Bladwijzers

Rage of Titans

Alternatieve namen: ROT

Online Game Rage of Titans of gewoon (ROT) - een mix van real-time strategie met RPG. Opgericht in de beroemde Dota genre (DotA stijl spelen), Rage of Titans online zeer snel werd succesvol in zijn sector en heeft al gekozen voor de World Cyber ​​Games (internationaal kampioenschap kiberigram). Uniek game systeem, een verscheidenheid van personages, verschillende manieren van hun ontwikkeling en de oppositie in het spel - "Rage of the Titans" fascineert en betovert onmiddellijk. Voordat je jezelf aan deze fantasiewereld absorberen, natuurlijk, om te registreren Rage of Titans. Niets ingewikkeld is het niet en duurt slechts enkele minuten. Om dit te doen, maak een account aan GameNet, door het invoeren van het e-mailadres en wachtwoord. By the way, is gebruikers van het sociale netwerk "Vkontakte" inschrijving in het spel Rage van Titans niet nodig, gewoon toestaan.

Aldus, door te kiezen hoe je naar Rage of Titans online registratie, en met succes afgerond te krijgen, beginnen met het maken van je personage. U wordt voorzien van een grote selectie van personages (meer dan dertig dozijn + enkele tientallen in de winkel), die elk in de orde van 9-10 kenmerken (aanval snelheid, intelligentie, en dus Counterspell ) En goddelijke vaardigheden die tijdens het spel kan worden gewijzigd, evenals het ontwikkelen door runen. Om het spel Rage of Titans online spelen, beslissen welke van de tegengestelde races zal toetreden tot u - de heiligen of the Fallen (mensen en demonen). Elk personage heeft zijn eigen semi-magische wapen - de vliegende dolk, schild, hemelse kaars, vuurde een pijl, etc. Meer gedetailleerde kenmerken van helden u kunt vinden door te gaan door de opties: - ". Heroes" "Game"

Met welk gezicht zij die besloten om Rage of Titans te spelen? Hier zijn er verschillende spelmodi, die elk brengt zijn "gebruik" van je karakter:

- In de stand van de kapitein, kun je je karakter te ontwikkelen, en, op de kaart zal alleen (geen andere spelers)

- Auto-mode commando definities (op basis van een willekeurige selectie van tekens) brengt u de ervaring in andere modi het niet verdienen;

- Mode "alle helden" zal openen voor je alle spelers die deelnemen (behalve natuurlijk betaald)

- Mode "twins" impliceert equivalent (even-tegengestelde) tekens;

- En, natuurlijk, Rage of Titans spelen met bots beschikbaar.

Rage of Titans online spel met een bijzondere dynamiek. Reactie is van vitaal belang (voor de personages, natuurlijk), de tactiek van de tegenstanders vaak niet voorspelbaar gevechten gaan zonder pauzes die daadwerkelijk aantrekt en houdt de spanning. Gewapend met een magisch wapen, magische artefacten Zaim (vliegend tapijt, bijvoorbeeld) en het kiezen van bondgenoten, moet je naar het slagveld te kiezen en voer een van de ere-missie (vernietigen van de vijand boom, of hem een ​​aantal keer). Spel Rage of Titans Online biedt de speler een keuze uit twee velden voor de strijd (2 kaarten met het spel 5 × 5) - "Valley of Heroes" en "Oog van Titan." Ieder kan een bepaald gedeelte van bonussen te ontvangen: geld, ervaring, goud, modernisering van de apparatuur, nieuwe vaardigheden, krijgen eigenschappen.

Speel spel Rage of Titans online zul je in staat om geheel en volledig zonder financiële investering zijn, doen in-game valuta. Het kan verdienen voor de overwinning. Naast het hebben van hen (wins) in een voldoende hoeveelheid, kan je held deelnemen aan de veiling ontvangt nuttig artefacten.

Grafisch ziet het spel werkte en muzikaal indrukwekkend, en in het algemeen het allemaal in overvloed. Dus, denk ik, speel online spel Rage of Titans zal blij zijn om niet alleen de fans van Doty.

 

Rage of Titans online registratie