Bladwijzers

Prince of Persia: The Forgotten Sands

Alternatieve namen: Prince of Persia: The Forgotten Sands

Game Prince of Persia: The Forgotten Sands - is een 3D-slasher, gecreëerd door Montreal «Ubisoft Montreal» in het midden van 2010. Hoewel dit spel is een soort voortzetting van de Prince of Persia: The Sands of Time, het heeft zijn eigen verhaal en gameplay. In het spel Prince of Persia: The Forgotten Sands protagonist moet navigeren door de verschillende levels, te vallen en raadsels te overwinnen of te vermijden om te raden, want zonder dat, vechten vijanden. Alles wat onze held acrobatiek dank en bezit bepaalde vaardigheden kan uitvoeren. Naast de held ontwikkelt hun vaardigheden en de verschillende parameters en produceren experience points.

Als je begint bij de Prince of Persia: The Forgotten Sands speelt, zorg dan dat de hoofdpersoon wordt geleidelijk aan veel verschillende vaardigheden. Bijvoorbeeld, een aanhanger van de Prins Razia leert hem de zogenaamde elementaire krachten.

Alle vaardigheden in Prince of Persia Forgotten Sands komen overeen met de 4 belangrijkste elementen. Het is door deze vaardigheden kunnen deelnemen aan gevechten, gebruik acrobatiek en puzzels op te lossen. Wat is dit vermogen

• Air Force - door een lucht vortex gevormd rond de prins, kan je tegenstanders te ontdoen. Met behulp van versnelling sprong, kan dramatisch dichter bij de vijand van een afstand Prince.

• Force water - met behulp van ijs blast alles rond te krijgen zware schade op. Ijskoude water wordt gebruikt voor acrobatische bewegingen.

• Landmacht - met de hulp van de rock bepantsering voor enige tijd, kunt u bescherming tegen vijandelijke aanvallen te krijgen. Geheugen grond aan de objecten die niet aanwezig zijn al tijdelijk te herstellen.

• Force vuur - met behulp van een vurig spoor Prince kan vijanden beschadigen. Vurige golf kan leunen tegen vijandelijke held.

Is het spel en deze lotion als "rollback tijd." Ontvankelijk gamer elke fout (de dood van de held, vallen van hoogte, en dus ) Kan de klok terug naar een veilig punt te komen in het spel, of om het spel te hervatten vanaf de laatste save.

Als je niet eens beslissen om Prince te downloaden of Persia: The Forgotten Sands, dan kun je het internet gebruiken om een ​​video van Prince of Persia te vragen: The Forgotten Sands. Het zien van de verschillende trailers en promo video je voor jezelf kunt bepalen of dit hetzelfde spel, waarvoor u wilt meer dan een uur spelen door te brengen. Dit natuurlijk bij tot uitstekende graphics.

Veel video's laten zien hoe geweldig schijnt op de horizon, de stralende zon. En je zult prachtig vormgegeven gevolgen van explosies uit schieten geweren, en vliegen langs je heen en dompelt uw buurt brandende pijlen zien. Dit alles is gewoon fascinerend, vooral in combinatie met een geweldige gaming geluid.

Als je een gamer die dynamische spelen waar te nemen aan een verscheidenheid van verschillende gevechtsperiodes, alsmede op te lossen verschillende puzzels en uit de vallen verspreid over het spel Prince of Persia Forgotten Sands houdt is zeker te verrukken. Te spelen, kunt u ontspannen en op hetzelfde moment, controleer uw reflexen en de mogelijkheid om niet alleen wapens, maar ook acrobatische elementen, en diverse verworven vaardigheden.

Kom naar de officiële website van het spel, om een ​​disc of downloaden van een elektronische versie van het spel en toetreden tot de fans van Prince of Persia Forgotten Sands.

 

Prince of Persia: The Forgotten Sands