Bladwijzers

Het laatste bastion

Alternatieve namen: Het laatste bastion

Browser based MMOG laatste bastion verbergt een enorme wereld vol fantasy-avontuur. Dit prachtige speelgoed hoeft niet aan een van de bijzondere kenmerken installeren vanaf je PC of mobiele telefoon, omdat het werkt op het platform wml. Met andere woorden, om het spel online te spelen laatste bastion, je hoeft alleen een internetverbinding en een moderne type browser Opera.

Doe mee met een spelletje laatste bastion nodig het invullen van de volgende velden:

1) Uw gebruikersnaam (de naam van het spel).

2) Echte naam.

3) Stad van uw verblijf.

4) Uw vloer.

5) Race, waarin je speelt.

6) effectieve e-mail.

Op dezelfde pagina - Registratie Last Bastion - je kort voor te stellen de vijf races met sleuf

1. Mensen - zijn de gemiddelde kenmerken, maar zijn strijders door de natuur.

2. Elves - zeer snel en accuraat in slagen.

3. Gnomes - altijd gepantserde (armor eigen makelij) en niet zwakke wezens.

4. Orcs - machtige krijgers in hun beats. Lood in dit gebied.

5. Hobbits - de kleinste groei narodec maar uiterst uvorotlivy.

Verdere indrukken van de toetsen "in het spel" stadium laatste bastion van online registratie kan worden beschouwd als succesvol afgerond.

Zijn eerste spel quest krijg je aan het begin - de oude visser in het dorp. Bedenk voordat u de taak om wapens te verwerven. Om dit te doen, volg strikt naar het noorden - naar de stad Stoungard te slaan tamoshnem.

Ongeacht uw keuze van het ras, zal de held aanwezig zijn en de ontwikkeling van de volgende vijf kenmerken:

• Luck - invloed op het vermogen om te scoren een critical hit ("critique" toebrengen van zoveel mogelijk schade) en een zeldzame kans om het onderwerp inrichting (u kunt vinden, hetzij of klop met monsters).

• Vermogen - invloed op de efficiëntie van je aanval en verdediging.

• Agility - stelt u in staat om het spel online te spelen laatste bastion, ontwijken vijandelijke aanvallen.

• Endurance - invloed op de verzetsheld in termen van gezondheid en zijn vermogen om zich veroorloven dat dit enige kosten (inventaris).

• Intuïtie - invloed op de precisie stakingen.

Plus, het laatste bastion van het online spel heeft zijn eigen moraal! Echter, hier fungeert als materiaal waarde. Zoals in het echte leven, is de moraal onderverdeeld in:

A) positief → kunt u dingen in de winkels kopen tegen lagere prijzen;

B) → negatief effect op de kracht beroerte, veroorzaakt door wapengeweld.

Dankzij het laatste bastion van de quests te spelen, zeker, het zal veel interessanter zijn, vanwege hun succesvolle implementatie kan ervaring, geld, of dezelfde moraal te krijgen. Een beetje geld: game geld heet "dinars." Hoewel je account zodra je begint te spelen het laatste bastion, en wordt 50 dinars, in de toekomst, "om comfortabel te leven," zal moeten werken of deel te nemen aan betaalde gevechten.

Als je bang bent dat, als gevolg van het verkeer niet veeleisend, zul je nergens hoeft te maken zijn, maak je geen zorgen: speeltoestellen is uitgebreid genoeg om gamers te reizen en vind veel op dit stelletje avonturen. Hetzelfde geldt voor wapens: Last Bastion Online geeft een vrij brede selectie van wapens en munitie, en je bent waarschijnlijk gekleineerd op dit gebied te voelen zijn.

Indien op enig moment een verblijf in een enorme spelwereld genaamd Arden (je stuur hier laatste bastion van online game) die u wilt de geschiedenis controleren, kunt u uw plaatselijke bibliotheek te bezoeken voor de studie zijn er kronieken. En naast dat je veel meer verwachten hier allerlei interessante. Kom en zie voor jezelf!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more