Bladwijzers

Pockie Saints

Alternatieve namen: Pockie Saints

Pockie Saints online - een multiplayer role-playing game genre fictie, getraceerd in 2D-formaat. Het oorspronkelijke project van Ngames, waarbij een mogelijke voelen heilig. Geschiedenis van het spel vertelt het verhaal van hoe de goden zijn gemaakt door 12, nu de controle van de buitengewone wereld. Van de chaos van het heelal ooit, geboren over God en Jezus god van chaos Creel. Maar al snel wordt duidelijk dat ze niet kunnen naast elkaar op de grond, want het is gewoon niet passen bij hun enorme kracht. Hopeloze wereld begon af te brokkelen. Jezus besloot om vals te spelen om zich te ontdoen van een tegenstander. Zodra hij podpoit Creel heilige wijn en greep het moment. Jezus aangevallen Creel deed, zodat hij in de wereld van de stervelingen werd gegooid. Maar deze overwinning bracht niet het gewenste effect. Op de top van de berg Henan Creel enorme boom ontsproten en werd gevuld met chaotische krachten wracking mensen. Jezus ontdekte al snel dat hij niet in staat om te gaan met het beheer van de wereld en creëerde de 12 goden, en verzocht dat het geen gemakkelijke taak. Elk van hen had de verantwoordelijkheid voor een deel van het jaar in beslag nemen. Zo waren er een sterrenbeeld genaamd Tweelingen, Weegschaal, Waterman, Kreeft, Schorpioen, Vissen, Ram, Leeuw, Boogschutter, Stier, Maagd en Steenbok. Een persoon geboren onder het teken van een of andere manier, krijgt bepaalde bevoegdheden en zegeningen van de goden. Wat is er gebeurd als gevolg van de gebeurtenissen, kun je leren, te beginnen Pockie Saints spelen. Verheug u op fantastische avonturen in een wereld van ongelooflijk en onbegrijpelijk. Wat het lot zou u kiezen voor je personage, hij zal in staat zijn om te beïnvloeden wat er gebeurt rond en groeien totdat het de gewenste hoogte heeft bereikt. Hardnekkig volgen hun eigen weg, heb je ooit otvoyuete gelegenheid om de wereld te regeren!

Speel Pockie Saints kan iedereen, iedereen die geïnteresseerd is in dit product online. Systeemvereisten zijn vrij bescheiden uitstekende gameplay vond plaats op een computer medium parameters. Alles wat nodig is om deze te verplaatsen naar de gaming ruimte - het Pockie Saints opnemen. Je moet een formulier invullen door het schrijven van de volgende informatie: paspoortnummer, wachtwoord Herhaal wachtwoord, e-mailadres. Houd in gedachten dat het feit van het aanmaken van een account, gaat u akkoord met de voorwaarden van de overeenkomst.

Aan het begin van het spel Pockie Saints kunt u de juiste klasse te selecteren. Wat is het verschil tussen warrior, mage en moordenaar? Laten we eens een kijkje nemen op de kenmerken van de bestaande klassen. Krachtige lichaamsbouw krijgers hen in staat stelt om te dienen als een beschermende kracht. Ze staan ​​altijd klaar om de lijn van het vuur nemen op zich om kameraden op dit moment kon de vijand aan te vallen. Er zijn deze gedurfde persoonlijkheid van de elite Rijk. Assassin's beschouwd als de snelste en meest gevaarlijke. Hun bewegingen zijn helder en bliksem. Zelfs de meest gedurfde vijanden gevreesde moordenaars. Vertegenwoordigers van deze klasse zijn ontworpen om alle verraders rijk te vernietigen. Magee begiftigd speciale magische krachten waarmee kan als om vijanden te vernietigen en te genezen kameraden. Op het slagveld, een geweldige assistent. Elke klasse heeft zijn eigen vaardigheid structuur, waarin ze zich ontwikkelen. Selecteren voor een klasse die je zal gaan naar een vooraf bepaalde baan.

Naast vaardigheden van de personages, zijn er andere kenmerken die gemeenschappelijk zijn voor iedereen. Dit, bijvoorbeeld, kracht, wijsheid, handigheid, vaardigheid, doorzettingsvermogen, en andere parameters. Je moet kijken naar een verhoging van de data rate, als je wilt om online succesvol te zijn in Pockie Saints be. Vanaf de geboorte vindt u de God onder het sterrenbeeld waar je geboren betuttelen. By the way, is om te zeggen dat met elk niveau dat u zal leiden tot nieuwe mogelijkheden, tenzij je haar voogd hebt boos. Dus, het bereiken van level 10, kan een medaille om, met behulp van aanvullende attributen verhoogd. Eigenaar medailles dicht bij het verkrijgen van macht van de Here God.

Wat is leuk in de gameplay is het feit dat Pockie Saints Je zal spelen in het gezelschap van dieren. In het begin zal je een huisdier hebt, en je moet het te brengen naar uw wens. Huisdieren - goede assistenten in al uw zaken. By the way, vergeet dan niet om ze te updaten en bewaken hun ontwikkelingsniveau.

U kunt een heilige nu geworden! Nou, welk spel nog iets dergelijks te bieden? Mis niet de kans om plezier te hebben en tijd doorbrengen samen verzadigd met Pockie Heiligen niet missen! Geniet van de gameplay!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more