Bladwijzers

Prototype 2

Alternatieve namen: Prototype 2

Het eerste deel van het spel prototype werd door gamers geaccepteerd voor "cheers". Het project is zeer duidelijk aangetoond hoe mensen kunnen leven, begiftigd met speciale vaardigheden van "gewone stervelingen", brutale mutanten en monsters. Aandacht van het publiek vanaf de eerste minuut van de wedstrijd geklonken de hoofdpersoon - Alex Mercer, die met zijn charisma en de kracht in staat om alle gameplay evenwicht. By the way, met de hoofdpersoon en is verbonden eerste verrassing voorbereid Prototype 2 pct. Nu in plaats zal moeten agressieve zwarte officier die zijn familie verloor omdat vyrusa verluidt uitgegeven Alex spelen - Als u opnieuw in de hoop om een ​​favoriet Mercer ontmoeten, dan zul je een lichte teleurstelling zijn.

In het algemeen, is het vermeldenswaard dat het spel Prototype 2 aan de ene kant heel veel op zijn voorganger, maar aan de andere kant lijkt volledig uniek en uniek project. Dit alleen brandstoffen het algemeen belang. Meer agressieve stemming gedwongen te concentreren op het spel, nauw kijken naar alle acties van de personages en de analyse ervan.

Riep cynisch Negro James Heller -

Zoals hierboven vermeld, het spel Prototype 2 op de computer zal worden hoofdpersoon veranderd. Hij streeft slechts een doel - om wraak te nemen op iedereen die op een of andere manier verbonden met de creatie en verspreiding van het virus door de staat. Allereerst, James, natuurlijk, zou willen wreken Alex, maar na een ontmoeting met Mercer ook negatief beïnvloed door het virus. Onmiddellijk overwinnen enkele graden mutaties Heller, bevrijd van elke morele normen, wordt de uitvoering van haar missie gestuurd.

Om het spel start, zal je nodig hebt om Prototype 2 te downloaden. Doe het snel en gemakkelijk door een bezoek aan de winkel pagina Stoom, waar het installatiebestand is slechts een waarde van $ 30. Na het opzetten van een project, kun je het spel starten. Als je het eerste deel hebt gespeeld, zul je zeker merken een groot verschil - net na de start van de gameplay protagonist heeft de meeste van de vaardigheden en capaciteiten die Mercer kreeg pas na het uitvoeren van bepaalde taken. Om de opgenomen video van Prototype 2 trailer volkomen duidelijk dat James prerasno kan draaien op de muren, in de lucht vliegen en gooi auto's als de tennisballen. Men kan alleen maar voorstellen wat een kracht Heller minstens het midden van het spel zal hebben!

Game Prototype 2 zal laten zien hoe de eetlust een superman kan hebben. Heeft u persoonlijk te zien hoe James slikt prooi geheel en tegelijkertijd voor een volledig neemt zijn vorm, deze functie, door de manier, stelt ons in staat om de uitvoering van de meest gekke strategie. Dus, slikken sommige bewaker van bestelling kunt u, gewapend met een pistool, lopen vanaf de basis onopgemerkt. Gegeten monsters uiterlijk verandert niet, maar machtigen hun capaciteiten.

Kijkend naar de opname voor het spel Prototype 2 trailer video, per ongeluk getroffen door de omvang van het project.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more