Bladwijzers

Portal 2

Alternatieve namen: Portal 2

Het spel Portal 2 is een waardige voortzetting van een uitstekend project. Dit is een project gemaakt in het genre van de originele first-person-puzzel. Het eerste deel van het spel kwam uit in 2007 en werd meteen de favoriet van veel gamers. Al in 2010 kondigden de ontwikkelaars de release van het vervolg aan, en in het begin van 2011 werd de officiële presentatie al gehouden. In de voortzetting van het project ontwikkelt eerder gedeclareerde gameplay. Gedurende het spel moet je allerlei soorten puzzels oplossen die zijn gebouwd op de werking van een speciaal apparaat dat portalen kan maken of, als het gemakkelijker is om te praten, mensen direct van de ene plaats naar de andere brengen.

Portal 2 RS heeft de aanwezigheid van een coöperatieve modus, waardoor de missie samen kan worden overwonnen. De belangrijkste game-evenementen komen enige tijd na de acties die in het eerste deel van het spel worden beschreven. Je kunt persoonlijk het verlaten laboratorium bezoeken dat gespecialiseerd is in het bestuderen van portalen.

Om de gameplay voor je te laten starten, moet je pre-Portal 2 downloaden. Tot op heden kun je de game gratis downloaden van de portal Steam, waar het installatiebestand slechts 12 dollar kost. Nadat je de game op je computer hebt geïnstalleerd, kun je erachter komen dat de hoofdpersoon hetzelfde mooie meisje is, Chell, die zal worden geconfronteerd met de niet-gebalanceerde, maar uiterst slimme supercomputer. Voor degenen die liever in Portal 2 spelen met behulp van de coöperatieve modus, zal een afzonderlijke verhaallijn beschikbaar zijn.

Als je kijkt naar het tweede deel van het spel, realiseer je je dat zijn voorganger slechts een experiment was, een succesvolle training voordat hij iets briljants op de markt bracht. In het nieuwe project vind je een groot aantal nieuwe interessante gameplay-elementen. En ondanks het feit dat de duur van de game Portal 2 aanzienlijk is toegenomen, beweren die gamers die het project al persoonlijk hebben getest, dat vergankelijkheid het belangrijkste nadeel blijft. En nog een ander probleem is dat het oninteressant wordt om het spel opnieuw uit te voeren. Alle puzzels en puzzels voor het eerst zijn zo verbazingwekkend dat het gewoon onmogelijk is om de kenmerken van hun passeren te vergeten.

Maak je klaar om Portal 2 te spelen, je zult enthousiast en gefocust zijn. Als je een beetje hebt getraind in het eerste deel, kun je veilig doorgaan naar de opdrachten van de tweede. U zult aangenaam verrast worden door uitstekende grafische weergaven en hoogwaardige, aangename muziek. Als het eerder nodig was om alle beschikbare middelen te onderwerpen aan beschietingen om zichzelf tegen kogels te beschermen, dan maakten de ontwikkelaars in het vervolg meer originele trucs, zoals lenzen die licht breken, lasers en andere functies.

Om alles te ervaren, hoef je natuurlijk alleen de game te downloaden en persoonlijk te testen en kun je oppervlakkig kennis maken met de voordelen door naar de Video Trailer voor Portal 2 te kijken.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more