Bladwijzers

RAGE: Campaign Edition

Alternatieve namen: RAGE: Campaign Edition

Processor: Core 2 Duo / Athlon 64 X2 2 GHz

RAM: 2GB

Videokaart: GeForce 8800/Radeon HD 4200

Disk Space: 25 GB

Rage: Campaign Edition - een speciale uitgebreide editie van de populaire computer spel dat elementen van diverse populaire game genres combineert. Spel Wrage is een vluchtige mix tussen een first person shooter, onstuimige racewagens en leveling-systeem in de beste tradities van de klassieke role-playing games. Unieke dynamische sfeer van het spel zal ons dragen Reydzh wereld kende een wereldwijde catastrofe, waarbij het belangrijkste doel van een van de bewoners - in leven te blijven. De basis voor de game wereld werd genomen universum post-apocalyptische wereld in de populaire Hollywood-film "Mad Max", waar alles wordt bepaald door de kracht van de armen en de snelheid van de verzamelde onderdelen van voertuigen residuen beschreven.

Korte

Rage, een spel, waarin alle verschrikkingen van de post-apocalyptische wereld, overleefde een verschrikkelijke wereldwijde catastrofe. In 2004 vonden de wetenschappers de enorme omvang meteoriet raast op volle snelheid naar de planeet Aarde en botsen met hen onvermijdelijk. Regeringen van alle landen van de wereld zijn verenigd in een gemeenschappelijk project genaamd "The Ark", wanneer een veelvoud van ondergrondse opslag van voorzieningen, munitie en uitrusting, is er ook ondergedompeld capsules met mensen ondergedompeld in schijndood. Zij zullen aan de menselijke beschaving bouwen na de ramp. In 2029, een asteroïde crasht in oppervlak van de planeet en het merendeel van de wereldbevolking wordt gedood, vernietigd hele steden. Gedaan nadat de asteroide stof bedekt de hemelen en de wereld begint "nucleaire winter." Enkele jaren later, het stof is neergedaald en Arkdwellers geselecteerd op het oppervlak opnieuw te bouwen aan de wereldbeschaving. Alleen geliefde menselijke gewoonte, zelfs in het gezicht van een gemeenschappelijk gevaar is moeilijk om ze te verenigen en vertegenwoordigers van verschillende schuilplaatsen start een bloedige oorlog om de macht op de planeet rechts. Het was op dit punt het spel Reydzh opent voor ons als voor de hoofdpersoon van het verhaal.

Stalkers

Rage, een spel waar vuilnisomhalingsdienst wei een van de meest leuke en noodzakelijke opleiding. Voor het grootste deel, zal alles wat je zult vinden een banale onzin die u vervolgens kunt verkopen voor een beetje geld, maar soms komt u over en nuttige dingen of delen van deze handige dingen komen. Geschiedenis van de wereld sinds de ramp en de tijd direct verhaal weerspiegelt zeer slecht, en vond zelfs een boek dat je niet eens een film te vangen door middel van, ze zullen net zo banaal oud papier, die veel gebruikt wordt in Reydzh aanmaakhout koude woestijn nachten passen.

Handyman

Rage Op dit moment is een kleine crafting systeem en wanneer zult u heel vervelen door de eindeloze wandelingen de woestenijen, en niet de schietpartijen met een enorme hoeveelheid bloeddorstige vijanden niet stoppen, dan kunt u in een afgelegen hoek zitten en maak er iets uit uw vuilnis opgehaald. Zo kunt u een kleine gevechten robot of een machine-gun turret te maken, die van groot nut om te gaan met vijanden kan zijn, hoewel in dit geval, uw deelname aan de schietpartijen niet nodig zijn. Rage: Campaign Edition - versie van de populaire game platforms speciaal ontworpen voor Mac OS, waar naast de klassieke single-player campagne twee extra pakket toevoegingen, waaronder «Anarchy Edition» en «Riolen» toegevoegd.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more