Bladwijzers

Ragnarok Online

Alternatieve namen: Ragnarok Online

Ragnarok Online - MMORPG spel plezier met een cliënt in de stijl van anime fictie genre. De spelwereld wordt gemaakt door Gravity Interactive, die voor de ontwikkeling leende het idee van de Zuid-Amerikaanse comics schrijver Lee Myon-Jin. De plot is gebaseerd op de Scandinavische mythen. Historische momenten zijn biologisch verweven in de ontwikkeling. Ragnarok Online voldoende doordacht en evenwichtig, en dankzij een combinatie van verschillende functies kan gemakkelijk een wedstrijd om veel op internet gebaseerde amusement te creëren. Wat zijn precies de voordelen? De interface is heel eenvoudig en handig. Aangename muziek begeleidt de hele tijd je acties. Cijfers dimensionale karakters, opgespoord door de hand, helder, origineel. Locatie Dankzij de 3-D graphics zijn realistisch en erg mooi. Mogelijkheid om het pad van ontwikkeling verrukking zelfs de meest veeleisende gebruikers te kiezen. Het spel wordt een toeslag van 30 lessen! Bovendien zijn ze allemaal uniek. Vele factoren dragen bij tot gemoedsgesteldheid. Inderdaad, in Ragnarok Online kan worden getemd en op te voeden huisdier om goede vrienden te vinden, en te voldoen aan de liefde van een familie. Verveling is onbekend vrolijke inwoners sprookjesland! Immers, ze verwachtten niet alleen roekeloos leuk, maar ook een serieuze zaak!

Om de client te installeren, moet u eerst registreren Ragnarok Online. Om dit te doen, vul de juiste vorm en geef het e-mailadres, wachtwoord, taal handig voor u, maar ook om persoonlijke informatie (naam, geboortedatum, adres, postcode, woonplaats, land). Dan is het noodzakelijk om de woorden die u ziet in de afbeelding herschrijven, wil abonneren op interessante nieuwtjes en aanbiedingen en natuurlijk ga akkoord met de Algemene Voorwaarden en Privacy Beleid Project. Alleen uw account te activeren met behulp van de brief die naar het opgegeven e-mailadres worden verstuurd. Downloaden en spelen Ragnarok Online, kunt u, op voorwaarde dat het systeem voldoet aan de volgende eisen:

- Besturingssysteem Windows 98SE, ME, 2000, XP,

- CPU Celeron 500Mhz;

- Video NVIDIA ® GeForce 2 Series, NVIDIA ® GeForce ® 7500 of Intel ® i810G;

- Compatibel met DirectX 8. 1 sound;

- RAM 128 mb;

- Vrije ruimte op de harde schijf van 2 GB.

Natuurlijk, om Ragnarok Online spelen U moet worden geïnformeerd in het algemeen dan zijn conflicten die in strijd met de gestage stroom van het leven. Die kan weer niet mensen, goden en demonen te verdelen, zodra sloot een wapenstilstand voor een duizend jaar? Het feit dat kleine schermutselingen begonnen vanuit een verlangen om zo veel stukken steen Ymir verzamelen. Volgens de legende, kunnen deze fragmenten hart reuzedaling van magische barrière voorkomen dat het evenwicht tussen de werelden te houden. En het feit dat het kan gebeuren op het continent geven frequente Midgard aardbeving en tsunami. Iedereen wil van te voren rivalen en verzamel zoveel mogelijk deeltjes waardevolle artefact. Vreedzame zorgeloos leven weer in het verleden. Terwijl dat dient te worden gedekt door de passie avonturiers?

Gestart playing game Ragnarok Online nieuwkomer, je gepompt en steeds zichtbaar figuur. Pad van ontwikkeling hangt af van het gekozen beroep. Beroepen van het eerste niveau - het Swordsman, Mage, Archer, Merchant, Thief, Acolyte. Het tweede niveau van de professionele ontwikkeling van de zwaardvechter, bijvoorbeeld, Ridder en Crusader voor de Tovenaar - Magician en salie voor een Thief - Assassin en Rogue. Goed en dus naar het derde niveau, steeds Professor Sage, Rogue - Stalker, etc.

Opgemerkt dient te worden dat de Ragnarok Online spel vereist de ontwikkelingen zowel basis-als professioneel niveau. Professional - is het huidige niveau van de character class. Een ontwikkeling van fundamentele invloed op het verbeteren van deze eerste kenmerken: kracht, lenigheid, uithoudingsvermogen, intelligentie, vaardigheid en geluk. U zelf verdelen punten tussen deze parameters. Na verloop van tijd, de held verwerft nieuwe vaardigheden, het verkennen van een verscheidenheid aan nuttige spreuken, dus voelt meer zelfvertrouwen.

Waar je ook gaat, kwade monsters en streven ernaar om de plannen te breken. Maar je zou niet in staat zijn om deze obstakels op zijn pad te vernietigen? Daarnaast kunt u kiezen tussen hen een huisdier, tam en voeden op hun eigen manier, zodat hij uiteindelijk altijd volgde op de hielen en hielp op kritieke momenten.

Ragnarok Online biedt vrij om de uitgestrekte gebied te verkennen. U bezoekt steden als Aldebaran, Payon, Prontera en Geffen. Onbekend precies waar, maar ergens woont met je partner. Reizen naar verschillende locaties, moet je geloven dat de langverwachte vergadering zal worden gehouden. Je zal blij zijn om een ​​grote bruiloft te spelen, gaat u naar het resort en dan hebben kinderen. Nu je nooit pozhaluetes eenzaamheid!

Het is onmogelijk om niet aan de 'war for het Imperium te noemen. " Dit is iets groots! Maar om deel te nemen in hen moet toetreden tot de gilde. Samen u zal toetreden tot de strijd voor de controle van de sluizen. Na het winnen van bonussen eerlijk worden verdeeld, zodat niemand wordt beledigd.

Ragnarok spel staat voor u klaar! Welkom in de koele wereld waarin zijn verspreid vervelende problemen eentonigheid van het dagelijks leven! Veel succes!

 

Ragnarok Online registratie