Bladwijzers

Manieren Verhalen

Alternatieve namen: Manieren Verhalen

Manieren Stories online - deze collectieve multiplayer real-time strategy, ontving de 2011 award voor "Best Newcomer". Manieren verhalen online game begint met het feit dat je krijgt een klein dorp tijdens de steentijd, moet je ontwikkelen, doen bouw, de ontwikkeling van wetenschap en technologie.

Manieren Stories Online game komt niet omhoog geen speciale vereisten voor de computer-speler, de belangrijkste eis - Internet aansluiting.

Doe mee met het spel Way Verhalen vereist het invoeren van de naam waaronder u zal verschijnen als in het spel, e-mail en wachtwoord, alsmede een indicatie van uw geslacht. Als je een bonus code voor het spel, en je hoeft in te voeren. Als je al bekend bent met de basisprincipes van het spel, kunt u in de loop van de geschiedenis online registratie en de ingestelde waarden voor extra instellingen, zoals de keuze van het ras, continent, en het klimaat van de stad.

Op het moment, wanneer u in de loop van de geschiedenis, kunt u kiezen welke manier je hoofd ontwikkeling - zal de machtige krijger-veroveraar van het land, of de beroemde wetenschappers die de ontdekking of bekwaam politicus strijdende woord, of, ten slotte, een handelaar die de hele wereld web van handelsroutes gevlochten. Way of the Warrior neemt de meeste tijd dat je elke dag besteden aan het spelen van dit spel, als uw buren snel kunt inhalen u over de ontwikkeling en het aantal troepen.

Eerst zal je beschikbaar voor alle drie soorten middelen zijn:

- Kennis

- Eten

- Hout.

In het algemeen, wanneer je speelt het spel Way Stories online, vindt u een enorme verscheidenheid aan middelen

- Basis (kennis, voedsel, hout, metaal, geld)

- Strategisch (graniet, lastdier, uranium, zwavel, brandstof, aluminium),

- Groei middelen (fruit, diverse granen, vlees, vis),

- Cultureel (wijn, sieraden, kleding, muziek, films).

Manieren Stories online spel heeft een zeer ontwikkeld handelsbetrekkingen tussen de spelers, zodat alle middelen behalve kennis, kunt u met succes de handel.

Voor Path of History spelen, moet je aangeven voor welk ras je speelt. Alle in het spel drie races: Europeanen, Aziaten, Indianen. Elk ras heeft zijn eigen kenmerken, evenals wapens en troepen.

Bovendien, het spel voorziet in de ontwikkeling van een verscheidenheid aan landschappen, die hun eigen productie en resource deposito. In het spel zijn er 4 soorten landschappen:

- Meadows,

- Steppe

- Woestijn

- Sneeuw.

Ook kan je dorp gelegen zijn op het continent of in de kustzone. Op elk van de servers die beschikbaar zijn vijf continenten, elk met zijn eigen unieke landschap.

Strijders zijn van oudsher gevestigd in de weilanden, er is veel handiger om te blijven vechten. Wetenschappers vestigen in de woestijn, het tegelijkertijd beschermt hij valt ze buren, alsook de nodige middelen voor de ontwikkeling van de wetenschap. In ieder geval raden ervaren spelers om vriendschappelijke betrekkingen met de buurman-krijger voor wederzijds voordelige samenwerking.

Je kunt het spel online te spelen Manieren Verhalen en niet bang dat het mogelijk grote vertekening zou zijn ten gunste van een bepaald gebied of de buren plotseling gebeuren doorbraak. Alle wetenschappelijke kennis en technologische vooruitgang zeer nauw met elkaar verweven, naast, het spel is geen duidelijke indeling in tijdperken. Alle in het spel ongeveer 150 verschillende wetenschapsgebieden.

Zijn dorp kunt u combineren met anderen om het land te krijgen. In dit geval, de achterblijvende spelers automatisch de achterstand op het niveau van de wetenschappelijke en technologische ontwikkeling. Het doel is om een ​​ruimteschip te bouwen.

Op dit punt in het spel zijn er drie servers - Groot-test wereld, de Aarde en de Apocalyps. Registreer Manieren Stories gaat in de wereld 12 "Apocalypse".

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more