Bladwijzers

Dogs of War

Alternatieve namen: Psi Wars

Multiplayer online role-playing game The Dogs of War biedt om te spelen in de realiteit dat het morgen kan wachten voor onze planeet werkelijk is. Verkaveling als gevolg van de rijkdom van de middelen - een brandende onderwerp te allen tijde, en hier in The Dogs of War online zal gaan met de gevolgen van deze herverdeling en chaos die ermee verbonden zijn.

Voordat gamer - verhaal van de val van een bananenrepubliek Corazon, in zijn oude welvarend en onafhankelijk, en nu - gescheurd huurlingen corporation "Enigma", onder leiding van de wrede en ambitieuze Alfredo Pressnera. Verzetten tegen zijn regime in eerste instantie niemand kon, maar uiteindelijk organiseerde twee vrij krachtig groepen - Freedom Army (AU) en de Liga van Mercenaries (LN). Elk van deze groepen bereid te leggen anti-totalitair regime Corazon in hun handen. Wie zal slagen? Klik op "play Dogs of War" en te leren.

Maar eerst natuurlijk de systeemvereisten. Dus, om het spel online te spelen The Dogs of War, moet uw computer aan de volgende vereisten:

• Pentium III-processor of Athlon 800 MHz

• RAM - 256 MB

• grafische kaart - 3D-versneller met 64 MB geheugen

• Geluidskaart compatibel met DirectX

• toepassing DirectX, vanaf versie 9. 0

• vrije ruimte op de harde schijf 1. 2GB

Browser game Dogs of War Online ondersteuning voor enig.

Doe mee met het spel Dogs of War, als zodanig vereisen weinig, aangezien de meeste automatisch aanmelden kunt gebruiken via rekeningen in Facebook, Vkontakte, Klasgenoten, diensten Mail. ru of Google.

Als u nog steeds behoren tot die zeldzame groep van spelers die een dergelijke boekhouding hebben, gebruik dan een veel voorkomende vorm van "registratie Dogs of War." Je moet eerst een e-mailadres opgeven, maakt u een wachtwoord in en bevestig het, evenals de eerste fase van de registratie kunnen zich abonneren op nieuws. Vervolgens, op een nieuwe pagina op te geven een bijnaam - de naam van het spel karakter, kiest zijn geslacht, waarvoor factie zal het personage te spelen - League Mercenaries (wapen met de schorpioen) of Army of Freedom (armen met vijfpuntige ster). Ook zult u 12 vrouwelijke en 13 mannelijke avatars worden gevraagd voor het karakter, afhankelijk van de vloer, neem de gebruikersovereenkomst - hierover in de Dogs of War Online registratie is voltooid.

Path beginnende huurling begint met militaire opleiding basis, hier kun je trainen op de site en het uitvoeren van een paar eenvoudige opdrachten. Na hoe de knie, volg de instructies en hebben om je personage te ontwikkelen op de gewenste wijze.

Je zal beschikbaar zijn voor veel wapens zijn voor de revolutie - van messen, pterodactyls en Makarov pistolen (met dit wapen je begint te Dogs of War spelen), tot bazooka's en chemische wapens. Munitie in het spel zijn kogelvrije vesten, gasmaskers, helmen etc, evenals chips, energie en andere dingen die het lot van je personage in deze moeilijke tijd zal vergemakkelijken.

Aan het begin van het spel moeten de normale mobs (deserteurs, partizanen, indianen, bandieten) doden - dit is een goede manier om eerst geld en ervaring verdienen.

By the way, andere dan geld, het spel is een andere belangrijke bron - diamanten. Voor hen kan je een team van strijders te huren, zijn er twee soorten van hen:

• Doorsturen

• sniper

Tweede zijn duurder, maar als je al een paar deserteurs gedood hebben, dan kunnen ze zich veroorloven.

Psi War online game met turn-based gevechtssysteem. U zult altijd de tijd hebben om een ​​wapen te selecteren, berekent het traject en niet besteden extra energie om de vijand te vernietigen. Na het doorbrengen van veel tijd op basis van de voorbereiding, klaar voor de reis naar de andere locatie van je factie, er wachten op nieuwe taken en, natuurlijk, de confrontatie met de belangrijkste vijanden - mercenary corporation "Enigma" en de soldaten van de tegengestelde factie.

Dus als klaar om te vechten voor de vrijheid en de omverwerping van het dictatoriale regime, druk vervolgens op om het spel online te spelen The Dogs of War en toegetreden tot de gelederen van de huurling een van de bevrijdingsbewegingen.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more