Bladwijzers

RAID: Shadow Legends op pc

Alternatieve namen: Game Raid, Raid Shadow Legends

RAID: Shadow Legends is een MMORPG in Dungeons Dragons-stijl met meer dan 500 unieke helden en gevechtstactieken.

Als je RAID: Shadow Legends op pc begint te spelen, word je ondergedompeld in de geschiedenis van één squadron. Vier onverschrokken helden vechten als één om de draak te vernietigen en zijn rijkdom weg te nemen. Helden Galek, Ethel, Kael en Eilen. Ze hebben allemaal verschillende vaardigheden - magiër, krijger, scherpschutter en speerwerper, maar ze vullen elkaar perfect aan en ondersteunen elkaar. Toegegeven, de ultieme baas blijkt te sterk te zijn. Hoe hard ze ook probeerden, de draak stijgt de lucht in en spuwt vlammen uit zijn keel... Niemand heeft het overleefd.

Hier eindigt de prehistorie en verschijnt de Arbiter, de bewaker van de spelwereld, voor je. Hij spreekt je aan: "Het koninkrijk Teleria sterft van oorlog en strijd. De onheilige aanhangers van Sairoth verspreiddenDuisternis vanuit het oosten naar de rest van het gebied. Als keeper van Teleria heb ik mijn best gedaan, maar mijn krachten raken op. Nu ga je verder met mijn werk. Ik zal een van de verloren helden herstellen. Ik zal niet genoeg kracht hebben voor meer. Vanaf nu is hij ondergeschikt aan jou. Kies wie je wilt herstellen. "

Je spel begint in dit stadium. Hier is een keuze uit een van de vier:

  • Eilen (Elhain) - hoge elf, boogschutter, vaardigheden: nauwkeurig schot (aanval op de vijand. Als de aanval kritiek was, geeft hij nog een slag), hemelse pijl (valt één doelwit aan, dan alle vijanden. Als het doelwit sterft, legt het een Critical Chance-bonus van 30 procent op voor 3 beurten), Death Valley (valt alle vijanden aan 2 r.) en een uitstraling die bondgenoten een bonus geeft.
  • Kael (Kael) - donkere elf, goochelaar, vaardigheden: slag van duisternis (aanval op de vijand. Met een kans van 80 procent past het gif 2,5 procent toe voor 2 beurten), zure regen (aanval op alle vijanden. Voor elke gedode vijand vult het zijn eigen beurtschaal met 25 procent), verval (valt willekeurige doelen aan 4 r. Met een kans van 40 procent past het gif 5 procent toe voor 2 beurten) en een uitstraling die bondgenoten een bonus geeft.
  • Galek - orc, krijger, vaardigheden: crosscut (valt de vijand aan 2 p.), Hellraiser (aanval op alle vijanden. Legt zichzelf een snelheidsbonus van 30% op voor 2 beurten), vervloekte bijl (valt 4 keer willekeurige doelen aan. Heeft een kans van 30% om een verdedigingsstraf van 30% op te leggen voor 2 beurten. Als er meer dan twee straffen op het doelwit zijn, wordt met een waarschijnlijkheid van 30 procent een verdedigingsstraf van 60 procent opgelegd voor 2 beurten) en een uitstraling die een bonus geeft aan bondgenoten.
  • Ethel (Athel) - heilige orde, speerwerper, vaardigheden: slag ter plaatse (valt de vijand drie keer aan. Op de laatste treffer met een kans van 75 prts. legt een zwakte van 25 procent op voor 2 beurten), bladen van de goden (aanval op alle vijanden, de kans op een kritieke treffer + 15 procent), verlichting (legt een aanvalsbonus van 25 procent op aan zichzelf voor 2 beurten. Als de gezondheid onder de 50 procent komt, legt hij zichzelf een verdedigingsbonus van 30 procent op voor 2 beurten. Dan gaat) en een aura die bondgenoten een bonus geeft.

De Arbiter vervolgt zijn verhaal en brengt u op de hoogte. Voor jou is je Bastion. Hier kun je helden oproepen en verbeteren die zullen vechten tegen met de krachten van de duisternis. Je hebt de eerste held al gekozen, maar om de missies te voltooien heb je de krachten van nog vier helden nodig. Gebruik de Mysterious Shards om helden op te roepen in de Portal. Zodra je de eerste held oproept, stuurt Arbiter je op avontuur, namelijk de executie van capania, en vertelt onderweg het verhaal van de wereld van Teleria. In de eerste tak van de campagne moet je de Banneret-koning verslaan, hem vinden en de waarheid achterhalen: is de grote koning Taiba naar de kant van de duisternis gegaan.

