Bladwijzers

Hero's Way

Alternatieve namen: Hero's Way

Ig Hero's pad: episch en stijlvol.

Wereldland van fantasie met zijn draken, elfjes, demonen en andere fantastische wezens raakte bekend en vertrouwd. Liefhebbers van dit genre hebben duizenden wegen doorkruist, omringd door eenhoorns en feeën, en daarom is het behoorlijk moeilijk om ze te verrassen. Echter, van tijd tot tijd beginnen ontwikkelaars een geweldig idee, en nu, voor de spelers, lijkt het erop dat de vertrouwde wereld, maar met nieuwe verweving van wonderen.

K zoals leuk browsergebaseerd multiplayergame Path of the hero. Het bevat alle genoemde wezens, magie is ook niet verdwenen, maar het geheime ingrediënt steampunk is verschenen. Nu, naast de gebruikelijke wapens voor dergelijke scènes, is er een extra categorie geweerschotarsenaal. Retro jachtgeweer kijkt naast een tweesnijdend zwaard en het personeel van de tovenaar vrij creatief. En hoe gerechtvaardigd is haar verschijning in dit koninkrijk, je zult het begrijpen als je begint aan het pad van de held om te spelen. De rest zal met dergelijke dingen te maken krijgen:

  • Maak Hero
  • aan
  • Plaats hem met stijlvolle wapens
  • Zorg voor de boerderij
  • Voor deelname aan gevechten met andere spelers
  • Demonen en hun bazen

Heroes en hun mogelijkheden.

. Volgens de traditie heeft elk speeltje de mogelijkheid om de hoofdpersoon te kiezen:

  • Mag weeft slim de formules van magie, richt ze tegen de vijand.
  • De krijger is de sterkste, veroorzaakt dodelijke wonden en weerstaat vijandelijke aanvallen lange tijd.
  • Jager met een scherp oog waarmee je prooien kunt opsporen en snel en nauwkeurig het doelwit kunt raken.
  • Ubihitsa meedogenloos voor de demonen die de stad uit elkaar trekken. U kunt er onder alle omstandigheden op vertrouwen.

Als je een afbeelding hebt gekozen, kun je de game Hero's Way spelen. Ontwikkel de vaardigheden van degene met wie je hebt besloten naar de Twilight City te gaan, die werd geregeerd door de hoofdheer, maar nooit in staat was om de inwoners te beschermen tegen het leger van de rebellendemonen. Nu maar één manier om krachten te mobiliseren en een beslissende afwijzing te geven Verdere acties zijn niet onverwacht. Zoals altijd in dergelijke situaties, is het noodzakelijk om de held te verbeteren. Er zijn verschillende manieren om dit te doen, en elk is belangrijk op zijn eigen manier.

Wat moeten de soldaten zijn? Natuurlijk, sterk, winterhard, snel, behendig, geschikt, sluw. Al deze eigenschappen zullen worden aangescherpt in talloze veldslagen en missies, maar eerst zul je het pad van de heldenregistratie vinden. Versterken van de kenmerken van mijnen of verkregen tijdens de ontwikkeling van objecten, die ook op hun beurt moeten worden verbeterd. Je hebt absoluut alle soorten wapens, sterke wapenuitrusting, geharde messen nodig. Zelfs het personeel van de tovenaar ondergaat een soort evolutie, en er zijn verschillende soorten. Groeien en streven zal altijd zijn waar, het belangrijkste is om actief deel te nemen aan de evenementen.

V iPlayer Het pad van de held zorgt voor een gildensysteem en als je lid wordt van een van de spelers, ontvang je sterke steun van andere gamers. Met hen kun je je verenigen voor gevaarlijke uitstapjes naar de kerker. Als het je lukt om zelf met kleine demonen om te gaan, wacht hun baas gewoon op een kans om een ​​gapende einzelgänger te verpletteren. Willen de hoofddemon overwinnen en nuttige hulpbronnen krijgen, is het beter om samen te handelen. Je kunt nog steeds naar de arena gaan en in een duel handelen, waarbij je anderen het voordeel toont.

Ook in het gilde zijn, bezig zijn met tuinieren. Jullie hebben allemaal goed begrepen dat de ontwikkeling van de boerderij is opgenomen in de lijst met taken van de gameplay. En als je ervoor zorgt, met niet minder verantwoordelijkheid dan het naderen om deel te nemen aan de strijd, krijg je hele goede bonussen. Concluderend wil ik benadrukken dat de game mooi, doordacht, dynamisch was, met een interessante vlok van science fiction, samen met de gebruikelijke fantasie-elementen.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more