Bladwijzers

Noon 21e eeuw

Alternatieve namen: Noon 21e eeuw

Space online game Middag 21st Century nodigt u uit voor het maken en ontwikkelen van hun eigen kolonie op een van de planeten van het zonnestelsel, maar ook proberen hun hand in de verovering van nieuwe gebieden voor de winning van unieke middelen. At Noon 21e eeuw online je bouwt bases, ontwikkelen infrastructuur, zoeken belangrijk voor je ontwikkeling middelen en dit alles tegen de achtergrond van kosmische-stedelijke landschappen.

Spel Middag 21e eeuw online gemaakt op de motor, Flash, dus de configuratie van uw computer tentoongesteld enkele systeemvereisten. Dus, om het spel online Middag 21e eeuw spelen vereist een pc

• Besturingssysteem Windows 98/2000/XP of Vistax32/Seven,

• Processor Pentium 3 800 MHz en hoger,

• 256 MB RAM,

• 64 MB videokaart of hoger,

• een stabiele internetverbinding.

• Adobe Flash-player.

Zoals voor browsers, Middag 21e eeuw online game, die wordt ondersteund door alle browsers.

Doe mee met het spel Middag 21e eeuw begint met de zin "voer de Academy", klik erop en voordat je naar je veld gegevens in te vullen. Voer

• bijnaam - de bijnaam

• pakken huidige mailbox

• Wachtwoord

• code voor verificatie.

Voor de middag checken is 21e eeuw voltooid, de gebruikersovereenkomst en accepteer de link om uw account te activeren, is het in de brief die komt naar het opgegeven e-mail.

Dus, je at Noon 21e eeuw online registratie bevestigd en de donder van de intergalactische oorlogen je in deze spannende kosmische werkelijkheid. Je begint te Middag 21e eeuw spelen de planeet Orion, zal het uw persoonlijke locatie. Personages hier zijn standaard, maar je kunt kiezen uit een van drie facties:

• kolonisatoren

• handelaren

• piraten.

Het ruimtevaartuig ook toegewezen aan de standaard die u net hebt gelezen zijn parameters.

Dus, in de nabije toekomst of je zal winnen en ontdek de nieuwe territorium, of houd de economie of om te reizen naar de ruimte piraat met kwade bedoelingen. Nou, tot nu toe, de prioritaire taak wordt de inrichting van uw eigen kolonie, om "dekmantel voor de achterzijde."

De belangrijkste bron in de melkweg - is energie. Je kan het krijgen van de centrale, die zal moeten bouwen. In de gevangenis kun je ook bouwen fabrieken, welke modules zal assembleren voor ruimteschepen. Uw belangrijkste taak in deze fase - bouw uw eigen vloot, de enige manier kunt u veilig te bewegen rond de melkweg, maar in het geval van een aanval om een ​​adequaat antwoord te geven.

Even belangrijk hulpbron - Waterstof, dat ruimteschepen vliegen. Pak het net zo belangrijk als energie.

Afgezien van deze, zijn er op de planeten middelen zoals koper, silicium en goud. Elk van deze middelen voor u om nano-robots te produceren zal je trouwe assistenten in alle werken.

At Noon 21e eeuw spelen een bijzonder interessant omdat het zijn vloot kan aanvullen om niet alleen een fabriek voor de productie van ruimteschepen te bouwen. Bijvoorbeeld, kunt u nog steeds de schepen aan te vallen, beroven hen nemen aan boord van het schip. En voor dat je niet per se een ruimteschip en een hoop chique ervaring. Hier belangrijke tactiek goed en hoofdruimte, natuurlijk. Ook aan haar vloot drijvende schepen kan toevoegen, neem ze op sleeptouw en ga naar de kolonie, zal er nano-robots snoep hebben.

Grootste bedreiging, vooral voor een fractie van handelaren zijn vreemdelingen die Trinnitami worden genoemd. Deze vreemdeling piraten, hun doel - caravans middelen. Let op ze komen bijna onmogelijk, dus de nadruk in de verdediging tegen hen - is de snelheid van de reactie. Goed en massa - hoe groter uw wagenpark, het makkelijker om de game online Middag 21e eeuw te spelen voor alle takken van de ontwikkeling.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more