Bladwijzers

Quake 4

Alternatieve namen: Quake 4

Processor: Pentium 4/Athlon XP 2 GHz

RAM: 512 MB

Video: 64 MB

Disk Space: 3 GB

Quake 4 - computer sheter first-person sci-fi thema, het vervolg op een van de meest populaire virtuele shooters. Het is opmerkelijk dat het spel Quake 4 grafische engine ontwikkeld door andere levensduur virtuele ruimte spel Doom 3. Gewijzigde systeem heeft een aantal ernstige voordelen. Zo is de Quake 4 beschikbaar kwam uitgebreidere locaties, dankzij een nieuw verlichtingssysteem verwerking, evenals lichte en donkere texturen. Tijdens een enkele passage van het spel zijn toegevoegd interactieve video's, waarvan enkele speler in staat om direct deel te nemen zal zijn, maar de meeste van hen zal worden uitgeschakeld.

Korte

Plot Quake 4, die je zowel single-en multiplayer modes kunt spelen, blijft het verhaal van het menselijk ras confrontatie Strogg vreemde invallers, gestart in het tweede deel van het spel. De hoofdpersoon van het spel, een van de sterren van een speciale eenheid van parachutisten "Rhinoceros" genaamd Matthew Kane, verzonden in het kader van de groep voor een tegenaanval op de centrale planeet van de Strogg. Slechts twee weken verstreken tussen de finale van het tweede deel van de serie en Quake 4. Moet vooral spelen in het vijandelijke kamp, ​​waar u de opdracht van de Federatie van de Aarde gestuurd. De belangrijkste taak van de singleplayer-campagne in Quake 4 - dringen in het hart van de centrale planeet en vernietig Strogg belangrijkste communicatie-centrum, over het onderwerp leiderschap. Ondanks de onrust in de gelederen van de vijand, als gevolg van de acties van de eerste subversieve groep, de vijand is zeer geconcentreerd en sterk en zal niet makkelijk te krijgen in het hart van de vijand planeet waar stevig genesteld centrale communicatie knooppunt Strogg collectieve intelligentie controleren van alle troepen zijn. De single player campagne is opgesplitst in drie afzonderlijke hoofdstukken, die een totaal van 31 een spel niveau bevatten. De eerste aflevering van Quake 4, die op te spelen zal worden gevraagd op het moment van de landing troepen op de planeet Aarde Strogg waar uw belangrijkste taak zal zijn om een ​​veilige landing, die zal moeten onmiddellijk alle planetaire verdediging systemen te vernietigen. In de tweede aflevering van de singleplayer-campagne spel Quake 4 zal ons ertoe aanzetten om het hoofd van tactische squad naar boord te gaan van de centrale communicatie-hub van de vijand te dekken. Nou, de derde aflevering van Quake 4, een spel waarin zullen we in het midden van alles om de Aarde Krachten van de Federatie, de laatste grootschalige koken kick, waarvan het doel speerpunt zou de volledige vernietiging van de centrale administratie en de volledige terugtrekking van de Strogg hen elke vorm van coördinatie.

Multiplayer

Multiplayergevechten sterk denken aan de beroemde slag van het derde deel van de serie, alleen veel dynamischer en kleurrijker. Hoge snelheid en dynamiek van online gevechten grotendeels bereikt door het gebruik van meer compacte formaat kaartformaat game karakters en kenmerken van de beweging. Hier besloten de ontwikkelaars niet af te wijken van het klassieke model en het model aangenomen alle bewegingen van spelers uit het derde deel, maar zonder innovatie was niet gedaan en voegde een extra stap - slip, die soms verlengd tactische arsenaal speler.

 

Quake 4