens, de beloning in het geval van een solo-uitvoering is veel genereuzer dan in het geval van de paarversie. Je moet EHBO-kits, wapens vinden, alleen dingen die nuttig kunnen zijn. Alle spelers jagen op hen en het is de moeite waard om een ​​cache te vinden als het echte gevecht begint en het slachthuis binnenstroomt.

Maar dit moet niemand afschrikken die PlayerUnknown's Battlegrounds wil downloaden. Integendeel, iedereen zal kunnen laten zien waartoe hij in staat is in een situatie van voortdurend conflict. Hier is alles belangrijk, en het vermogen om het terrein te maskeren, en de mogelijkheid om de locatie te veranderen, en gericht schieten.

Pistolen, uitrusting en uitrusting.

wapens zijn ook compleet, maar je moet het nog steeds pakken. Maar op de machine kunt u veel nuttige stukken van superpricel en grotere winkels aan het brandblussysteem hechten. De keuze voor een geweerschotarsenaal als dit:

  • Pistols
  • Automatische machines
  • Vintovki
  • Arbalety
  • Shotguns
  • Karabijnen
  • machinegeweren

Maar naast vuurkracht is er een koud wapen en als het niet bij de hand is, zal zelfs een koekenpan en een pook het doen.

Ondersteuningen voor helmen en vesten van verschillende sterkte zijn ook aanwezig. Andere kleding is ook volledig toegankelijk, dus kleed je aan met smaak. Als je niets van het gratis menu ophaalt, kijk dan in de winkel en koop daar iets meer stijlvol voor echt geld.

Als je verder gaat in de slagvelden van PlayerUnknown om te spelen, zal de beurt komen om kennis te maken met de keuze van het voertuig. Er zijn niet veel modellen van auto's, en de eigenschappen zijn niet heel anders, en de capaciteit is binnen 2-5 personen. Met een scherpe omkering kunnen ze kantelen en ook enorm verrast worden door onder water te bewegen.

Het blijft over de zone vertellen in PlayerUnknown's Battlegrounds. Zodra je op het eiland landt, zie je jezelf op een kaart met drie gebieden. Jouw taak is om in de witte zone te blijven en te elimineren van haar rivalen. De cirkel versmalt geleidelijk, zodat de mate van spanning toeneemt, omdat iedereen hetzelfde wil als jij. Rond het wit gemarkeerde blauwe gebied. Dit is een zone van vervreemding, waar de deelnemer tijdens zijn verblijf erop periodiek schade oploopt, wat actie stimuleert. De derde zone is rood, het zogenaamde beschietingsgebied. Navigeer door het gebied als je wilt, maar blijf in leven.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more