Bladwijzers

Totale overheersing

Alternatieve namen: Totale overheersing

Het spel Total Domination verschilt met gedenkwaardige graphics, hoogwaardige stemhandelingen en grote mogelijkheden voor interactie tussen spelers.

Systeemvereisten

Systeemvereisten zullen iedereen behagen: om postapocalyptische gevechten te proberen, heb je alleen een computer en internet nodig. Leningen worden ontvangen als een belasting op de bevolking van de sector. Meer mensen - meer geld.

  • Kristallen - kan worden verkregen door het niveau te verhogen en taken uit te voeren. Dit is een universele hulpbron waarvoor alle anderen worden aangeschaft.

Technologies

De technologieboom belooft de speler een schat aan kennis en kansen. Elke nieuwe technologie wordt pas geopend na het bestuderen van alle voorgaande op het filiaal. Sommigen van hen kunnen niet worden bestudeerd zonder bepaalde gebouwen te bouwen. En bijgevolg kunnen veel gebouwen in de sector niet worden gebouwd voordat bepaalde technologieën zijn bestudeerd.

Building

In het spel zijn er veel verschillende gebouwen, die elk een rol spelen. In totaal zijn er 5 soorten faciliteiten, evenals de mogelijkheid om de sector uit te breiden en de diensten van de Black Market te gebruiken. Beschikbare bouwcategorieën:

  • Bron - gebouwen die zijn gekoppeld aan het verkrijgen van uranium, titanium of credits.
  • command - coördinerende centra van verschillende soorten.
  • Militaire bases en fabrieken voor de productie van militair materieel.
  • Beschermend - verdedigingsconstructies, zoals muren, poorten, torens en geweren.
  • Decoratief - extra nuttige versieringen van de sector. Bijvoorbeeld een robotreparateur.

Troops

De speler is beschikbaar 4 soorten troepen, die elk een keuze uit een groot aantal eenheden bieden:

  • Infantry.
  • Bewapende voertuigen.
  • Artillery.
  • Aviation.

Proces van de game

Total Domination online stelt u in staat om uw eigen sector te ontwikkelen door middelen te extraheren, gebouwen te bouwen en leertechnologie te ontwikkelen. De succesvolle verdeling van bestaande krachten zal hen in staat stellen hun bezittingen uit te breiden en het leger te versterken. Op de wereldkaart zijn, naast uw sector, sectoren van andere spelers te vinden, evenals gratis locaties die kunnen worden bestolen of worden beschermd tegen plunderingen. In de game Total Domination-locaties - een zekere bron van extra ervaring en zelfs militaire eenheden. Verken en val aan om je bronnen aan te vullen. Als je de clan binnengaat, ontvang je extra bonussen. Op het einde, zijn er veel kansen voor een persoon om zijn positie op het slagveld te behouden?

Hoe te winnen zonder een gift?

De game biedt de mogelijkheid om extra virtuele "broodjes" te krijgen voor echt geld. Sommige spelers zijn redelijk blij met deze mogelijkheid, maar anderen weigeren categorisch om iets in de gamewereld te investeren. Kan ik winnen zonder een gift? Ja. De Total Domination-strategie is gratis om te spelen. Niet alleen spelen, maar ook winnen. Om dit te doen, heb je geduld en kennis van alle functies van het spel, de economie en strategie van het voeren van oorlog nodig. Maar het belangrijkste wapen in uw handen zal diplomatie zijn. Communiceer met andere spelers, zoek vrienden en bondgenoten, sluit je aan bij de clan en geen enkele donateur zal je kunnen verslaan.

Het spel Total Domination maakt indruk met zijn post-apocalyptische entourage en reikwijdte. Deze strategie biedt uitgebreide mogelijkheden voor interactie tussen spelers: je moet bondgenoten vinden, je sector beveiligen tegen vijanden, rivalen aanvallen, handel drijven met buren. In Total Domination wordt spelen aanbevolen voor fans van MMO-spellen.

 

Total Domination - registreer en speel!