Bladwijzers

Manier Hero

Alternatieve namen: held spel

Warrior's Way Online - een gratis multiplayer online game, gemaakt in het genre van de RPG is aangebroken om ons rechtstreeks uit verre China. Online game Warrior's Way is opmerkelijk is het feit dat de basis is het historische verleden van haar vaderland. Vergelijkbare producten in vrijwel geen moderne igroproma en eigenlijk de meeste van hen maken gebruik van diverse fictieve universa.

Doe mee met het spel Warrior's Way is vrij eenvoudig en duidelijk voor iedereen die wil proberen om het spel online te spelen Warrior's Way. U hoeft alleen uw gebruikersnaam, wachtwoord en activeer uw account via e-mail en voila - registratie Warrior's Way over.

Pad van de held online game is niet eenvoudig. Zoals eerder vermeld, werd het historische verleden, die bediend door de instelling van de game gemaakt met gepaste zorgvuldig, hoewel met enige verschillen. Pijnlijk fantastische uitstraling indrukwekkende harnassen en enorme zwaarden, maar dit is nu niet. Het spel speelt zich af in de tijd van de Drie Koninkrijken - een wedergeboorte van de samurai tijdperk en de bloei van het confucianisme in China. Overigens, een interessante eigenschap van het spel is dat tijdens het spelen moet je de basisprincipes van het confucianisme en de Chinese geschiedenis inzage op het moment, en zelfs voorbij de examens in deze vakken. Mee eens, mooie buitengewone beweging.

In een notendop - het is in het spel door vertegenwoordigers van de drie koninkrijken worstelen met elkaar voor de kans om gebieden en gebouwen die de bewoners van hun staat en de juiste aangename bonussen bieden houden.

Een interessant aspect van de gameplay is de volledige afwezigheid van een bindend karakter en klasse. Het ontwikkelen van je avatar is alleen in je handen, en het vermogen van elke klasse en elke vechtstijl zijn beschikbaar om u op elk gewenst moment. De enige dingen die je aansporen om na te denken - dus het is op uw vraag hybride klasse, zoals bekend, werd inter-klasse balans muntte niet casual en niet tevergeefs, en het betekent dat de personages strikt gaan door een tak zal meer eisen dan vertegenwoordigers van de hybride ontwikkeling.

Interessant is dat in het verre China is zeer scherp verschillen betreffen gaming, wat betekent dat als u hebt opgegeven bij het registreren van hun geslacht vrouw, speel dan het spel online Warrior's Way kunt u alleen teken-een vrouw. Hier is zo'n bevlieging Chinese ontwikkelaars aanzienlijk kan bederven de game-ervaring naar alle mannen die graag vrouwelijke personages te maken en vice versa. Manier Hero Game Online is niet moe diverse trucs om ons te verbazen ontwikkelaars, ontworpen om al ervaren spelers te lokken in hun netwerken.

Een interessant aspect van dit online spel is om een ​​bot spel recht uit de doos. Het is heel gemakkelijk te wijten aan het feit dat sommige taken, die door de manier waarop veel gek, want het doden van duizenden monsters en doe het zelf, al is het mogelijk, maar het zou een enorme hoeveelheid tijd in beslag nemen. Meeste ervaring punten verdiend karakter voor een succesvolle uitvoering van de taken. Naast de main quest lijn is er een familie, clan, en natuurlijk de dagelijkse quests.

Dierenliefhebbers houdt van huisdieren systeem geïmplementeerd in het spel voor "cheers". U kunt een mount of assistent die zal met u delen lessen geleerd en van tijd tot tijd om je spullen te patchen te verwerven. Speel Warrior's Way veel beter met vrienden, en hier is waarom.

De maatschappelijke component van het spel is gemaakt op het niveau. Naast de gebruikelijke clans, kunnen spelers deelnemen aan de familie. Hoogste niveau van ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden - de titel van keizer, die, te oordelen naar de instelling, maar het spel drie. In de Warrior's Way kan spelen zonder het te weten Chinese.

Game perfect vertaald in het Russisch en in het proces van de open beta testing. Niet treuzelen, installeer het spel en uitgegroeid tot een van de meest krachtige imeratorov Drie Koninkrijken.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more