Bladwijzers

De Voyage Online

Alternatieve namen: Veroveraars

Online Game Veroveraar is een van die role-playing games, die bij de eerste kennismaking met hen aanmoedigen beginnen te spelen. Misschien stimuleert een slogan - "kwam, zag en overwon", en misschien de sfeer van het spel, dat is opgericht in de belangrijkste oosterse tradities, en de spectaculaire graphics voorzien online spel Voyage van populariteit en loyaliteit aan een miljoenenpubliek. Relatief recentelijk bij Veroveraars spelen en gebruikers Web - verscheen kwalitatieve gerussificeerde versie van het spel.

Nadere kennismaking met de veroveraars, beginnen we met de systeemvereisten van ontwikkelaars. By the way, moet je de game client downloaden en installeren. En daarom, laten u kennismaken met een lijst van "wensen" om uw pc-configuratie:

• Processor - Intel Pentium 1 GHz

• RAM - 128 MB,

• grafische kaart - 16 MB

• vrije ruimte op uw harde schijf - 1. 5 GB

• beschikbaarheid van breedband internet verbindingen tot 64 kbit / s.

Registreer Online Game Conqueror uitgevoerd op haar officiële website. U krijgt een bijnaam, e-mailadres, wachtwoord, persoonsgegevens en code moeten controleren "op het bot." Dat is uw Veroveraar in Online inschrijven. Nou ga je gang.

Zodra uw inschrijving is bevestigd Veroveraar Online, volg de stap character selection. Reis van het online spel waarin er zes character classes:

• Monniken

• Ninja

• Archers

• zwaardvechters

• Warriors

• Priesters (vuur en water)

Klasse Monks - is waarschijnlijk de meest humane karakter klasse, ze zijn bezig met zelfkennis en de ontwikkeling van de innerlijke spirituele wereld. Hun verdediging en wapens - heilige kralen, die moeten worden opgeladen.

Klasse destroyers Ninja - behendige en onverschrokken strijders, hun aanval met bliksem snelheid, en de mogelijkheid om gelijktijdig te vechten twee wapens geeft hen een groter voordeel.

Archer klasse voor degenen die gewend zijn om te vechten varieerde, wacht en jagen.

Class zwaardvechters, integendeel - voor kenners melee, ze zijn niet minder bedreven dan de Ninja, ook kan het wapen in beide handen te beheersen.

Warrior klasse - de klasse van fysiek voorbereid. Alleen Warrior draagt ​​de zware bepantsering en kan de sterkste vijand weerstaan ​​in melee.

Priestly klasse wordt vertegenwoordigd door twee tegengestelde takken

• Priesters Fire

• Water Priesters.

Geestelijken van het water - het is rustig tovenaars bescherming die zij gebruiken hun spreuken, hoewel goed beheerde en conventionele wapens.

Priesters vuren - mystieke wezens die de kracht van hun spreuken gebruiken voor destructieve acties.

Dus, Get Closer met de parameters van de voorgestelde klassen je personages te creëren en hun uniek en onherhaalbaar kennen. By the way, individualisering held hier alles in orde is, kunt u de externe parameters te wijzigen met behulp van het principe van de zogenaamde maatwerk - op alle eigenaardige Chinese online speelgoed dit principe.

The Voyage Online Game is interessant voor zijn omgeving - hier naast de gebruikelijke trekkende mobs kan ook aan een van de vier bazen, monsters met grote letters zo te zeggen. Bel ze rampzalige beest, Sneeuw Banshee, Dragon teratomen. Jacht op deze monsters is altijd een prioriteit, als voor hen, kunt u een aanzienlijke bonus prijs te krijgen.

Wat betreft het combat systeem, spelen Veroveraar Leef eenvoudig in de zin dat niemand mag worden gevraagd voor de aanval, dat wil zeggen, het beginsel van vrij PvP (gevechten tussen spelers). Maar als je geen voorstander van een dergelijke wijze van bestrijden, dan kunt u zich wenden tot een duel, en vecht nobel. Naast een tweegevecht, het spel is beschikbaar veroveraars klassenstrijd, clan gevechten en gilden.

In al het bovenstaande zult u het spel spelen online Veroveraar tot level 120, goed, meer zal het proces van wedergeboorte volgen. Het suggereert een mogelijke verandering van de clan en de buitenkant, nieuwe vaardigheden en nog veel meer. Kortom, de prikkel voor een lange tijd om het spel online te spelen The Voyage heel goed. Kijk zelf maar.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more