Door de campagnes in fasen te doorlopen, leer je de geschiedenis van de wereld kennen en reinig je deze van vuil. Dit is niet zo eenvoudig als het lijkt na je eerste overwinning. Verder zullen de vijanden alleen maar sterker zijn en de duisternis alleen maar bozer. Dus bereid je voor om sterke nieuwe helden op te roepen en te gebruiken in de strijd. We gebruiken scherven om op te roepen:

  • mysterieuze oproepscherven - de eenvoudigste, waarvan je meestal groene helden kunt oproepen, soms blauwe;
  • oude fragmenten van oproeping - van oude fragmenten met een grote kans dat je blauwe helden kunt oproepen, ook een zeer geringe kans om paarse en oranje helden op te roepen;
  • donkere scherven van summoning - verhoogde de kans om paarse en oranje helden op te roepen, evenals een grote kans om helden van de duisternis te krijgen;
  • Sacred Summoning Shards - kunnen worden opgeroepen met een grote kans op paars en oranje. De beste scherven voor het oproepen van zeldzaamste helden.

Wat is de beste held in Raid Shadow Legends?

Dit is een filosofische vraag. De game heeft een groot aantal verschillende karakters voor verschillende behoeften met verschillende vaardigheden, capaciteiten en kenmerken. Ik zal meer zeggen, sommige helden tonen hun sterke punten alleen wanneer ze worden gecombineerd met een andere held. Hierin zul je het pas na een bepaalde tijd in het spel gaan begrijpen.

En dus is de vraag, welke held is het downloaden waard en welke niet? Een van de manieren om erachter te komen, is door de held zelf te openen en op het pictogram met beoordelingen onderaan zijn portret te klikken.

Dit zijn de schattingen van deze held door de spelers zelf. Ze evalueerden het voor elk van de mogelijke soorten kerkers en veldslagen. De beoordeling kan pas worden overgelaten nadat u deze tot het maximum hebt opgepompt tot 6 sterren. Dus deze beoordeling is vrij nauwkeurig. Maar merk op dat het sterk afhankelijk is van de artefacten die de held draagt. Helaas kan deze informatie hier niet worden bekeken. De game-ontwikkelaars tonen alleen basiskits.

Een andere manier is de community van spelers. Je kunt daar vaak beoordelingen en lijsten met de beste helden vinden. En hier zullen ze altijd sets met artefacten delen die het verzamelen waard zijn. Maar in dit geval zijn dergelijke beoordelingen erg subjectief. Uiteindelijk is de beslissing aan jou.

Nieuwe actieve promotiecodes:

s1mple - vanaf 01. 12. 2021

Houd er rekening mee dat u gedurende één dag niet meer dan één actieve promotiecode kunt invoeren.

Systeemvereisten

Minimaal
OS: Windows 7 of hoger (alleen 64-bits), macOS High Sierra of hoger
-processor: Intel Core i3
Grafisch apparaat: Intel / AMD Radeon / Nvidia GeForce
Geheugen: 4 GB RAM
DirectX: versie 11
Schijfruimte: 5GB
Aanbevolen
OS: Windows 7 of hoger (alleen 64-bits), macOS High Sierra of hoger
-processor: Intel Core i5
Grafisch apparaat: Intel / AMD Radeon / Nvidia GeForce
Geheugen: 8 GB RAM
DirectX: versie 11
Schijfruimte: 8GB

Hoe Raid Shadow Legends downloaden op pc / laptop?

Druk de knop iets hoger en volg de instructies. U moet het installatiebestand van Plarium Play downloaden. Open het en installeer het op uw computer. Maak zeker een account aan. Je hebt het nodig om het spel te starten en je score op te slaan. Houd er rekening mee dat je vandaag niet kunt beginnen met spelen zonder de Plarium Play-launcher.

Evenementen

Nieuw leuk evenement "Chase for s1mple". Tijdens het evenement moet je zeven dagen lang meedoen aan het spel en cadeaus verzamelen. Op dag 7 ontvang je de legendarische held Alexander the Archer of the High Elves race. Het is gemaakt naar het beeld van de legendarische speler Alexander s1mple Kostylev, die de beste CS: GO-speler werd. Dit is geen universele held en kan alleen nuttig zijn in bepaalde gevechten tegen ogres. Maar het krijgen zal ook leuk zijn. Het evenement duurt tot 28 januari 2021.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more