Bladwijzers

Primal Carnage

Alternatieve namen: Primal Carnage

Game Primal Carnage is een multiplayer online spel dat je moet spelen als een team. Natuurlijk kunt u proberen om olinochku spelen, maar meestal het dwingt spelers ontbrak. Dit spel is gemaakt in de stijl shooter of een derde partij. De kant van de mensen of dinosaurussen: in Primal Carnage spel moet je een van de zijden te nemen.

In het spel Primal Carnage registratie onder de kracht van elke gebruiker. Voor, om u te registreren in het spel Primal Carnage Je hebt nodig:

1) Geef uw e-mailadres.

2) een wachtwoord.

Speel het spel Primal Carnage wordt u het selecteren van uw klas. Het spel heeft de volgende indeling klassen:

- Mensen. Ze hebben de volgende specifieke kenmerken:

1. Huurlingen zijn gekwalificeerd, maar alleen zal ze omgaan.

2. Scientist - ze gebruik maken van een sniper rifle, een stun gun.

3. Commando is een huurling die vuurkracht gebruikt. Maakt gebruik van een aanvalsgeweer, een granaatwerper.

4. Ranger is een gids, die zich schuilhoudt in de jungle. Wapen Ranger - deze shotgun.

5. Trapper is een echte jager. Catcher wapen is een wapen dat netwerk schiet.

6. Pyro - zijn karakter is moeilijk vol te houden, het is erg opvliegend. Pyro wapens - granaat.

- Dinosaurs. Er waren slechts zes en ze zijn heel roofzuchtig en zeer gevaarlijk

1. Tyrannosaurus Rex. Dit is een zeer zware klasse. Zij kunnen enorme schade veroorzaken en maken de meeste schade. Maar de omvang ervan weerhield hem van het vechten, waardoor het een gemakkelijk doelwit. Zijn aanval - het is bijten en vertrappen.

2. Raptor. Dit is een klasse die voortdurend kunnen aanvallen van de vijand. Raptor Attack - een klap klauwen en beet en gooien.

3. Dilofozavr. Deze klasse is een ondersteunende klasse. Hij kan de vijand aanvallen van dichtbij, evenals de ver. Zijn belangrijkste aanval - een giftige beet.

4. Pteranodon. Deze klasse is echte intelligentie. Ze kijken naar beneden en zeggen andere dinosaurussen, waar hun vijanden. Primaire Aanval Pteranodon - het bijten en grip.

5. Karnotavr. Dit gemiddelde sterkteklasse. In de strijd, gebruiken ze hun unieke snelheid en uw gewicht om de vijand te verslaan. Aanval van deze klasse - en een hapje krachtige kopbal.

6. Spinosaurus - een nieuwe dinosaurus die is een vervanging voor de bekende T-Rex. Hij ziet eruit als een Tyrannosaurus, maar het is veel krachtiger slagen.

In Primal Carnage spel online spelen als u in de normale modus en de mogelijkheid van het gebruik van bots en game singpleera.

Het spel Primal Carnage online moet aan vijf klassen. Je gebruikt ze als een team. Dinosaurussen kan alleen worden bediend vanaf een derde partij, maar de mensen van de eerste.

Registreren online game Primal Carnage gratis en geniet van de tijd besteed. Uitgegroeid tot een van de strijdende partijen en win een volledige overwinning.

Wees er zeker van dat het geluk is altijd bij je, en vooral online game Primal Carnage tillen altijd je stemming en af ​​te leiden van de dagelijkse routine.

Veel geluk voor u in de wereld van gaming vecht Primal Carnage online!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more