Bladwijzers

Hier valideren

Alternatieve namen: Moswar

Online spel valideren hier - ironisch populaire gratis browser spel. Destiny Development Company vrijgegeven van het spel in 2010, en sindsdien is dankzij zijn bijzondere humor, valideren hier online verkreeg grote populariteit. Hier valideren je kunt spelen met vrijwel elke computer. Na de systeemeisen voor het spel zijn minimaal. De belangrijkste voorwaarde is de aanwezigheid van uw browser. Voer een eenvoudig spel interface, kunt u de muis en het toetsenbord te gebruiken. Kom in de cynische wereld van Moskou zal u helpen hier valideren om te registreren. U kunt verschijnen als nieuwkomers zijn of speel de rol van inheemse Moskoviet. Dit is afhankelijk van uw wensen. Registratie valideren hier een vrij eenvoudig proces. Om een ​​nieuw karakter te registreren, moet u beslissen wie je zou willen zijn en voer de volgende gegevens:

1) Voer het wachtwoord bedacht

2) Dit e-mail adres

3) De oorspronkelijke naam van je karakter

Door te klikken op Registreren, kunt u onmiddellijk hier valideren om interessant verhaal online spelletjes spelen en genieten. Doe mee met het spel valideren hier maakte je inwoners van de virtuele hoofdstad van Rusland. In alle eerlijkheid, het moet gezegd worden dat het spel geeft de huidige gebeurtenissen in de hedendaagse Moskou, zodat alles wat er gebeurt is heel dicht bij de werkelijkheid. Hef je hoofd, strek schouders en trots marcheren langs de straat! Vergeet niet dat wie je ook bent, de kans op succes niemand weg kan nemen!

Als u besluit om een ​​native Moskoviet geworden, om te bewijzen dat deze stad niet "rubber" en kan niet worden met open armen ontvangen elke komen in grote aantallen hier. Maar als je nieuwsgierig bent naar de moeilijkheden van het leven in de stad te ervaren voor een eenvoudige provinciaal, en je komt op gast Moskou, dan moet je om door te gaan. Bewijs dat de grote stad te veroveren om u met geweld! Na Moskou - voor iedereen!

Online spel Angry Huisdieren bereid een spannend avontuur. Als je wilt overleven in deze wrede en mooie stad op hetzelfde moment, moet u zitten gewoon niet hebben.

Het spel is goed uitgewerkt quest systeem. Speel het spel online hier valideren, wordt u uitvoeren van diverse taken. En u kunt ook deelnemen aan de gevechten. Immers, het PvP systeem is niet op de laatste plaats. Brave zal aanspreken gevechten "muur tot muur". Om deel te nemen aan clan oorlogen, wees moed en uithoudingsvermogen. Wil je de adrenaline rush ervaren? Er is een kans te beroven van de Korowai, of zelfs een bank. Maak je bende samen en aanvallen regelen. Dus het zal meer kans van slagen.

Een ander online spel valideren hier de kans om de straten patrouilleren om de politie om te kopen om metrolijn graven, gaan werken, om deel te nemen in het winkelcentrum, ga naar de sportschool om je lichaam te verbeteren, kijken naar "The Hunting Club", die samen de meest verstokte brengt fraudeurs, en meer. Beroepen als zelf kunt zien, veel! Echter, om echt te slagen, moet je de zorg over de accumulatie van kapitaal. Waar doen zonder ons geld in een tijdje! Het spel biedt de volgende bronnen:

Honey

Sterren

Kristallen

Gold.

Tandwielen, kristallen en goud tijdens het spel kan worden gewonnen en vervolgens te besteden aan de verschillende bonussen en kopen dingen. Honing is een universele munt. Met het, goederen gekocht, dankzij hem, u zult niet worden ontkend op elk service. Maar om honing te krijgen, alleen kan worden te investeren echt. Koop honing hebben de mogelijkheid op elk niveau, zelfs in het begin van het spel. In dit geval, speel het spel online hier valideren zal veel gemakkelijker.

Valideren hier online spel bestaat uit 14 levels. Om naar elk nieuw niveau, moet enige ervaring hebben ontvangen. Vymerivaetsya Calligonum in eenheden. Als de hoogte van de extra kansen. Het spel is allemaal met elkaar verbonden. Bijvoorbeeld, moet je kijken naar basic disk. Je moet een laptop hebben, en je kunt het kopen alleen thuis. House beurt wordt op het derde niveau. By the way, hebben hun huizen, kunt u een huurder te nemen en krijgen extra geld. Als voor het werk, van het 2e niveau, je kunt alleen maar in een diner, of, erger nog, toiletten voor een cent te reinigen. En met verhoogde niveaus van een kans om een ​​beter betaalde baan te krijgen. 5 niveau toegang tot de mijn, die reserves van kristallen bezit geven. Op 6 niveau, kunt u al naar beneden de tunnel bij te houden van personages genaamd "Krysomahi voor moord die 700 zilveren munten te krijgen. Ga je op het spel, volgen de verbetering van de kenmerken ervan (kracht, gezondheid, charisma, vaardigheid, zorg). Pumping karakter, misschien zelfs een majoor geworden. En het is zeker voordelen.

Sinds valideren hier online spel is ontworpen om allemaal hetzelfde te rusten, de interface is eenvoudig genoeg. U zult geen problemen hebben met het beheer en de beschikbaarheid van meer informatie referentie hebben. Dit uitstekende online spel zal zeker aantrekken u de versheid van zijn ideeën. Humor die inherent zijn aan het spel zal u niet onberoerd laten. Kom controleren en zorg ervoor dat het een geweldige manier om te fleuren vrije tijd! Wat is uw smaak, winnen of te verdedigen Moskou? Snelle identificatie en hardnekkig verdedigde zijn positie. Laat Fortune glimlach op je, zou welke kant je bent!

 

Valideren hier online registratie