Bladwijzers

Point Blank

Alternatieve namen: Point Blank

Vandaag presenteren wij u de creatie van ontwikkelaar NCsoft, die in de eerste plaats online onbetwiste hit Lineage 2 beroemd werd. Deze Point Blank online game in het team Schutter eerste persoon online. Het spel zelf doet denken aan een interessante synthese van dynamisch kenmerk van de schietpartijen «Quake» en tactische component inherent aan Counter-Strike. Er is weinig dat ze beslissen uw abmundirovanie en status. Het belangrijkste is de mogelijkheid om te schieten zo nauwkeurig mogelijk, omdat een onderbreking na een virtuele dood gegeven slechts 5 seconden.

Om het spel online Point Blank spelen moet u worden doorgegeven registratie Point Blank. Dit vereist nogal wat, namelijk:

1. Voer uw naam in het spel (login).

2. Voer uw nieuwe wachtwoord.

3. Geef uw e-mailadres.

4. Geef algemene informatie over zichzelf (geslacht, leeftijd, enz. )

5. Go check dat je een echte persoon en niet een bot.

6. Bevestig uw akkoord met de algemene regels van het spel.

Na Point Blank controle is voltooid. Om te beginnen met het spelen van Point Blank noodzaak om het spel te installeren op uw computer.

: Om dit te doen

1. Op de home page Point Blank Online Ga naar "Download het spel."

2. Hierna zal de installatie van het programma "Zapuskator" na de lancering beginnen, die begint het downloaden van het installatieprogramma.

3. Voer het installatiebestand en online spel Point Blank start op uw computer is geïnstalleerd.

Installeren en registreren van het spel Point Blank uitgevoerd helemaal gratis.

Ontwikkelaars suggereren we een duik in de atmosfeer van de gevechten op verschillende locaties, zoals restaurants, musea Chinatowns, bochtige tunnels onder de grond, waar de trein auto's zullen glippen u. Dus speel het spel online Point Blank fans moe van interessante locaties binnenkort.

In het spel wordt u uitgenodigd om een ​​vechter strijdende partijen geworden. Groepen - zowel klassieke spellen van dit genre. Het terroristen en commando's. In Point Blank spelen en zal de geliefde doden door ons van andere soortgelijke spellen arsenaal aan vuurwapens. Pistolen, harde schijven, shotguns, sniper rifles en granaten. Dit alles en nog veel meer tot uw beschikking. En apparatuur voor echt geld en punten in het spel - Ook kunt u het uiterlijk van je wapens (goud Kalashnikov geweer bijvoorbeeld) te wijzigen.

Ondanks de gelijkenissen met andere soortgelijke projecten online spel Point Blank is nog steeds een functie die is voor de fans van de orkaan schietpartijen verandert in een grote plus. Overleden speler bijna onmiddellijk hersteld aan de hand van zijn team en blijft vechten. Dit maakt het spel dynamischer en geeft je niet te vervelen op het computerscherm, op zoek als je vrienden en vijanden proberen om monotoon vriend lokken - een andere hinderlaag. Er is geen tijd en gelegenheid om de vijand te grazen met een sniper rifle. Dit is een spel voor de liefhebbers en weten hoe ze snel schieten.

Zelfs als je nieuw bent in deze games zijn, zult u niet moeilijk aan te passen aan het spel sfeer en management. Vanwege de dynamiek van het spel, je meteen wennen aan het tempo en beginnen om hun vijanden te doden zonder een beetje voorzichtigheid. Het spel interface is ook niet lang te wennen maken. Op de pagina van het spel structuur kunt u een winkel inventaris, wachten lijst van spelers, een enorme lijst van clans en andere nuttige informatie vinden.

Ik hoop dat de bovenstaande informatie maakt duidelijk dat Point Blank online spel is alleen voor jou. Dus geen afval uw tijd. Start het afspelen van Point Blank nu!

 

Point Blank Online registratie