Bladwijzers

Volledige Pi

Alternatieve namen: Volledige P

Volledig Pi online - is een browser online adventure game gemaakt in de stijl van ironische komische, post-apocalyptische thriller met veel afwisseling met humor getekend mutanten, zombies en monsters.

Plot is dit: een wereld ramp na een explosie Hadron Collider dwong de overlevenden vechten voor hun leven in een sfeer van de dag des oordeels. Bij toeval, de boosdoener van wat er gebeurd is je karakter, die nu reist de veranderende wereld, het ontrafelen van de wirwar van perceel puzzels en het vernietigen van griezelige gemuteerde wezens. Na het overleven van Volledige Pi, je moet de hele mensheid te redden.

Systeemeisen zijn te verwaarlozen, omdat deze browser game. Het kan worden gespeeld vanaf elke computer met toegang tot internet, is het niet pre-installatie. Om het spel online te spelen Volledige Pi, je een gratis volledige registratie Pi nodig.

Doe mee met het spel Volledige Pi gaat als volgt: online games, klik op "Play", voer dan uw login (uw naam in het spel), selecteer uw geslacht en het type teken.

Volgende u moet maken, of later kunnen niet bewaard worden met dezelfde login. Klik op "Registreren", vul uw e-mail en wachtwoord. Op dit Pi Volledige registratie is voltooid. Nu kun je het spel spelen online Volledige Pi.

Het spel geeft je de keuze uit drie types van mannelijke personages en drie vrouwtjes, die verschillen in hun eigenschappen.

  • Vermogen - Gespierde voordeel en Amazon
  • Stunt Bestia en gebruikt in gevecht truc
  • We hebben Egghead en slim kennis om de bescherming te verhogen

Ingebouwde spel Volledige Pi online, vooral op de uitvoering van taken en de zoektocht gevechten tegen computer monsters of andere spelers. Doen het werk, krijg je een beloning wapens en nuttige dingen te ontvangen. Taken worden uitgevoerd in strikte volgorde.

Gevechten in het spel vindt plaats in stappen, elke beurt is beperkt in de tijd. Als u geen tijd om een ​​zet te doen, zult u in willekeurige aanval worden geplaatst en beroerte gaat naar de tegenstander.

Deze online game Volledige P heeft twee soorten locaties: bestrijden en vrede. In het gevecht loopt u locaties voor opdrachten, ze zijn vol met zombies en mutanten, zal de vernietiging van uw niveau te verhogen en vullen het arsenaal van wapens en voorraden. Ook daar kunt u waardevolle dingen die ze kunnen vervolgens worden gebruikt of verkocht voor de productie van wapens te vinden.

In vredestijd locaties gevechten worden gehouden, zal je terug komen om de noodzakelijke dingen te kopen in de gevechten of om iets dat je niet nodig hebt om de instructies te kopen voor het maken van nieuwe dingen en nieuwe banen te verkopen.

Volledige Pi online game is voorzien van een grote variatie in de keuze van de wapens, het is onderdeel van een reeks van kleding voor elk van de personage. Wapens worden gekocht, kan je gedood voor een monster, of doe het zelf volgens de instructies. Met betrekking tot de bescherming, bepaalde pantser beschermt tegen bepaalde vormen van schade:

  • Fysieke
  • Fire
  • Ballistic

Ook voor de overwinning op de vijand, je zal verkrijgbaar zijn:

  • "Ukrashaki" , die het vermogen van het karakter te verbeteren;
  • Raskhodka Aanvullend wapens en armor (aanvaller, stimulerende middelen, granaten, bommen)
  • Fitch capaciteiten (supernormale teken verschijnt na het ongeval), om u te helpen bij Full Pi. Ze kunnen schade aan de vijand veroorzaken alsmede genezen van de eigenaar

Om het karakter te helpen, kunt u kiezen uit een van drie satellieten huisdieren: Raven - meer geschikt is voor tekens bescherming Vargan - om de macht tekens Kisssa - voor vingervlugge. Bij hogere niveaus kan worden in volle Pee spelen getemd nieuwe satellieten, als er de nodige middelen. Alle huisdieren met elk niveau steeds meer in zijn mogelijkheden, waardoor de kans op karakter en hem te helpen in de strijd.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more