Bladwijzers

Prime Wereld

Alternatieve namen: Prime World

Prime World Online - deze revolutionaire nieuwe cross-platform sociale strategie, die elkaar twee naties verzetten tegen: The Doctor en Adorniyskoe koninkrijk. De wedstrijd is voor de Prime - de belangrijkste bron, het bezit van aandelen die u de machtsverhoudingen kan veranderen ...

Om het spel noodzaak Registratie Prime Wereld beginnen. Prime World online spel vereist de installatie van de game client, die rechtstreeks van de website kan worden gedownload.

Installer Grootte - 17 MB. Na het downloaden, wachten tot het spel zal worden geïnstalleerd, dan moet u zich aan te melden via Facebook of Klasgenoten (indien deze sociale netwerken niet je account, is het wenselijk om te maken). In het venster dat verschijnt, typt u in de juiste velden gebruikersnaam en wachtwoord. Meedoen aan dit spel Prime Wereld eindigt. Je kunt spelen in Prime World. Eenmaal ingelogd, kiest de partij voor wie je het spel speelt en voer de gewenste naam in het daarvoor bestemde veld.

Noodzakelijke systeemvereisten:

• Processor: 2 GHz - 3GHz

• Geheugen: 1 GB - 2GB

• Ruimte op harde schijf: 4GB

• Video: GeForce6600 GT (Radeon X1300) 128 MB VRAM of equivalent (25 fps) of GeForce 8800 (Radeon HD 3850) 512 MB VRAM of gelijkwaardig (40 fps)

• Besturingssysteem: Windows XP SP2, Windows Vista SP1 of Windows 7

Game Prime World Online beschut in Race 2

• Doctor

• Adorniytsy

Elk ras vertegenwoordigd 26 tekens, die zijn onderverdeeld in dergelijke rollen

• Killer

• Defender

• Assault

• Ondersteuning

• Unit

Killer - kwetsbaar in normale gevechten, is het niet een groot aanbod van de gezondheid, maar op het juiste moment kan een verpletterende slag toe te brengen;

Verdediger - heeft een groot genoeg aanbod van gezondheid en kan aanzienlijk slijten de vijand;

Assault - veel energie en kan veel van vijandelijke aanvallen te weerstaan;

Ondersteuning - deze vertegenwoordiger kan een gewonde kameraad te behandelen, of de controle van de vijand om zijn aanval te verzwakken;

Fighter - hij dichtbij en ver weg kan zijn, is het niet een groot aanbod van de gezondheid, maar een sterke klap.

Elk personage heeft een specifieke set van talenten, die zijn onderverdeeld in gemeenschappelijke en uniek.

Algemeen talenten - zijn beschikbaar voor alle tekens

Uniek - specifiek behoren tot een bepaald

Alle talenten zijn kleurcode: geel, groen, blauw en paars. Kleur talent heeft invloed op de kracht en het nut, dus talent met gele kleur - de gemakkelijkste, en met paarse - de sterkste.

Online game Prime World heeft drie groepen speeleigenschappen:

• Algemeen

• Aanvallers

• Beschermende

Gemeenschappelijke kenmerken zijn - Rating (definieert kampioenschap), GK (definieert vermoeidheid), gezondheid, energie, snelheid (reistijd) en de Health and Energy Regeneration (het vermogen om snel te herstellen).

Voor functies vallen onder meer - Kracht, Intelligentie, Cunning, Agility, Attack Range Diefstal en gezondheid.

Voor beschermende functies omvatten - Weerstand (vermindert de fysieke schade veroorzaakt door de vijand), Will (vermindert magisch effect) en bescherming (vermindert de fysieke en magische schade vijand).

In de winkels die in het spel, kunt u een verscheidenheid van rollen, potions, elixers en borden te kopen.

Speel het spel Prime World Online om voortdurend strijdende met de andere kant. Voor de vernietiging van vijandelijke strijders, monsters, torens, en vooral vijand karakters, helden krijgen onschatbare waarde - Prime, die kan worden besteed aan het verkrijgen van nieuw talent.

Speel Prime wereld, iedere speler zal zijn in zijn kasteel, dat in de loop van het spel nodig hebt om boos te zijn. Het creëren van een sterke economie en het opbouwen van uitgebreide infrastructuur - de sleutel tot succesvolle gameplay en krijgen voordeel ten opzichte van andere spelers in de economische ontwikkeling en PvP-gevechten.

Speel online game Eerste Wereldoorlog zich niet te vervelen, er zijn veel interessante functies die onmogelijk zijn te beschrijven in een kort overzicht. Prime Wereld online spel is zeer volume, dus, om te zien en te leren alles wat je nodig hebt om Prime Wereld online registratie passeren en uitgegroeid tot een van de helden van het spel.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more