Bladwijzers

The Last Battle

Alternatieve namen: Laatste Gevecht

Last Battle online - multiplayer role-playing logica spel in fantasy stijl.

Online spel Last Battle bevat geen specifieke systeem eisen stellen, zolang u een internetverbinding en een browser.

Doe mee met het spel Last Battle vraagt ​​om een ​​bijnaam - de naam van je karakter, wees voorzichtig, omdat je je nickname niet kunt veranderen. Dan moet u uw e-mail en, wachtwoord invoeren en het geslacht van het personage. Last Battle Online registratie sluit op het gewenste ras te selecteren en invoeren van de code van de afbeelding om ervoor te zorgen dat je niet een bot. Vergeet niet om de gebruikersovereenkomst te nemen.

Last Battle online spel biedt u de keuze uit twee races:

- Noble elfidy

- Brave nekrolandtsy.

Op dit punt in het spel van vertegenwoordigers van beide rassen ongeveer even. Uit welk ras je kiest zal afhangen van de interface van het spel wanneer je het spel online te spelen de laatste slag. Elfidy zoek het licht en goedheid, en nekrolandtsy - om het kwaad te vernietigen. Races variëren sterk in uiterlijk, evenals hun armor en munitie. Daarnaast worden verschillende sets van kleding ingevoerd om de tekens van verschillend geslacht.

Last Battle online game heeft een zeer originele battle systeem. Blootstellen van drie opeenvolgende chips (stenen of schedel) van dezelfde kleur, vechten handel klappen. Daarom is de uitkomst van de strijd is niet alleen afhankelijk van het niveau van een vechter die is ofwel een magiër of een krijger, niet alleen op zijn wapenrusting en wapens, maar ook van het logisch denken van de speler en de vaardigheid waarmee hij over de beschikbare middelen. Daarom aanbevolen dat spelers kijken op het forum, dat is een levendige discussie over mogelijke tactieken en strategieën die kunnen leiden tot een overwinning in de strijd.

Gevechten zijn twee opties:

- Duel. Je vecht een op een met het karakter van uw niveau.

- Chaotische strijd. Dit gevecht diende speciale toepassing, en allen die gedurende een minuut had willen deelnemen aan de strijd, willekeurig verdeeld in twee teams.

Als je mist tijdens een gevecht meer dan drie slagen, wordt u gediskwalificeerd. Voor de overwinning je ervaring opdoen en geld verdienen.

Daarnaast is voor de moord op een speler karakter in een eerlijk gevecht, kun je een medaille, het verbeteren van bepaalde kenmerken. Nou, als niet gelukkig, de medaille kan diamanten te kopen.

Eigenschappen wanneer u in het laatste gevecht, krijgen een eigen landgoed, waar hij kruiden kan kweken voor healing potions en drankjes die de macht te vergroten (het zal hun eigen kok met een vijzel en stamper zijn). Elixers kunnen drinken alleen voor het gevecht. Het landgoed kan het nog steeds een speciaal standbeeld aan de voet waarvan u dan vinden zeldzame elixers. Als zo'n gedoe u niet tevreden bent, de standaard set van elixers en potions die je kunt kopen in een speciale winkel. Trouwens, in de stad kun je veel van verschillende instellingen te vinden met verschillende functies die nodig zijn om succes te spelen in The Last Battle. Deze

- Winkel

- Buying,

- Smithy

- Tavern

- Bank.

In de winkel kun je een heleboel dingen, en armor kopen, maar sommige van deze items die u in staat om te kleden zal slechts een bepaald niveau bereikt. Daarnaast is de noodzaak om armor te repareren of zelf verzamelen van puin die nog op het slagveld na een verslagen tegenstander.

Wanneer u de online game The Last Battle spelen, dan krijgt u de gelegenheid om de Unie overeenkomsten met andere spelers betreden, en quests - quests met veel slimme puzzels en verbergen van gevaar voor het leven van het personage.

Het maximumniveau van karakter ontwikkeling op dit moment - de elfde. Het spel is in beta testing.

Last Battle Registratie zal openen voor u een kleine, maar boeiende in een wereld waarin niet alleen de kracht en het niveau, maar de logica kan helpen om de overwinning te behalen!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more