Bladwijzers

Questland

Alternatieve namen: Questland

Game Questland - zwaarden en moed

Hier is een turn-based rollenspel van de studio Gamesture. Zoals in elke RPG is er één hoofdpersoon met wie je over de slagvelden loopt. Zijpersonages leiden je door de geschiedenis van de gamewereld, worden je vrienden of vijanden, de tijd zal het leren. Je doel van een eenvoudige dorpsdromer is om een echte held te worden, een kampioen van het kwaad en boze geesten. Verken de hoeken van de "vergiftigde" wereld en reinig ze van het kwaad.

Questland is een voorbeeld van eenvoudige spelmechanica verpakt in een kleurrijke schaal. Hier zijn alle personages uniek, net als je held. Een hoog niveau van aanpassing van het hoofdpersonage stelt je in staat een bijna exclusieve jager te creëren (uiterlijk exclusief). En gezien de grote hoeveelheid apparatuur zal het erg moeilijk zijn om een vergelijkbare te vinden. Eventueel aangeklede uitrusting wordt immers direct op je uitgestald. Met dit alles is de game-interface eenvoudig en duidelijk. Elke speler zal binnen enkele seconden ontdekken wat en hoe te doen, en de eerste assistent zal het verhaal en alle mogelijke verbeteringen vertellen. Onderaan het scherm vind je alle hoofdtabs:

  • Huis - door naar dit tabblad te gaan, bevindt u zich in uw woonplaats Valiya. Hier kun je uitrusting repareren of nieuwe smeden, de stad binnengaan en over de kermis en winkels lopen, de arena induiken en met andere spelers vechten, in de haven kun je altijd een taak en extra inkomsten vinden. Zorg ervoor dat je het luchtschip bekijkt - alle unieke evenementen met majestueuze beloningen komen daar samen.
  • Hero - zorg op dit tabblad voor het uitrusten van je held, het verbeteren van uitrusting, bollen, het kiezen en pompen van de belangrijkste talenten. Kijk in je tas, misschien ligt er iets interessants tussen. Stel een verzameling van je beste uitrusting bloot en ontvang bonusstatistieken. Vergeet voordat je vertrekt niet je jager te bewonderen, misschien moet je een set Spider-artefacten verzamelen zodat je bang bent?
  • Campagne - een sectie met de belangrijkste gevechtslocaties, waar je vecht met golven monsters en allerlei soorten bazen. En dat zijn er echt veel, in elk van de campagnes zijn er drie bazen en hun eigen verhaal met personages, sommige zullen helemaal met ons meegaan. Voor het passeren van drie sterren ontvangt elk van de fasen uw rechtmatige beloning - robijnen.
  • Taken - een tabblad met beloningen voor prestaties, het voltooien van bepaalde taken, het voltooien van een campagne, enzovoort. Je kunt er allemaal tegelijk doorheen scrollen om te begrijpen in welke richting je het eerst moet bewegen en ontwikkelen.
  • Winkel - het meest voor de hand liggende tabblad :) Hier kun je sleutels kopen voor kisten met uitrusting of lichtbollen, spelsets kopen voor echt geld (ze zijn het echt waard), of gewoon robijnen kopen voor toekomstige uitgaven.

Is het de moeite waard om Questland te spelen, de voor- en nadelen van het spel

Over het algemeen laat het spel een positieve indruk achter. Je hoeft geen echt geld uit te geven om iets te bereiken. Je hoeft niet elke dag te gaan en uren te zitten spelen. Dat wil zeggen, dit is een turn-based role-playing game voor vrijheidslievende fans van het genre. Je kunt elke dag een half uur inloggen, terwijl je aan het einde van de maand een serverlegende wordt.

In het begin biedt het spel voor slechts 99 cent de mogelijkheid om legendarische wapens en sleutels te kopen voor epische kisten. Wat je held aanvankelijk vele malen sterker zal maken. Dan is alles aan jou. Periodiek genereert Questland unieke sets en combinaties, door aankoop waarvan je direct in kracht en kracht groeit. Maar nogmaals, dit is allemaal niet nodig, zonder aankopen kun je veilig spelen en de wereld verkennen, terwijl je tegelijkertijd je personage pompt.

Questland gratis downloaden op PC is vrij eenvoudig. Gebruik een beschikbare emulator en binnen een paar minuten maak je je eigen held!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more