Favorieten

R2: Reign of Revolution

Alternatieve namen: R2, R2

Game R2: Reign of Revolution - een rol-fentaziynoy multiplayer online game, die werd opgericht in de stijl MMORPG voor de PC.

In R2 Online games zijn gericht op het bestrijden van spelers.

In R2 register wordt gepresenteerd in een standaard manier. En dus, om u te registreren in het spel R2: Reign of Revolution moet je het volgende doen:

1. Zoek een site waar toegang krijgen tot het spel. Deze site moet official.

2. Op de site om het te vinden "inloggen en registreren." Vervolgens moet je op klikken.

3. U krijgt het inschrijfformulier in te vullen.

4. Vul je e-mailadres.

5. Geef de code op de foto. Volgende in het formulier dat u wilt de code in te voeren zal het aantal cijfers die verschijnen, hebben.

6. Klik vervolgens op "Create Account."

Dan in uw mailbox moeten merken dat het geschreven is gekomen, die u moet nemen om verder te gaan registreren.

Ook heeft u de mogelijkheid om te registreren via Facebook of Contact.

Maar dit is niet het einde van de registratie. U dient te hebben om een ​​speciaal bestand te downloaden en te installeren - de game client. Om dit te doen, moet u het volgende doen:

1. Op de hoofdpagina van de site vindt u een zwevend zwart venster te zien met de naam van het spel en klik op "Install".

2. U drukt op deze knop, en installeer vervolgens het gedownloade bestand. Dit bestand weegt 2,99 GB.

Speel R2 je niet kunt, als uw computer niet voldoet aan de standaard eisen voor de PC, die hieronder worden opgesomd:

Win XP of Vista - Operating System.

Pentium 4 1,6 GHz - Processor.

512 MB - RAM.

64 MB - Videokaart.

R2 in het spel kun je deze branches spelen in het spel:

1. Ridders - een krijger met een adellijke afkomst. Hij heeft een groot lichaam en hij heeft ongelooflijke fysieke kracht. Beste gevechten in de melee. Alleen deze klasse kan een gilde creëren.

2. Rangers - deze klasse wordt beschouwd als de meest trefzekere. Hij heeft uitgebreide en succesvolle ervaring in aanvallen op lange afstand.

3. Magee - een klasse die een hoge mate van magie waarmee je spreuken gericht op vijanden te werpen en een verzwakking van hen hecht. Ook het gebruik van zijn kracht, kunnen ze de kracht van de geallieerden te verbeteren.

4. Summoners - deze klasse heeft een magische aantrekkingskracht. Wezens die werden veroorzaakt door Summoner verricht geen instructies van zijn meester, en beschermen zo snel als ze kunnen.

5. Assassins - deze klasse is speciaal opgeleide strijders. Ze kunnen hun prooi te doden met een enkele klap, en ze zelden promazyvayut. Het is te danken aan hun vaardigheid.

In R2 Online kun je je karakter te ontwikkelen, koop hem een ​​verscheidenheid aan accessoires door middel van een speciale gaming winkel.

R2 spel zal je veel onvergetelijke ervaringen die je kunt delen met je vrienden te geven.

R2: Reign of Revolution zal elke speler om alle functies te ervaren. Je zal zeker niet onverschillig om dit spel te blijven en willen meer en meer te spelen.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more